Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ

Μοίρασε το

Έρχεται ο Πρόεδρος της Γερμανίας κ. Γκάουκ. Ο οποίος μας εκτιμά , μας συμπαθεί , μας αγαπά αλλά δεν μας εξοφλεί.

Ακόμα κι έτσι του εύχομαι να περάσει καλά στην Ελλάδα. Να θαυμάσει τις Ελληνικές Αρχαιότητες, τις οποίες τόσο αγάπησαν και οι πρόγονοί του που τις βούτηξαν. Να απολαύσει κανένα ελληνικό τσιγαράκι, που τόσο άρεσε και στους προγόνους του που τα κατέσχεσαν.

Να κάνει shopping στα μαγαζιά της Αθήνας, που τόσο εξέπληξαν τους προγόνους του που τα λεηλάτησαν.

Να πάει να αποτίσει φόρο τιμής στα καμένα ζωντανά μωρά και στις ξεκοιλιασμένες εγκύους στους Λυγκιάδες , εξ ίσου συγκινημένος όσο όταν θα πάει στο Μίτενβελντ το καλοκαίρι την επέτειο της Πεντηκοστής για να εκφράσει την πατριωτική του συγκίνηση, στον 92χρονο Χανς και στον 95χρονο Γιόχαν, τους βετεράνους της μεραρχίας Εντελβάις της Βέρμαχτ και να ακούσει από αυτούς ιστορίες και καλαμπούρια για το πως καίγανε τους Λυγκιάδες , απολαβάνοντας την παρέα τους με μπυρίτσα και λουκάνικο. 

Να φάει κανένα πορτοκάλι από αυτά που τόσο άρεσαν στους προγόνους του που τα έκλεβαν με το παρακράτημα.

Γιατί έχει και φορτωμένο πρόγραμμα ο άνθρωπος, πρέπει να δει τις προόδους της Ελληνικής Οικονομίας, που τόσο ενδιαφέρει διαχρονικά τους Γερμανούς, από την εποχή του Κλόντιους και του Νόιμπάχερ. Δεν φαντάζομαι να ζητήσει δανεικά , όπως έκανε ο Αλτενμπρουκ για λογαριασμό του Ράιχ. Τώρα πρέπει να επιθεωρήσει τα αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής που έχει επιβάλει η Τρόικα. Θα αρκεσθεί να συμπεράνει ότι δεν πεινάμε όπως το 41-42 ή ούτε έχουμε πληθωρισμό 22.000% όπως το 43 και το 44 , αλλά θα συμφωνήσει ο κ. Πρόεδρος ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε φτάσει σ΄αυτά τα επίπεδα. Δεν χρειάζεται να ανησυχήσει ο κ. Πρόεδρος , δεν θα αργήσει ο καιρός που θα πεθαίνουν τα παιδιά μας από ασιτία.

[quote text_size=”small”]

Θα δει και την επιζήσασα από το Ολοκαύτωμα Εβαραιοπούλα , 92χρονη σήμερα, ο κ. Πρόεδρος , αφού θα έχει τηλεφωνήσει στη Γερμανία για να συμπαρασταθούν οι οικείοι του ακόμη πιο ενεργά στους Ναζιστές που παρελαύνουν στο Κίεβο έχοντας ανάμεσα στα λάβαρά τους και εκείνο της 4ης Μεραρχίας των Ες Ες ,που δολοφόνησε αμάχους και έκαψε το Δίστομο, την Κλεισούρα Καστοριάς και το Μεσόβουνο Κοζάνης .

[/quote]
Είναι παλιός φίλος ο κ. Πρόεδρος , έχει τόσα που τον συνδέουν με την Ελλάδα. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μετά από τόσα χρόνια φιλίας πρέπει να πληρώσει η Γερμανία την Ελλάδα, κι ας εξοφλεί στους φίλους της Η Ελλάδα στο ακέραιο τις υποχρεώσεις στους φίλους δανειστές της. Εμείς όμως είμαστε εδώ κ. Πρόεδρε και συνεχίζουμε. Είμαστε , οι σκύλοι που κοιμόντουσαν , που έλεγε και πρέσβυς σας το 68 . Σήμερα ξυπνήσαμε και γαβγίζουμε . Κι αν κάποιοι αυτή στιγμή είναι διατεθειμένοι να σας γλείφουν , εμείς θα ξυπνήσουμε τον Έλληνα για να σας αντιμετωπίσει λεβέντικα όπως οι Ήρωές μας. Αύριο θα δαγκώνουμε . Δεν ξεχνάμε ότι το θέμα των Γερμανικών Οφειλών είναι πρωτίστως ηθικό , αλλά όχι μόνο ηθικό. Καλό θα ήταν λοιπόν πέρα από την ανέξοδη συμπάθειά του ο κ. Γκαόυκ να έφερνε στις αποσκευές του και το τσεκ. Και παρακαλώ ! ‘Οχι σε κατοχικά μάρκα ! Σας έχουμε μάθει κ. Πρόεδρε .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου