ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!

Μοίρασε το

Οταν καποιος διαπιστωσει καποια δυσλειτουργια σε δημοσιο δικτυο και θελησει ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ να την αναφερει για να επιλυθει αρμοδιως τοτε επισης διαπιστωνει και το χαος των  “Υπηρεσιων” (“αρμοδιων”, “”αρμοδιων””, “υπευθυνων”, “”υπευθυνων””, αναρμοδιων και ανευθυνων) της δημοσιας Διοικησης,  κεντρικης η τοπικης η αποκεντρωμενης η κρατικης η ημικρατικης.

Πριν απο χρονια προτειναμε να δημιουργηθει ενα τηλεφωνικο κεντρο στην Περιφερεια Αττικης οπου να μπορει ο τυχον πολιτης οταν διαπιστωσει προβλημα οπως π.χ. χαλασμενος φωτισμος σε λεωφορους να το αναφερει προς επιλυση χωρις να χρειαζεται ο ιδιος να αναζητα (ματαιως!) την υποτιθεμενη “αρμοδια Υπηρεσια”.

Ο σχεδιασμος ενος τετοιου τηλεφωνικου κεντρου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ!

Οφειλαν (εαν ηταν αληθινοι Δημοσιοι Υπαλληλοι) να εχουν γι αυτο επεξεργασθει και να εχουν εκπονησει ΣΧΕΔΙΑ (και μαλιστα ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ!) ως δημοσιοι υπαλληλοι που “υπηρετουν” στις Διοικησεις των σχετικων δημοσιων Υπηρεσιων, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ (μαζι με τις περιγραφες των εκαστοτε διαπιστουμενων προβληματων!) ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ-τους τους αρμοδιους να αποφασιζουν πολιτικα.

Αποτελεσμα της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ να λειτουργησουν ως αληθινοι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι, π.χ., οτι παλι, οπως και πολλες φορες παλαιοτερα, εδω και πολλες ημερες παραμενει αναμμενο και την ημερα μεγα μερος του φωτισμου νυκτος σε λεωφορους και σε δρομους της νοτιοανατικικης Αττικης και οποιος πολιτης αποτολμησει να αναφερει σε δημοσια Υπηρεσια το γεγονος αυτης της σχεδον ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ τοτε απλως καταντα ακομη μια φορα να γινεται ο ιδιος “μπαλακι” αναμεσα σε “Υπηρεσιες” Δημων, Τροχαιας, ΔΕΗ, Υπουργειων, Περιφερειας κ.ο.κ….

Σας παρακαλουμε και ευελπιστουμε αξιοτιμε κυριε Νικολουδη οτι η κυβερνηση-Σας θα βαλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους δημοσιους υπαλληλους (εστω οσους τουλαχιστον θεωρουνται επιτελικοι) να δουλεψουν οπως οφειλουν ως υπολογοι, ομου μετα των πολιτικων-τους προισταμενων, απεναντι σε ολοκληρη την κοινωνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου