ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

Μοίρασε το

Το ήξερες πως το μέλλον της πατρίδας σου εξαρτάται από εσένα;

Λοιπόν μάθε το … το μέλλον της πατρίδας σου εξαρτάται από εσένα! Πάρτο χαμπάρι, από εσένα τις αποφάσεις και τις επιλογές σου, αυτές που θα πάρεις και θα κάνεις μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Ακούγεται τρελό; Και όμως δεν είναι…

Πάμε όμως από την αρχή … Αναλογίσου για μια στιγμή… Πως πάνε τα πράγματα στη ζωή σου, στη ζωή της οικογένειας σου; Πως βλέπεις το άμεσο μέλλον να εξελίσσεται; Δεν σου αρέσει αυτό που βιώνεις και αυτό που βλέπεις να έρχεται; Ωραία λοιπόν .. και τι σκέπτεσαι να κάνεις για αυτά; Δεν ξέρεις; … Λοιπόν, για αυτό σου επαναλαμβάνω …

Το μέλλον της πατρίδας σου εξαρτάται από εσένα!

[quote text_size=”small”]

Ναι καλά διαβάζεις, από εσένα, εσένα και μόνο εσένα, διότι μια μικρή σου απόφαση και μια επιλογή σου θα αλλάξουν την πορεία προς το μέλλον. Και αν η πορεία που έχει τώρα η πατρίδα σου δεν σου αρέσει, έχεις την ευκαιρία να την αλλάξεις. Ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή.

[/quote]

Αποφάσισε λοιπόν να πας να ψηφίσεις για αρχηγό της Ν.Δ. Τι σημασία έχει αν τους ψήφισες ή όχι στις τελευταίες εκλογές; Τι σημασία έχει αν είσαι θυμωμένος με τις κακές πολιτικές που ακολούθησαν ή με αυτά που δεν έκαναν; Αν θες να αλλάξει η πορεία προς την απόλυτη καταστροφή πρέπει να αποφασίσεις να πας να ψηφίσεις. 

Και μετά την απόφαση αυτή, πρέπει να σκεφθείς και να κάνεις την σωστή επιλογή προσώπου.

Αν τόσα χρόνια έκανες λάθος επιλογές, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, έγινε. Αυτό όμως που μπορεί να αλλάξει είναι το μέλλον. Και μπορεί να αλλάξει από την δική σου επιλογή, για να επέλθει αλλαγή νοοτροπίας μέσα σε αυτό το χώρο. Και αυτή την αλλαγή την φέρνουν μόνο οι δύο από τους τέσσερις, ο Κυριάκος και ο Άδωνις. Και μόνο εσύ μπορείς να την κάνεις να συμβεί . . . ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου