ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ …ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ

Μοίρασε το

Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα το γεγονός ότι σύμβουλος Υφυπουργού να λαμβάνει θέσεις υπέρ του ναζισμού . Έχω πολλές φορές γράψει , με στοιχεία και παραπομπές , ότι η σημερινή κατάσταση που ζούμε είναι αυτό που είχε πει ο Χίτλερ στο Mein Kampf « Η Γερμανία με τον καθοριστικό της ρόλο πρέπει να βάλει τέλος στην αταξία των μικρών κρατών » και πρότεινε τη δημιουργία του Γαλλογερμανικού Άξονα για την επιτυχία του οράματός του .

Το μνημονιακό μπλοκ με όλες της της αποχρώσεις συνεχίζει να οξύνει τα πολιτικά πράγματα , με τη θεωρία των άκρων ( τον μεταπολιτευτικό «αριστεροχουντισμό» του Καραμανλή) προκειμένου να συντηρεί το κλίμα της πολιτικής τρομοκρατίας ώστε οι ναζιστικές πρακτικές της οικονομικής γενοκτονίας να φαντάζουν παράγοντας σταθερότητας . Και αυτό πατέντα του Χίτλερ ήταν , αφού το δικό του άκρο ήταν εκείνο που εξασφάλιζε το κεφάλαιο . Η συμμαχία του λεγόμενου φιλελευθερισμού , που εξαντλείται στο οικονομικίστικο κομμάτι , παραγράφοντας τις κατακτήσεις των ατομικών δικαιωμάτων του πολιτικού φιλελευθερισμού , και της άκροδεξιάς παρέκκλισης είναι πολύ παλαιά . Χέρι -Χέρι τα τάγματα εφόδου μαζί με το τότε «συνταγματικό τόξο της Βαϊμάρης » και τους Γερμανούς κεφαλαιοκράτες εξόντωσαν τους Σπαρτακιστές .

Χέρι – Χέρι πορεύτηκε η Εθνικιστική Γερμανία του Χίτλερ με το Γερμανικό Κεφάλαιο για την υποδούλωση της Ευρώπης . Αυτοί που αύριο θα έρθουν ως επενδυτές είναι οι διάδοχοι εκείνων που πλούτισαν από τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως και αναγκαστικής εργασίας . Χέρι – Χέρι πορεύτηκαν ο Φρήντμαν με τον Πινοσέτ . Αυτού του είδους ο φιλελευθερισμός δεν ανέχεται απεργίες , διαδηλώσεις , διαμαρτυρίες ατομικές ελευθερίες . Καιρός ήταν λοιπόν το Πολιτικό Προσωπικό της Χώρας να έχει συμβούλους με θεωρητική κατάρτιση . Συμβούλους που να πιστεύουν ότι ο Ναζισμός βοήθησε τη μεσαία τάξη και εξάλειψε τη γραφειοκρατία . Καλό είναι να πέφτουν οι μάσκες . Έτσι για να μην υπάρχουν αυταπάτες .

 

Ούτε ο Υπουργός πρόκειται να παραιτηθεί , βέβαια , ούτε ο Υφυπουργός , ίσως να απομακρύνουν το Σύμβουλο , τον Συγγραφέα Ιστορικό που στο πόνημά του απορρίπτει το «ιδεολόγημα της πολυπολιτισμικότητας» και άλλα τέτοια όμορφα . Διαβάστε και το μπλογκ του είναι αρκούντως ενημερωτικό .

 

 

Ας αρχίσουν ξανά και οι γιορτές μίσους και διχασμού . Ας συντριβή η λαϊκή δυσαρέσκεια από τους αστυνομικούς – ροτβάιλερ του κ. Δένδια . Ας τιμήσουμε τους συνεργάτες του κάθε κατακτητή στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να ζήσουμε το σημερινό Greek Dream . Μόνο κάντε μου μια χάρη . Μεθαύριο ας μη γιορτάσουμε την 25η Μαρτίου 1821 . Ας δώσουμε το νόημα που πρέπει στη ζωή μας . Ας ξεχάσουμε το Ρήγα και τον Κολοκοτρώνη και ας τιμήσουμε ομοθυμαδόν το Μέτερνιχ.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου