Η αποθέωση του βιασμού με logo ΣΚΑΙ 

Η Νανά Παλαιτσάκη χρονογραφεί την αποθέωση του βιασμού που επιβάλλει στη τηλεοπτική μας ζωή, ο Big Brother του ΣΚΑΙ. new deal

Μοίρασε το

Η Νανά Παλαιτσάκη χρονογραφεί την αποθέωση του βιασμού που επιβάλλει στη τηλεοπτική μας ζωή, ο Big Brother του ΣΚΑΙ.


Ο Ζάρκο Πετάν, ο σλοβένος θεατρικός συγγραφέας – σκηνοθέτης κινηματογράφου και θεάτρου που αγαπήθηκε πολύ για τους αφορισμούς του, τα βιβλία του άλλωστε μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 25 γλώσσες, είχε γράψει δύο δεκαετίες πριν ότι “η ιδιωτική τηλεόραση σε όλο τον κόσμο, έχει μετατραπεί σε “βιτρίνα βυζιών”.

Στοχοποίησε τότε με αυτή την διαπίστωση, τις φέρουσες τα εκθέματα, τους παραγωγούς που έκαναν την επιλογή βάσει προϋποθέσεων μεγέθους και τους μπανιστηρτζήδες τηλεθεατές, δίνοντας έτσι το στίγμα για τον τρόπο που γινόταν ή επιλογή των γυναικών “πρώτης τηλεοπτικής γραμμής “οι οποίες  θα εξασφάλιζαν νούμερα τηλεθέασης για τα κανάλια.

Το ελεεινό αντρίκελο της άθλιας παραγωγής big brother με τα όσα είπε, ήταν το θανάσιμο χτύπημα ενός επιτήδειου μηδενικού, σ΄ένα κανάλι, που εκτίμησε ότι μπορεί να ακροβατεί ανάμεσα σε στρατευμένη ενημέρωση και άθλια reality.

Με δεδομένο ότι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν επενδύσει σε επιτήδεια μηδενικά ζούμε την εποχή που τα σκατά καταβροχθίζουν ολόκληρο το αποχετευτικό σύστημα των καναλιών. Διότι όλοι οι σταθμοί επένδυσαν εκατομμύρια σε παραγωγές εξαθλίωσης ανθρώπων από ανθρώπους.

Σε όλο αυτό το αλισβερίσι σκατίλας κολυμπάνε και οι τηλεθεατές εκείνοι που αντί να επιλέξουν την τιμιότητα της πορνογραφίας για να εκφράσουν τα ένστικτά τους, ή τον δομημένο χώρο των μπουρδέλων, εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας, εξατμίζουν τα ζωώδη ένστικτά τους, βλέποντας τηλεόραση.

Ιδέα δεν έχω πια πόσο σεβόμαστε τις μανάδες, τα παιδιά μας ή τους συντρόφους μας. Αν όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σέβονται την μήτρα που τους έδωσε την ζωή, αν υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν ότι ο έρωτας

δεν είναι ανταλλαγή υγρών, αν υπάρχουν πατεράδες που θέλουν ο σύντροφος της κόρης τους, να μην μακελέψει την ψυχή της και το κορμί της, όπως οι “Ροδίτες” την Ελένη Τοπαλούδη, οφείλουν και οφείλουμε να κατασπαράξουμε με κάθε τρόπο και μέσο τα επιτήδεια μηδενικά του κρεοπωλείου που λέγεται τηλεόραση.

Πρακτικά μέχρι να “ξυπνήσουν” οι εισαγγελείς, ας αναλάβουν όσοι αγάπησαν και αγαπήθηκαν έστω μια στιγμή ζωής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου