Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ

Μοίρασε το

Τις πρωτοφανείς εξελίξεις του τελευταίου καιρού με πρωταγωνιστή τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, κ. Μπαλτάκου, είχαμε προβλέψει από τον Ιούνιο του 2012, όταν γράφαμε ότι το DNA των περισσοτέρων εκ του περιβάλλοντος του κ. Σαμαρά είναι όμοιο και ίδιο με το DNA των χρυσαυγιτών.

Λυπούμεθα για την επιβεβαίωση. Ο Φαήλος είναι πολύ πιο μετριοπαθής από πολλούς άλλους που συναποτελούν το πρωθυπουργικό επιτελείο. Έτσι, για να μην κοροϊδευόμαστε. Σε ό,τι αφορά τον κ. Βενιζέλο και την εναπομείνασα παρέα του, αντί να καταφεύγουν σε παραπλανητικά σχήματα τύπου ΕΛΙΑΣ, να επανεξετάσουν την σχέση τους με την παρέα Σαμαρά η οποία αποτελεί την αυταρχικότερη έκφανση σε ολόκληρη την πορεία της Δεξιάς.

Αν υπήρχε σε οποιονδήποτε Έλληνα, ακόμα και τον πλέον αδαή, η ελάχιστη αμφιβολία για το πού το πάει η παρέα Σαμαρά – Βενιζέλου, με την ψήφιση του τελευταίου πολυνομοσχεδίου, η αμφιβολία αυτή έχει εξαλειφθεί.

[quote text_size=”small”]

Το πολυνομοσχέδιο δημιουργεί τις συνθήκες μέσα από τις οποίες θα εκπορευθεί η νεοφιλελύθερη θύελλα, ο οικονομικός τυφώνας, ο οποίος θα ισοπεδώσει τα θεμέλια της αστικής κοινωνίας πάνω στα οποία στηρίχθηκε η ελληνική δημοκρατία.

[/quote]

Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις και τις ασύλληπτες που μέλλει να έλθουν, είναι ανάγκη να δημιουργηθεί το πιο ευρύ δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο για την προάσπιση της Δημοκρατίας και την απελευθέρωση του Λαού.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι: για την ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο αγώνας είναι απελευθερωτικός. Όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες στις κρίσιμες φάσεις της ιστορίας του έθνους μας, τους έκαναν οι νέοι ως αγωνιστές και επαναστάτες.

Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προτιμάει να γίνουν επαναστάτες στην πατρίδα μας και όχι αχθοφόροι που κουβαλάνε τους υπέρβαρους τραπεζίτες στους δρόμους των Βρυξελλών, της Φρανκφούρτης και του Βερολίνου. Πρέπει να γίνει συνείδηση στον κάθε Έλληνα ότι, τηρουμέων των αναλογιών, ζούμε μια νέα εποχή δοσιλογισμού. Ζούμε το νέο-δοσιλογισμό. Το νεοδοσιλογισμό που έχει ταυτίσει την έννοιά του με τα συμφέροντα των δανειστών.

Ο Αγώνας είναι απελευθερωτικός για μια Ελλάδα με σύνορα και τον Ελληνισμό χωρίς σύνορα.

Υ.Γ. 1. Για να διαιωνίζουν τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική τους, οι κυβερνώντες έχουν αναγάγει σε δόγμα την κυβερνητική σταθερότητα. Και στο όνομα αυτής της δήθεν κυβερνητικής σταθερότητας, παραδίδουν το λαό δέσμιο στους τοκογλύφους του.

Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπενθυμίζει ότι στα 193 χρόνια του ελεύθερου βίου των Ελλήνων, έχουν καταρρεύσει και ανατραπεί πάνω από 90 κυβερνήσεις, η Ελλάδα όμως δεν χάθηκε. Απεναντίας, λυτρώθηκε.

Υ.Γ. 2. Η διαφοροποίηση στην κρίσιμη ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου των Γ.Παπανδρέου, Απ.Κακλαμάνη και Ν.Κακλαμάνη ίσως να αποτελέσει παρήγορο οιωνό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου