Η MATIS ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μοίρασε το

Ο ρομαντισμός, το urban stylish και το casual συνδυάζονται σε απόλυτη αρμονία στη νέα collection της Matis, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015. Η ελληνική εταιρεία, η οποία επί 40 χρόνια εμπνέεται δημιουργίες με γνώμονα την κομψότητα και την άνεση, φέτος κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα, σχεδιάζοντας ρούχα, που αποπνέουν φρεσκάδα και δυναμισμό για την δραστήρια Ελληνίδα.

Εμπνευσμένη από την αναγέννηση της άνοιξης και το φως του ελληνικού καλοκαιριού η νέα collection Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015 της Matis δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει για μία ακόμα χρονιά τον “χρυσό” κανόνα της θηλυκότητας και της κομψότητας προτείνοντας εμφανίσεις, που θα σας συντροφεύουν από το πρωί έως το βράδυ. Φωτεινά χρώματα, ρίγες, εντυπωσιακές δαντέλες, print, φλοράλ υφάσματα, Boho κρόσσια και λευκά κεντήματα είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το νέο look της Matis.

Τα tshirts, τα blue jeans, τα καλοκαιρινά αέρινα και τα στενά θηλυκά μίντι φορέματα είναι τα must have items της Matis, που θα δώσουν ανοιξιάτικη πνοή στην γκαρνταρόμπα σας. Και επειδή η αντίστροφη μέτρηση για τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις έχει ήδη ξεκινήσει, οι σχεδιαστές της Matis δεν θα μπορούσαν να μην προσθέσουν στις αποσκευές σας δαντελένια τοπ, αεράτες πουκαμίσες και τζάκετ – σακάκια σε φωτεινά χρώματα και σε ριγέ υφάσματα για τις δροσερές νύχτες.

Η Matis λοιπόν ξεχώρισε και δημιούργησε τα πιο ενδιαφέροντα trends και σας προτείνει να τα δοκιμάσετε στα σημεία πώλησης και στo ηλεκτρονικό κατάστημα www.matisfashion.com δείχνοντας πιο fashionable από ποτέ!

Για περισσότερες πληροφορίες: κα. Ελένη Καραστεργίου, adapt@otenet.gr, Τ.: 210 2753680

Φωτογραφίες από τη νέα collection της Matis, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015

Matis_Lookbook_SS15_1 Matis_Lookbook_SS15_2 Matis_Lookbook_SS15_3 Matis_Lookbook_SS15_4 Matis_Lookbook_SS15_5

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου