ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ INES

Μοίρασε το

Ξετυλίχτηκε το “κουβάρι” με τις πολύχρωμες ΙΝΕS… του ταλαντούχου εικαστικού Χρήστο Πετρίδη στα εγκαίνια της έκθεσης μοντέρνας τέχνης, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, στο bar “Κλωστήριον”, και ένωσε-έντυσε τις στιγμές του κάθε επισκέπτη, με θετικό συναίσθημα, με φωτεινά χρώματα, με επιτυχία και πρωτοτυπία.

Καθώς τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…Κάθε έργο μπορεί να είναι μία σκέψη, μία πεποίθηση, μία προέκταση εαυτόν , μία κατάδυση στον σουρεαλισμό.

Τα έργα της έκθεσης, είναι κυρίως δημιουργήματα με βασικό στοιχείο τις ίνες, τη πλέξη, την ύφανση και την αρμονική συνύπαρξη υλικών όπως το μέταλλο, ο γύψος, το ύφασμα, ο βαμβακερός καμβάς, τα ακρυλικά. Μέσα από αυτά τα υλικά που χρησιμοποιεί ο καλλιτέχνης μαζί με τα έντονα χρώματα, προσπαθεί να αποδώσει μία τρίτη ή τέταρτη διάσταση της πραγματικότητας αλλά και του αντικατοπτρισμού της.

Φαντασία, μεράκι, και αγάπη του δημιουργού τους λοιπόν για τη τέχνη.

Στην έκθεση επίσης φιλοξενούνται ιδιαίτερες -μοναδικές δημιουργίες, των εξίσου ταλαντούχων σχεδιαστών μόδας, κυρίας Λένας Λαδά και κύριου Μάριου Καραβασίλη.

Η έκθεση αυτή συνάδει απόλυτα με τον τόπο στον οποίο πραγματοποιείται, μιας και πρόκειται για ένα πρώην χώρο επεξεργασίας ινών και κλωστών. Μαζί με τα έργα Τέχνης τα οποία είναι πίνακες μικτής τεχνικής και γλυπτά, το κοινό έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά και τις πραγματικές μηχανές και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνταν για την επεξεργασία των κλωστών κατά το παρελθόν.

Tη βραδιά των εγκαινίων έδωσαν το παρόν φιλότεχνοι, ζωγράφοι, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, σχεδιαστές μόδας, εκπρόσωποι διαφόρων γκαλερί, μοντέλα, τραγουδιστές, κόσμος από τα media και τη show biz, εκπρόσωποι καναλιών και περιοδικών μα κυρίως φίλοι και συνεργάτες.

Η έκθεση μοντέρνας Τέχνης INES θα διαρκέσει από τις 19 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2015 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00.

Κλωστήριον’’ – Μυλλέρου 17 Μεταξουργείο – τηλ 2105248496

FB_IMG_1435379893694 FB_IMG_1435379908926

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου