Αλέξης Τσίπρας | «Σημασία έχει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις»

«Σημασία έχει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος λίγο μετά αφότου ανέβηκε στο βήμα, είδε μπροστά του την υφυπουργό Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη να σκοντάφτει στα σκαλιά που οδηγούν στα υπουργικά έδρανα της Βουλής και να σωριάζεται κάτω. new deal

Μοίρασε το

«Σημασία έχει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος λίγο μετά αφότου ανέβηκε στο βήμα, είδε μπροστά του την υφυπουργό Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη να σκοντάφτει στα σκαλιά που οδηγούν στα υπουργικά έδρανα της Βουλής και να σωριάζεται κάτω.

Το ατύχημα της Σοφίας Βούλτεψη σημειώθηκε στη συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίρπα.

Αμέσως σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και έτρεξαν να τη βοηθήσουν ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης, καθώς και άλλοι βουλευτές.

Αν το σχόλιο του κ. Τσίπρα εμπεριέχει υπονοούμενο που αφορά και τον ίδιο να θεωρήσουμε ότι αυτή την στιγμή είναι πεσμένος και προσπαθεί να σηκωθεί;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου