ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΣΙΑ

Μοίρασε το

Επιτέλους να αισθανθούμε και πάλι εθνικά υπερήφανοι και να δείξουμε ότι είμαστε “υπεράνω”.

Άκου να παραδώσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στον κάθε “καμηλιέρη” που δηλώνει εμίρης του Κατάρ και έρχεται εδώ σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο και με μερικά πετροδολάρια πάει να μας εξαπατήσει και σιγά σιγά να μας πάρει ένα νησί και μετά ένα άλλο και μέχρι να το καταλάβουμε να διαβάζουμε από δεξιά προς τα αριστερά.

Επιτέλους που βρέθηκαν μερικοί ήρωες που έκαναν αντίσταση και προλάβαμε τον απαίσιο βεδουίνο που θα μας έπαιρνε το νησί.

Μπράβο ρε ήρωες!  Ας ελπίσουμε πως η πατρίδα, σε αναγνώριση των υπηρεσιών σας, θα σας παρασημοφορήσει και θα σας παρέχει ισόβια σύνταξη αντιστασιακών.

Αμ οι άλλοι οι μεμέτηδες; Που θέλουν με δόλιο τρόπο, δήθεν σαν επενδυτές, να μας καταλάβουν τα παράλια μας για να φτιάξουν, άκουσον άκουσον, μαρίνες και ξενοδοχεία και βίλες και γήπεδα και σιγά σιγά να αλλάξουν το δίκαιο της θαλάσσης σηκώνοντας την ημισέληνο και επεκτείνοντας τα χωρικά τους ύδατα εις βάρος της πατρίδας μας.

Έξω ρε σεις, σας πήραμε χαμπάρι και προλάβαμε. Άκου που θα μας πάρετε την Ρόδο μας και την Κέρκυρά μας.

Δεν θέλουμε τέτοιες επενδύσεις και ευτυχώς προλάβαμε επειδή έχουμε αναπτύξει διαδικασίες που προστατεύουν και προάγουν τα εθνικά μας συμφέροντα.

Και βέβαια, έχουμε και άξια στελέχη που φυλάνε Θερμοπύλες.

Ζήτω η Ελλάς ! Ζήτω η πατριωτική κυβέρνηση μας ! Ζήτω η φασολάδα !

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου