ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ

Μοίρασε το

Είμαι σύγχρονος φιλελεύθερος, κεντροδεξιός και από αυτούς που είχαν απομακρυνθεί από το κόμμα που είχε, χρόνια τώρα, παρασυρθεί και ενδώσει στον λαϊκισμό και τις πελατειακές σχέσεις, μεταλλασσόμενο σε “γαλάζιο” ΠΑΣΟΚ.

Τελευταία αισθανόμενος πως κάτι μπορεί να αλλάζει με την παρουσία νέων ηγετών που έδειχναν ένα καινούργιο πρόσωπο με όραμα και αποφασιστικότητα, στάθηκα, μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους, σαν και εμένα, μέσα στο κρύο και την υγρασία για να συμβάλλω και εγώ με την ψήφο μου στην νέα αυτή, ελπιδοφόρα προσπάθεια.

Προφανώς, τα αισθητήρια μου ταυτίζονταν με τα αισθητήρια της πλειοψηφίας που ήθελε το νέο, το φιλελεύθερο, το κεντροδεξιό, το αξιοκρατικό κόμμα για να τραβήξει τον τόπο από το τραγικό τέλμα και να τον πάει μπροστά.

Γνωρίζαμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα υπήρχαν στο ξεκίνημα αλλά ήμασταν βέβαιοι πως η νέα ηγεσία υπό την αρχηγία του Κυριάκου, θα επιμείνει και θα τα καταφέρει και με την στήριξη και βοήθεια όλων μας.

Επειδή λοιπόν ποτέ στην ζωή μου δεν ζήτησα τίποτα και δεν δέχθηκα τίποτα ακόμα και όταν μου προτάθηκε και προσφέρθηκε, θεωρώ πως έχω το δικαίωμα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος να κλείσω με τις εξής παραινέσεις.

Αγαπητά παιδιά της ΟΝΝΕΔ, για εσάς στηθήκαμε μέσα στο κρύο και την υγρασία 4 και 5 ώρες. Για να διορθώσουμε το κακό που με τις πράξεις ή παραλείψεις μας σας είχαμε κάνει και για να στηρίξουμε ένα νέο ξεκίνημα, ένα δικό σας ξεκίνημα, για το μέλλον σας, τα οράματά σας, τα όνειρα σας για εσάς και τις οικογένειες που θα φτιάξετε. Μην αφήσετε λοιπόν τα κατάλοιπα του παρελθόντος να σας χειραγωγήσουν. Απομονώστε τους, απορρίψτε τους, αφήστε τους στην απόλυτη μοναξιά και λήθη τους. Ορθώστε το παράστημά σας και προχωρήστε μπροστά για μια σύγχρονη παράταξη, δίκαιη, αξιοκρατική, για ένα μέλλον λαμπρό για όλους, για την αγαπημένη μας πατρίδα.

Και εσείς που δεν θέλετε να αλλάξει τίποτα ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε για ίδιον όφελος και εις βάρος της παράταξης, του λαού και τελικά της πατρίδας , να γνωρίζετε πως αυτό το νέο που φτιάχνεται δεν σας χωράει με τα μυαλά που κουβαλάτε ή συνέλθετε ή φύγετε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου