ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

Μοίρασε το

Αμφότεροι οι μεγάλοι του κέντρου τα κατάφεραν.

 Το πρώτο μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League έκανε ο Ολυμπιακός χθες επικρατώντας τη αδύναμης Σλόβαν με 2-0 στο Καραϊσκάκη και έτσι παράλληλα πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στην φάση των playoff της διοργάνωσης. Μετά τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, οι πειραιώτες έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να ξεχάσουν τα περσινά κακώς κείμενα και τον πρόωρο αποκλεισμό τους από την Ανώρθωση. Δείχνουν έτοιμοι λοιπόν να συνυπάρξουν μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα στην γειτονιά των αστέρων. Χωρίς καμιά υπερβολή μπορεί κανείς να πει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε θέση ισχύος έναντι των πιθανών αντιπάλων του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρεθούν απέναντι σε ομάδα από κατώτερο πρωτάθλημα που θεωρητικά (δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το περσινό πάθημα) θα είναι και εύκολα προσπεράσιμος αντίπαλος.Σάλτσμπουργκ, Ντέμπρετσεν, ΑΠΟΕΛ, Βέντσπιλς και Σέριφ, είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι, ονόματα που δεν μπορούν να φοβίζουν τον Ολυμπιακό ευρισκόμενο σε καλή μέρα. 

Στην αντίπερα όχθη και ο ΠΑΟ κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να αποκαταστήσει την τάξη μετά από το πρώτο ματς με την Σπάρτα. Έτσι η επόμενη μέρα της πρόκρισης επί της Σπάρτα Πράγας, έφερε χαμογελαστά πρόσωπα στην Παιανία, με τους ποδοσφαιριστές και τον Τεν Κάτε να βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχειά τους.Ο Παναθηναϊκός χώρίς να αποδώσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο έφτασε στην άνετη νίκη με 3-0 χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟ σαφώς δημιουργούν μεγαλύτερο προβληματισμό από αυτόν του ΟΣΦΠ, όμως την ώρα που διεξαγόταν η προπόνηση του «τριφυλλιού», οι «πράσινοι» έπαιρναν το καλύτερο δώρο από την… γειτονική Ρουμανία, καθώς η Τιμισοάρα με το 0-0 κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, έσπρωξε την Στουτγάρδη στο γκρουπ των ισχυρών, κάτι που σημαίνει ότι οι Γερμανοί δεν θα βρεθούν στο δρόμο του Παναθηναϊκού, με τους Ρουμάνους να παίρνουν την θέση τους και να γίνονται μια εκ των πέντε πιθανών αντιπάλων της ελληνικής ομάδας στην κλήρωση της Παρασκευής στη Νιόν της Ελβετίας! Αλλαγή είχαμε και στον τέταρτο αντίπαλο, αφού η Σέλτικ έκανε την ανατροπή κερδίζοντας μέσα στην Μόσχα με 2-0 την Ντιναμό.Αναλυτικά οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι των «πρασίνων» στη φάση των πλέι οφ του Champions League είναι οι Φιορεντίνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σέλτικ, Αντερλεχτ και Τιμισοάρα.

Σειρά τώρα παίρνει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται σήμερα την Βαλεράγκα με σαφές προβάδισμα πρόκρισης. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

7 Απαντήσεις

  1. 10216Sep75275fBryan Magana 990The gospel is about God accepting us despite who we are, not because of who we are. We’re made righteous through the substitutionary atonement of Christ, then conformed to his image through the process of sanctification until, at last, we’re made like him. If that’s the saddest thing you’ve ever read, you’ve got more reading to do.VN:F [1.9.20_1166](from 31 votes)

  2. Boa Noite, Sr. Rogério e Marly,Sou de Araruama onde os senhores realizaram a palestra no 05/08/2011 no Renascer.Fui para receber a carta, porem não teve nenhma resposta. Gostaria que os senhores possam mandar, quando as tiveram, as cartas dos desencarnados: Wilson Dutra d’ eça e Joilson Augusto Cezar. Nas datas de falecimento :18/12/1989 e 10/05/2002 respectivamente.Desde já agradeço,Att,Fatima Cristina

  3. Sweet Susan, what a great laugh I had at your “vehicular” solution to my Wisteria problem. I see a bit of purple starting to show and I am crossing my fingers it will be a good year. Isn’t it glorious when they bloom in waterfalls like that? It really makes up for the rest of the year that it just sits either full of green leaves or empty twiggy branches.I am enjoying your blog along with everyone else. *waving hello to all* Thank you for sharing your sunshine!!

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου