ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΠΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοίρασε το

Έτοιμοι οι δύο αιώνιοι για να πέσουν στην μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο μεν ΠΑΟ παίζει σήμερα και ο ΟΣΦΠ αύριο, και οι δύο ομάδες υποδέχονται τις αναμφισβήτητα κατώτερες αντιπάλους στο γήπεδό τους. 

Ο Παναθηναϊκός έχοντας στο πλευρό του 40.000 οπαδούς, δίνει, για πολλούς, τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς, κόντρα στην Σπάρτα Πράγας στο ΟΑΚΑ στοχεύοντας την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του championsleague.Οι «πράσινοι» καλούνται να ανατρέψουν το 3-1 της Τσεχίας για να προκριθούν με τον Τεν Κάτε να ζητάει επίμονα την ανατροπή, ενώ οι Τσέχοι χαρακτήρισαν τον ΠΑΟ φαβορί παρά το σκορ του πρώτου μεταξύ τους αγώνα.

«Πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα και να είμαστε υπάκουοι στην τακτική μας. Να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι θέμα ποιότητας, αλλά τακτικής πειθαρχίας. Αυτό λέω συνέχεια σε όλους και στους παίκτες μου, πως πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι. Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας, αλλά και νοοτροπίας και συμπεριφοράς», είπε μεταξύ άλλων ο Χενκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς.

Στην αντίπερα όχθη ο Τιμούρ Κεσπάγια μέσα από την συνέντευξη τύπου που έδωσε ζήτησε νίκη και θέαμα από τους παίκτες του.Παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Μπρατισλάβα ο Τιμούρ Κετσπάγια, παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση έναντι της Σλόβαν, κράτησε όμως χαμηλούς τόνους ενόψει της αυριανής ρεβάνς . Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά «πρέπει να μην κάνουμε μισές δουλειές και να ολοκληρώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε στην Μπρατισλάβα», λέγοντας παράλληλα πως «θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να προσφέρουμε θέαμα. Κάναμε καλή εμφάνιση στην Μπρατισλάβα και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε. Να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι μπροστά στο κοινό μας και να νικήσουμε στην έδρα μας».  Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν από το κανάλι της ΝΕΤ στις 21:45 το μεν του ΠΑΟ σήμερα και της ομάδας του λιμανιού αύριο. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου