ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ;

Μοίρασε το

Αναθέρμανση σχέσεων Κόκκαλη-Μαρινάκη δείχνει η νέα συνάντησή τους.

Ο κ. Μαρινάκης δείχνει διατεθιμένος να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Ολυμπιακού. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο γνωστός εφοπλιστής θα διαθέσει ένα ποσό της τάξεως των 20 εκκατομυρίων ευρώ.

Η προηγούμενη συνάντηση δεν επέφερε καρπούς ούτε και συνεργασία, όμως από τις 2 Ιουλίου έχουν μεσολαβήσει αρκετά προκειμένου να αλλάξουν τα δαιδομένα. Αν και τότε είχε φανεί πως δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, ο Σωκράτης Κόκκαλης ποτέ δεν έκλεισε την πόρτα σε ενδεχόμενη επένδση από μεριάς Βαγγέλη Μαρινάκη. Βέβαια δεν άκουσε όσα θα ήθελε να ακούσει καθώς η πρόταση Μαρινάκη δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του κ. Κόκκαλη και η ενδεχόμενη συνεργασία δεν στέφηκε από επιτυχία. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ τήρησε στάση αναμονής, ενώ παράλληλα έκανε προσπάθειες για εξεύρεση κεφαλαίων στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό καθώς έγιναν γνωστές οι επαφές του με τον κ. Λαυρεντιάδη και τον κ. Αγγελόπουλο. Τέλος όμως άφού δεν βρήκε προθέσεις για επένδυση κεφαλαίου στην ομάδα του Πειραιά ξανακάλεσε τον γνωστό επιχειρηματία για αναδιαπραγματεύσεις.

Δεν έγινε καθόλου γνωστό τι ειπώθηκε στη συνάντηση των δύο ανδρών καθώς ούτε οι ίδιοι αποκάλυψαν στοιχεία της συνάντησής τους αλλά ούτε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ έδινε ακριβή στοιχεία. Μόνο ότι το ποσό το οποίο συζητιέται όπως και προαναφέρθηκε είναι της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Εκείνο το οποίο έχει γίνει γνωστό στις τάξεις του Ολυμπιακού είναι πως οι προθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου σε βάθος χρόνου. Ωστόσο ένα τέτοιο σχέδιο σε αυτήν την περίοδο τουλάχιστον δεν μοιάζει να είναι καθόλου εφικτό. Ίσως σε βάθος χρόνου, αλλά όχι άμεσα.

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου