ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

Μοίρασε το

Η Μέρκελ είπε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει πολλή δουλειά ακόμα… Και ο Ομπάμα ότι πρέπει να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις… Μάλιστα! Τελικά αυτή η κυβέρνηση (έτσι όπως επέτυχε να οδηγήσει τη χώρα στο παραπέντε της χρεοκοπίας και της καταστροφής της), θα προσπαθήσει όντως “σκληρά” για να περάσει οοοοολες τις μεταρρυθμίσεις που δεν τόλμησαν (ατυχώς για την Ελλάδα και τη γενιά μας…) οοοοολες οι προηγούμενες κυβερνήσεις!!!

[quote text_size=”small”]

Οι Έλληνες θα πρέπει να ευγνωμονούμε την τύχη μας που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια πολυεπίπεδης κρίσης, βρίσκεται μια ελληνική κυβέρνηση (πόσο μάλλον κυβέρνηση των “ριζοσπαστικών” ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ….) η οποία θα τολμήσει τις ριζικές εκείνες μεταρρυθμίσεις που χρόνια θέλαμε για να γίνουμε ένα σοβαρό ευρωπαϊκό κράτος…

[/quote]

Μέχρι τέλος του μήνα (και της αγωνίας μας) θα υπογράψει τα πάντα. Ό,τι της δώσουν… Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας έχουν όλο το χρόνο (όσο το dealine του Ιουνίου πλησιάζει) και την ευκαιρία (υπό το φόβο του greccident και της ασύντακτης χρεοκοπίας) να επιβάλλουν όλες εκείνες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που θα θέσουν οριστικά τις βάσεις μιας πραγματικά ευρωπαϊκής Ελλάδας.

Οι Έλληνες θα πρέπει να ευγνωμονούμε την τύχη μας που τελικώς θα καούν και οι τελευταίες αριστερές (με ακροδεξιό πασπάλισμα) ιδεολοψίες. Μια συγκυβέρνηση (Αριστεράς και άκρας Δεξιάς) θα περάσει όσα δεν (θα) μπορούσαν (κι ευτυχώς τελικώς που δεν μπόρεσαν…) να διανοηθούν καν… οι προηγούμενες κυβερνήσεις!!!

Το προσωπικό πολιτικό στοίχημα για τον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι αν θα υπογράψει την όποια (“έντιμη”, “ρεαλιστική”, ή όπως αλλιώς θέλει να την ονομάσει) συμφωνία. Το προσωπικό πολιτικό στοίχημα έπεται. Θα αφορά στην υλοποίηση της συμφωνίας. Από αυτό θα κριθεί η πολιτική του επιβίωση. Στην πορεία αυτή θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει πολλούς από τους σημερινούς του συντρόφους…

Πλην όμως αυτό αφορά τους ίδιους. Δεν αφορά την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία… Εκτός και αν στο μεταξύ η κεντροδεξιά παράταξη δεν έχει βρει τον ηγέτη που θα την ενώσει και θα πείσει τους Έλληνες πως θα μπορέσει να υλοποιήσει όσα υλοποιήσει μερικώς ή ατελώς ο Αλέξης Τσίπρας και οι καθέκαστοι …συγκυβερνώντες του.

Υ.Γ. Ορισμένες φορές η Ιστορία επιφυλλάσει εκπλήξεις σε αυτούς που θέλουν να την τροποποιήσουν…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου