Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΙ Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ

Μοίρασε το

Τέλειωσε το Τσάμπιονς Λιγκ και το αποτέλεσμα κρίθηκε στα πέναλτι  πρώτη η Ρεάλ. Μπορεί  στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα να κρίνεται στα πέναλτι , έλα όμως που η ζωή μας κρίνεται από τα φάουλ  των πολιτικών μας ταγών…  Τρομάρα τους !!! Αυτές οι ημέρες ήταν γεμάτες « ΕΙΔΗΣΕΙΣ». Αφού ο Καρανίκας σύμβουλος του Πρωθυπουργού – καφετζής στο Μαξίμου  μας ενημέρωσε πως η κάνναβη γιατρεύει τον Καρκίνο…  Η αθλιότητα στο μεγαλείο της !!! Να σου και ο Κυρίτσης , ο οποίος για μια ακόμα φορά λειτούργησε διχαστικά λέγοντας πως : «…η πολιτική μας έχει ταξικό πρόσημο. Κάποιος πρέπει “να πληρώσει τη νύφη”, τα προηγούμενα χρόνια την πλήρωναν οι φτωχοί». Ενώ σε άρθρο του στην Αυγή αναφέρει «Υπάρχουν τρόποι να βρει η εφορία ποιοι ψήφισαν ναι», με άλλα λόγια βουρ για εθνικό διχασμό . Μωρέ μπράβο, ωραία πολιτική …Να βάλει το κοσμάκη να σκοτωθεί μεταξύ του,  μετρώντας σεντς και δεκάρες.

Σα να μην έφταναν αυτές οι  παραληρηματικές κορώνες των Συριζαίων , να σου  ο Καμμένος. Ο οποίος  ψήφισε τα επαχθή για το λαό μέτρα, για να κρατήσει την καρέκλα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας , αλλά  πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις τα αναθεώρησε στα λόγια μιας και μετά την ψηφοφορία ουδέν λάθος αναγνωρίζεται  . Εμ , βέβαια σου λέει το παλικάρι ήρθα στη Σύρο, καιρός να γίνω χαμαιλέοντας  μήπως και αρπάξω κανένα ψηφαλάκι στις επόμενες εκλογές. Γι’ αυτό τα  μέτρα μεταλλάχθηκαν από ΑΝΑΓΚΑΙΑ , σε παράνομα και αντισυνταγματικά.

[quote text_size=”small”]

Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά, να σου πετιέται το Καραμανλικό μπλοκ. Στο ταβερνάκι του παγκρατίου πήραν φωτιά τα πιρούνια… Με εκείνα και με τ΄ άλλα αποφάσισαν σύσσωμοι να παρευρεθούν στην παρουσίαση βιβλίου του Στυλιανίδη, για να κάνουν κατά το κοινώς λεγόμενο τη μούρη κρέας του Κυριάκου. Με την προειδοποίηση αν μας αγνοήσεις στα σκαριά έχουμε νέο κόμμα. Την ώρα που η Χώρα από τη λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι σε κώμα αυτοί ονειρεύονται κόμμα…

[/quote]

Με τα παλαιοκομματικά χαρακτηριστικά της Νέας Δημοκρατίας, που θα θυμίζει κάτι από παλαιοκομματικό ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Για την Ιστορία του πράγματος στη παρουσίαση του βιβλίου του κου Στυλιανίδη, ήταν σύσσωμη η τρίτη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έλειψε κανείς.

Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά; Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του σε Ελληνικό έδαφος ο Βλαντιμίρ Πούτινγκ τα πάντα άλλαξαν , ο Καμμένος  με ύφος μπακαλόγατου τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο…  Όλοι πανηγύρισαν ότι η  ανάπτυξη ήρθε… !!! Ενώ ο Πρόεδρος της Ρωσίας θέλοντας τα τιμήσει τον Αλέξη ενστερνίστηκε το STYLE BY ALEXIS χωρίς γραβάτα. Αφού ο Πούτινγκ αναχώρησε για τη Ρωσία  μετά την επίσκεψή του  στο Άγιο Όρος σε εμάς έμεινε το χαμόγελο της προσμονής στα χείλη ότι οι επενδύσεις έρχονται … Μέχρι που διαβάσαμε την εγκύκλιο του Φίλη και το χαμόγελο έσβησε.

Τι περιμένατε ότι θα περάσει ημέρα χωρίς να ασχοληθούμε με το Θωρηκτό Ποτέμκιν της παιδείας; Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα εισάγει στα σχολεία ο κος Φίλης τον «Παιδαγωγικό Κώδικα Δημοκρατικού Ανθρωπισμού» . Τι είναι αυτό ; Ένας κώδικας τιμής όπου θα πρέπει να υπογράφουν τα παιδιά και αναφέρονται τα παρακάτω : Οι γονείς θα πρέπει να πάψουν να θεωρούν  -και βεβαίως  να προσφωνούν-  τα παιδιά τους σαν «πριγκίπισσες» και «βασιλόπουλα». Ενώ συνεχίζει λέγοντας πως : «… είναι ντροπή και γελοίο να κάνεις επίδειξη ότι έχεις χρήματα και πράγματα, όταν άλλα παιδάκια στερούνται και υποφέρουν». Καλώς δεχτήκαμε τον  Κιμ Γιονγκ Ουν σε ελληνική βερσιόν. Ουαου όπως θα έλεγε και ο Γιά(ν)νης . Ζούμε μεγάλες στιγμές άλλων εποχών, με το Φασισμό και τον Σταλινισμό  να πορεύονται χεράκι χεράκι… Οι Νεοέλληνες θεατές  στο έργο της παράνοιας, με τους στίχους του  Κ.Βάρναλη  να μας υπενθυμίζουν πως “Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα”.!!!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου