ΧΡΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ …ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ

Μοίρασε το

Άκου λέει τώρα. Ήρθε στην Ελλάδα ο επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, κάποιος Νιλς Μούιζνιεκς, και διαπίστωσε λέει  ότι στη χώρα μας υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων ρατσισμού. Γίνονται λέει και εγκλήματα μίσους. Πρώτη φορά το ακούω. Άσε που είχε το θράσος να συκοφαντήσει την ελληνική αστυνομία ότι δήθεν κακομεταχειρίζεται και βασανίζει κυρίως μετανάστες και Ρομά.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι βαθιά νυχτωμένος, πράκτορας ξένων συμφερόντων, ένας ψεύτης  που θέλει να σπείρει τη διχόνοια, αφού η συγκεκριμένη μεταχείριση δεν επιφυλάσσεται μόνο σε μετανάστες και Ρομά, αλλά δυνητικά σε οποιονδήποτε αντιστέκεται στην Ελλάδα του 2013 (βλ. Βελβεντό, Ιερισσός και όχι μόνο).
Στην έκθεση του, που αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα σήμερα σημειώνει ότι αρκετά από τα κρούσματα ρατσιστικής βίας και εγκλημάτων μίσους συνδέονται με μέλη, υποστηρικτές αλλά και βουλευτές του νεοναζιστικού -όπως το χαρακτηρίζει (άκου κει)- πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή, ενώ υποστηρίζει ότι μπορεί να τεθεί εκτός νομού βάσει διεθνών Συμβάσεων υπερνομοθετικής ισχύος. Δεν είμαι νομικός, δε γνωρίζω κατά πόσο είναι εφικτή η απαγόρευση της ΧΑ, αλλά πιστεύω ότι το κακό έχει ήδη γίνει και δε θα σταματήσει έτσι απλά.
Όλο το σύστημα (από τα πολιτικά κόμματα μέχρι τα ΜΜΕ) που εξέθρεψε τη ΧΑ, που έσπειρε το φόβο και τη μισαλλοδοξία στους απαίδευτους  πολίτες αυτής της χώρας με αποτέλεσμα να σπρώξει πολλούς από αυτούς στην αγκαλιά της ΧΑ, τώρα παριστάνει πως δε το περίμενε, δε το ‘θελε, οποία έκπληξη!  Ο μόνος τρόπος να αποδυναμωθεί η ΧΑ είναι αφενός να αναχαιτιστούν η φτώχεια, η ανασφάλεια και το αίσθημα εθνικής ταπείνωσης των πολιτών που είναι και οι ουσιαστικοί λόγοι ανόδου κάθε τέτοιου πολιτικού μορφώματος  ιστορικά, και αφετέρου να διορθωθεί η ζημιά που έγινε στους ήδη καμένους  εγκεφάλους των ψηφοφόρων της, αλλά και στους νέους  που δεν έχουν ακόμα δικαίωμα ψήφου, μέσω της ενημέρωσης για τις θέσεις, τις απόψεις και τις πρακτικές  της.
Θεωρώ δεδομένο ότι  οι πρακτικές της είναι πλέον γνωστές σε όλους, γι’ αυτό θα ασχοληθώ λίγο με τις πολιτικές θέσεις της, όπως αποτυπώνονται στην ιστοσελίδα της. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσω ότι η ιστοσελίδα της ΧΑ έχει αλλάξει εδώ και καιρό, έχουν στρογγυλευθεί κάποιες από τις θέσεις της, κάποιες άλλες έχουν αφαιρεθεί εντελώς, αλλά δεν είναι δύσκολο να τις ανακαλύψει κανείς  αν ψάξει λίγο στο διαδίκτυο. Εγώ τις είχα κρατήσει από τότε, γιατί είχα εντυπωσιαστεί από το φιλόδοξο και ρηξικέλευθο πρόγραμμα της, και θέλω να γίνω μέλος αλλά φοβάμαι πως δε θα με δεχτούν γιατί δεν έχω ξυρισμένο κεφάλι.
Η Χρυσή Αυγή καλώς ή κακώς δε πιστεύει στη δημοκρατία. Σε αυτή τη «δημοκρατία» που έχουμε σήμερα βέβαια δε πιστεύει κανείς, οπότε μικρό το κακό θα μου πείτε. Έλα όμως που δεν μένει εκεί. Ο αρχηγός της θαυμάζει τον Αδόλφο Χίτλερ,  και τις θηριωδίες του. Οι στρατολογημένοι του, «τα λεβεντόπαιδα με τα ξυρισμένα κεφάλια και τις μαύρες μπλούζες με τα αρχαιοελληνικά γράμματα» είναι στυγνοί μακελάρηδες. Εναντίον πολλών από αυτούς εκκρεμούν δίκες για: απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες, πρόκληση σωματικών βλαβών και δε συμμαζεύεται. Τα στοιχεία αυτά είναι εύκολο να τα βρει ο καθένας με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο. Η Χούντα του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη ωχριά μπροστά τους. Είναι ναζιστές. Και δε θα κάνω εδώ ανάλυση περί ναζισμού. Η Ελλάδα ξέρει. Θα έπρεπε να θυμάται. Οι πολίτες της το ίδιο.
Αλλά δεν υπάρχει λόγος άγχους και ανησυχίας, αφού με το νέο πρόγραμμα της ΧΑ, θα ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές αν ποτέ βρεθεί στην εξουσία.. Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες από τις θέσεις της..
Για τον Έλληνα πολίτη, επιφυλάσσει έναν άκρως ενδιαφέρον διαχωρισμό. «Πλήρη πολιτικά δικαιώματα θα αποδίδονται ΜΟΝΟ στους Έλληνες και τις Ελληνίδες στο γένος και την συνείδηση, οι  λοιποί θα έχουν μόνον αστικά». Ο τρόπος που μπορεί να γίνει ένας τέτοιος διαχωρισμός, δεν είναι φυσικά ο αυτοπροσδιορισμός του ατόμου.  Πρακτικά, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα μπορεί να ασκείται μόνο από όσους είναι μέλη του κόμματος, όσους έχουν πιστοποιητικό φρονημάτων από το Μιχαλολιάκο. Οι Χρυσαυγίτες διατρανώνουν την βούληση τους  για πολιτική (τουλάχιστον) εξόντωση των διαφωνούντων. Τι καλά!
Όμως το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για το διαχωρισμό της κοινωνίας και της έννοιας του πολίτη δε σταματάει εκεί (και καλά κάνει!). «Η ιδιοκτησία της γης και των ακινήτων είναι μόνον για όσους έχουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα, όσοι έχουν μόνον αστικά, αυτοδίκαια ανήκει στο δημόσιο στο 99ο έτος». Ποιο 99ο έτος θα μου πείτε, κι εγώ δεν έχω καταλάβει πλήρως. Ούτε πολιτικά δικαιώματα, ούτε δικαιώματα στην ιδιοκτησία λοιπόν για τους διαφωνούντες. Κοπρόσκυλα, μου θέλετε και δικαιώματα! Βρε ουστ!
Ενδιαφέρον έχει και η θέση της Χ.Α. για τη στράτευση: «Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στρατεύονται υποχρεωτικά στο 18ο έτος της ηλικίας τους για 14 μήνες. Σε όσους αρνούνται να πράξουν το καθήκον τους προς την πατρίδα, τους αφαιρείται η ιθαγένεια και αποβάλλονται από την κοινωνία. Κατάργηση της περίφημης «εναλλακτικής» θητείας». Μάλιστα. Αφαίρεση ιθαγένειας και αποβολή από την κοινωνία για όσους αρνηθούν να στρατευθούν, είτε επειδή είναι αντιρρησίες συνείδησης  είτε επειδή….;. Δε γνωρίζω αν η έννοια της άρνησης στράτευσης επεκτείνεται και σε όσους μέχρι σήμερα απαλλάσσονται από το στρατό για λόγους υγείας (Ι5). Η ναζιστική πρακτική πάντως έχει αποδείξει ότι σέβεται την ιδεολογία της. Η «άρια» φυλή δε μπορεί να προχωρήσει αν «λερώνει» το DNA της με «προβληματικά» γονίδια. Κατά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο άλλωστε δεν εξοντώθηκαν μόνο Εβραίοι και διαφωνούντες από τους ναζί, αλλά και άνθρωποι με χρόνια νοσήματα, ανάπηροι και ψυχικά ασθενείς. Στην καλύτερη περίπτωση λοιπόν η Χρυσή Αυγή προτείνει εξορία για όσους δε στρατεύονται. Στη χειρότερη, φυσική εξόντωση. Άλλωστε το βήμα δεν είναι μεγάλο. Και οι πρακτικές είναι γνωστές. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Το βασικό είναι: ποιος θα πλέκει κάλτσες σε περίπτωση πολέμου, αν γίνουν και οι γυναίκες φαντάροι, ε;;
Και αν οι διαφωνούντες, τη γλιτώνουν με στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων και των περιουσιακών τους στοιχείων, άντε και με καμιά εξορία, δεν ισχύει το ίδιο για τους μετανάστες που θα κάνουν το λάθος να περάσουν παράνομα τα ελληνικά σύνορα. Η Χ.Α. εξαγγέλλει τοποθέτηση ναρκών στα σύνορα, κι όποιον πάρει ο Χάρος. Αλλά και αυτοί που θα καταφέρουν να περάσουν από το ελληνικό ναρκοπέδιο, δε θα έχουν καλύτερη τύχη, δεδομένου ότι  ανάγεται σε «Κακούργημα η παράνομη είσοδος με υποχρεωτική κοινωνική εργασία». «Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας , όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων .Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα». Σωστό. Πρόταση: να αδειάσουν από παράνομους μετανάστες τα 5αστερα κέντρα κράτησης  του Χρυσοχοΐδη ώστε να μπορούν να τα νοικιάζουν σε αστέρες του Χόλυγουντ και προσωπικότητες του διεθνούς jet set υπέρ του δημοσίου. You in Greece ένα πράμα. Να δεις για πότε μειώνεται το χρέος. Αλλά και οι νόμιμοι μετανάστες δε μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς. «Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου». Προσοχή –αλλοδαπός- όχι παράνομος μετανάστης.  Ακούς Νιλς Μούιζνιεκς;; Πες αλεύρι και ξαναπάτα στην Ελλάδα αν σου βαστάει!
Άλλη μια ρηξικέλευθη, επίσημη θέση της Χ.Α. αποτελεί και η προληπτική καταστολή προς παραδειγματισμό και αποφυγή! «Εγκληματικότητα και ασφάλεια: Μέτρα πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας για παραδειγματισμό και αποφυγή». Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, κανείς δε μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Κι αυτό γιατί πολύ απλά, στη Χ.Α. πιστεύουν ότι νομιμοποιούνται να ασκήσουν βία αν δεν τους αρέσει η φάτσα μας, για παραδειγματισμό! Και πολύ καλά κάνουν, γιατί δε μπορεί να γυρνάει το κάθε αναρχοκουμμούνι , ο κάθε μαλλιάς και άπλυτος στους δρόμους, να επιτίθεται  επειδή του τη βάρεσε σε ανυπεράσπιστους αστυνομικούς και να χαλάει η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Και ευτυχώς, προβλέπεται «επανίδρυση της Χωροφυλακής και δημιουργία νέας Ειδικής Μονάδος της Ελληνικής Αστυνομίας με βαρύ επιθετικό οπλισμό για την αντιμετώπιση των νέων φαινομένων εγκληματικότητας», και «Οριστική αλλαγή του νομικού πλαισίου για τους κανόνες εμπλοκής. Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι νομικά κατοχυρωμένο σε κάθε περίπτωση που αντιμετωπίζει ένοπλο εγκληματία. Καλλιέργεια επιθετικού πνεύματος και απαλλαγή από το σύνδρομο ενοχής για τη χρήση του ατομικού οπλισμού». Ναι μωρέ! Τέρμα στις φλωριές της ΕΛ.ΑΣ. Και πολύ κρατήσανε.
Το πρόγραμμα όμως  της ΧΑ έχει τόσο ενδιαφέροντα σημεία, που δε μπορώ να τα αναλύσω όλα στο παρόν κείμενο πχ Δημιουργία Κέντρου Έρευνας Ανθελληνικών Δραστηριοτήτων (ουπς! κάποιος έχει μανία καταδίωξης; Ποιος θα τη πληρώσει;;;) Ανεξιθρησκεία και σεβασμός στην διαφορετική θρησκευτική επιλογή, εκτός των περιπτώσεων που θίγουν τα Εθνικά συμφέροντα και υποσκάπτουν τον Ελληνισμό (πάνω από όλα σεβασμός),και άλλα πολλά ωραία και δημοκρατικά. Δε μπορώ λοιπόν παρά να παρακινήσω το φιλομαθή αναγνώστη που μένει στα «καθαρά χέρια» του Μιχαλολιάκου και της παρέας του, να το ψάξει λίγο και μόνος του. Αίμα τιμή, χρυσή αυγή κι ο Μούιζνιεκς φυλακή! Και μιας και έρχεται Πάσχα, αισθάνομαι την ανάγκη να παρακινήσω τους Έλληνες αναγνώστες να τιμήσουμε φέτος τον σπουδαίο αυτό κομματικό σχηματισμό με τις καινοτόμες προτάσεις βάφοντας τα αυγά μας χρυσά και όχι κόκκινα. Θα το ήθελε και ο Χριστός. Τόση ανθρωπιά,  σα μαθητές του είναι.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου