ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Μέσα από την καθημερινότητα παίρνουμε μαθήματα ζωής που αν τα βάλουμε κάτω και τα σκεφτούμε μπορούμε να πάμε τους εαυτούς μας, τη σκέψη μας και τις σχέσεις μας ένα βήμα πιο πέρα. Ακολούθουν κάποιες από τις δικές μου σκέψεις.

 1. Το καλό που μπορεί να κάνεις δεν θ’ αλλάξει τον κόσμο αλλά η ψυχή σου μέρα με τη μέρα θα γαληνεύει. Αυτό δεν είναι ένα καλό κίνητρο;
 2. Nα είσαι ευγνώμων για όσα σου έχουν δοθεί ακόμα κι αν δεν είναι όλα όσα θα ήθελες. Για τα υπόλοιπα μπορείς να προσπαθείς καθημερινά.
 3. Μπορεί να σε απάτησε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ένας όμορφος άνθρωπος που μπορεί να αγαπηθεί πολύ – από κάποιον άλλον
 4. Κανένας άνθρωπος δεν ανήκει σε κανένα. Όσο πιο σύντομα το συνειδητοποιήσεις τόσο πιο σύντομα θα απαλλαγείς από όλα τα εγωιστικά συναισθήματα που σε δυσαρεστούν.
 5. Το να πεις συγγνώμη δεν σε κάνει αδύναμο αντιθέτως δείχνει έναν άνθρωπο που έχει κατανοήσει τα λάθη του κι αυτό είναι καλύτερο απτό να είσαι ένας εγωιστής που θεώρει ότι μόνο αυτός έχει δίκιο.
 6. Δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του θεωρία για τη ζωή και δεν σημαίνει ότι ταιριάζει απαραίτητα με τη δική σου.
 7. Δεν υπάρχει καμιά εύκολη ζωή, ο καθένας έχει τον δικό του Γολγοθά κι ας μην είναι φανερό σ’ εσένα.
 8. Η χαρά της ζωής βρίσκεται στην απλότητα και στους ανθρώπους γύρω μας. Γι αυτό αγαπήστε και εμπιστευτείτε κι αν πληγωθείτε κι αυτό μες τη ζωή είναι !
 9. Το να έχεις πλάι σου ανθρώπους που βοηθούν με τον τρόπο τους στη δική σου καλή ψυχολογική κατάσταση είναι σαφώς προτιμότερο από το να έχεις μίζερους, πλέον παραδομένους στη δυστυχία τους ανθρώπους.
 10. Όλα κρατούν για μια περίοδο στη ζωή μας, όχι πάρα πολύ μεγάλη γι αυτό μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Μια φάση είναι, θα περάσει!
 11. Προσπάθησε για το καλύτερο και η ζωή θα σε ανταμείψει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

του αρθρογράφου

ideas change society

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου