ΜΝΗΜΕΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ

Μοίρασε το

Τέσσερις νέοι ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι ηθοποιοί ένωσαν τα όνειρα τους, τις ανησυχίες τους, και τις δυνάμεις τους στο πολυχώρο «Χυτήριο». Η Γεωργία Κρανίδου, η Σίλια Κατραλή, ο Ιάκωβος Βέρδης και η Μαρίνα Μπασέτα πρωταγωνιστούν στο «Μνήμες περίστροφα» μια θεατρική παράσταση κοινωνικού περιεχομένου που ανέβασε αυλαία στις 23 Απριλίου και που θα συνεχιστεί για 6 μόνο παραστάσεις, κάθε Πέμπτη.

Η Σίλια Κατραλή, 20 ετών μόλις, επιχειρεί και υπογράφει, με δυναμισμό, τόλμη, ευαισθησία, την πρώτη της αξιέπαινη προσπάθεια, στην σκηνοθεσία και τη συγγραφή της παράστασης.

Η παράσταση πραγματεύεται την αιώνια και διαρκώς επαναλαμβανόμενη πάλη των πρέπει και των θέλω των ανθρώπων που ξεφεύγουν διαρκώς από κάπου, χωρίς να έχουν κάποιο σίγουρο μέρος για να πάνε.

Ήρωες καταπιεσμένοι που ασφυκτιούν που χάνονται σε ένα γιατί.

Μέσα από την αμφιταλάντευση των ηρώων, στον έρωτα και την λύτρωση της ψυχής, τα θέλω και τους συμβιβασμούς, ανακαλύπτεις δικές σου εσωτερικές πτυχές και ανησυχίες, της τότε εφηβικής σου νιότης, αλλά ακόμα και τώρα ως ενήλικας που αναζητάς και προσδοκάς, την ισορροπία και την αρμονία μιας ζωής χωρίς δήθεν και πρέπει. Έξω από κάθε εγωκεντρικό περιορισμό!

Μια παράσταση που εξερευνεί τα ενδόμυχα μονοπάτια του ερωτισμού, παντρεύοντας το ρεαλισμό με το σουρεαλισμό σ’ ένα αόριστο χωρο-χρονικό πλαίσιο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης!!!

Αξίζουν το χειροκρότημα μας!!!!!

ΘΈΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ (Ιερά Οδός 44 Γκάζι) από Πέμπτη 23 Απριλίου και κάθε Πέμπτη Ώρα : 21:45 (μόνο για 6 παραστάσεις)

Τιμή εισιτηρίου : 8€

Χορηγός επικοινωνίας: new-Deal

20150423_234311 20150423_234416

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου