ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ (ΚΑΤΑ)ΙΔΡΩΜΕΝΟΙ

Μοίρασε το

Εσφιξαν απότομα οι ζέστες. Κέρδισε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τη Ρωσία. Το εμπορικό κλίμα βελτιώθηκε, δεν υπάρχουν πλέον παρά ελάχιστες επιχειρήσεις να κλείσουν. Οι ακάλυπτες επιταγές δεν παρουσιάζουν αύξηση δεδομένου ότι κανείς δεν έχει επιταγές. Να μην το ξεχάσω, ολοκληρώθηκαν και οι εκλογές. Οι σπέκουλες περί αποφυγής τρίτου γύρου, ελέγχονται. Παραθέτω τα επίσημα αποτελέσματα της 17ης Ιουνίου. Ελαβον

ΔΜΧ 37%
ΑΜΝΓΠ 30%
ΤΜΜΚΧ 27%
ΔΤΧΣΚ 12%
ΞΤΟΜ 7%
ΚΣΧ 7%
ΚΝ-ΔΚΝ 6%
ΠΕΜ 5%
ΚΚΕ 4%

Αναλυτικά.

Πρώτο κόμμα όπως εξ άλλου αναμενόταν, αναδείχτηκε το ΔΜΧ (Δεν Μας Χέζετε). Οι ψηφοφόροι του δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το αεράκι που τους επέτρεψε να απολαύσουν τα τεράστια κύματα και να παίξουν στις παραλίες ρακέτες.

Την επόμενη θέση στην κατάταξη έλαβε το ΑΜΝΓΠ (Αστε Με Να Γίνω Πρωθυπουργός). Τα στελέχη της παράταξης είναι εμφανώς ικανοποιημένα με το εκλογικό αποτέλεσμα, κυρίως διότι απεφεύχθη ο μέγας κίνδυνος αναζήτησης και εκλογής νέου ικανού αρχηγού.

Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής το ΤΜΜΚΧ (Τρέχω Μόνος Μου Και Χάνω). Ο αρχηγός του δηλώνει απόλυτα ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα.

Χωρίς απώλειες ή κέρδη από την μάχη αναδείχτηκε το ΔΤΧΣΚ (Δικαίωμα Του Χοντρού Στην Κολοτούμπα).

Σοβαρές διαρροές κατέγραψε η κάλπη στην περίπτωση του ΞΤΟΜ (Ξέχασα Το Ονομά Μου). Οι αναλυτές αποδίδουν ευθύνες στον αρχηγό του κόμματος για φλόμωμα του εκλογικού σώματος με χρήση ΑερΟΖόλ.

Αλώβητη σχεδόν εμφανίζεται η ΚΣΧ (Καμμία Σφαλιάρα Χαμένη). Ο Φύρερ υποσχέθηκε στις αλλαλάζουσες μάζες ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή μάπα, προκειμένου γειτνιάζοντες βουλευτές να προσχωρήσουν στο κόμμα Του.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο αρχηγός του ΚΝ-ΔΚΝ (Κάνω Νάζια-Δεν Κάνω Νάζια) και δεσμεύτηκε να συμβάλει στο σχηματισμό κυβέρνησης.

Την προτελευταία θέση κατέλαβε το ΠΕΜ (Πάλι Εξω Μείναμε). Οι αρχηγίσκοι του αναμένεται να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους και να οδηγηθούν για σωφρωνισμό στη Μονή Κλειστών.

Τελευταίο και καταïδρωμένο το ΚΚΕ (Κόμμα Κωμικών Ελλάδος). Δηλώσεις δεν υπήρξαν λόγω απασχόλησης των υποψηφίων σε περιφερόμενους θιάσους ανά την επικράτεια.

Πολιτικά συμπεράσματα είναι εύκολο να εξαχθούν, γιαυτό οι αρχηγοί κρατών σπεύδουν να στείλουν συγχαρητήρια σε ΟΛΑ τα κόμματα, ευχόμενοι καλά ξεσκατώματα.

Οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές σήμερα, διότι η εισροή κεφαλαίων έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, οι καταμετρητές τραπεζογραμματίων έχουν πάρει φωτιά. Με απόφαση του συλλογικού τους οργάνου, η 18η Ιουνίου ανακηρύσεται σε ημέρα πάρτυ.

Νάστε πάντα καλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου