ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΟΡΑΕΙ Η ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΣΙ;

Μοίρασε το

Εντάξει δεν είπαμε να ξεφύγει μια γυναίκα απ’ τα κιλά της! Αλλά και να της επιβληθεί μια εξαντλητική δίαιτα προκειμένου να ακολουθήσει τα πρότυπα της μόδας είναι ό,τι χειρότερο και κυρίως αντιαισθητικό.

Βέβαια, οι πιτσιρικάδες μεγάλωσαν με πρότυπο τις γυναίκες που βλέπουν στο fashion TV και στα περιοδικά μόδας. Όμως, μεγαλώνοντας ανακάλυψαν τη χάρη απ’ τις καμπύλες της Μόνικα Μπελούσι κι όχι μόνο. Κι η Σαμάνθα στο Sex and the City τα έχει τα κιλά της. Κι είναι και πιο αισθησιακή απ’ την αποστεωμένη Κάρι….Σε κάθε περίπτωση το «τέλειο» είναι υποκειμενική υπόθεση. Αλλά η υποκειμενικότητα διαμορφώνεται απ’ τα «μηνύματα» που προβάλουν τα Media. Ειδικά, στο χώρο της μόδας που κυριαρχούν μόδιστροι που μικρή σχέση έχουν με τα πραγματικά αντρικά γούστα, θα έπρεπε να υπάρξει ένας περιορισμός της ανεξέλεγκτης δράσης τους.

Τώρα ανακάλυψαν ένα νέο κόλπο για να πουλήσουν. Το zero size προσδιορίζει από μόνο του τη νέα τάση. «Αδυνάτησε κι άλλο για να σου κάνει»… Κι αυτό που τελικά κάνει, είναι γυναίκες ανορεκτικές, όχι μόνο για φαί…

Ε λοιπόν όχι! Δεν είναι δυνατό αυτοί οι – αμφίβολης σεξουαλικότητας – τύποι να λένε στους άνδρες τι αρέσει και τι όχι και να εκμεταλλεύονται κατά αυτό τον βάναυσο τρόπο τη γυναικεία ματαιοδοξία.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να απαντήσουμε:

Τι… νούμερο (πρέπει να) φοράει η Μόνικα Μπελούσι…;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου