Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΤΟΜΕΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Μοίρασε το

Του Γιάννη Ζιώτα

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι- εργαλεία που θα μπορούσαν να επιτρέψουν σε γιατρούς να κάνουν ακριβή διάγνωση και στους ασθενείς να έχουν πλήρη εικόνα του τι τους συμβαίνει;

Αφού η ύλη είναι ενέργεια -και μια μορφής της είναι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία- και το ανθρώπινο σώμα αποτελεί συμπυκνωμένη ενέργεια και έχει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (συχνότητας περίπου 7.8Hz).

Τα κύτταρα, λοιπόν, εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες (βιοφωτόνια), όπως και οι ιστοί, τα όργανα, τα νεύρα, οι αρτηρίες, τα γονίδια του ανθρώπινου σώματος και «βιοσυντονίζονται» (βιοσυντονισμός) με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης, με αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να λειτουργεί φυσιολογικά (φυσιολογία του οργανισμού). Πάλλονται με διαφορετικές και συχνότητες οι ξένες ουσίες- οργανισμοί και οι διάφοροι μικροοργανισμοί που βρίσκονται στο σώμα, επηρεάζοντας την ενεργειακή του εικόνα.
Όταν λοιπόν, κάποια όργανα παρεκκλίνουν από τη φυσιολογική συχνότητα, τότε μπορεί ο οργανισμός να εκφράσει συμπτώματα και επομένως ασθένεια. Κι αυτό επειδή οι δονήσεις ενός ανθρώπου που είναι υγιής είναι διαφορετικές από αυτές ενός ασθενούς.

Μια πρωτοπόρα διαγνωστική μέθοδος

Η διαφορά με τις άλλες διαγνωστικές μεθόδους είναι ότι με τη συγκεκριμένη μέθοδο βλέπουμε την προδιάθεση του ανθρώπινου οργανισμού να νοσήσει πριν εμφανιστεί το σύμπτωμα, ενώ με τις άλλες, όπως με την ανάλυση του αίματος, τους υπέρηχους, τον μαγνητικό και αξονικό τομογράφο μπορούμε να εντοπίσουμε μόνο το σύμπτωμα.
Επίσης, με τη μέθοδο αυτή μπορούμε, διαγνωστικά, να γνωρίζουμε το ενεργειακό μας προφίλ. «Φυσιολογικό ενεργειακό προφίλ» σημαίνει πως ο οργανισμός μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις παθήσεις και να χειρίζεται τη φυσιολογία του καλύτερα από έναν οργανισμό που έχει διαταραγμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

 

Επιπλέον, με τη μέθοδο του ηλεκτρομαγνητικού προφίλ μπορούμε να δούμε το επίπεδο τοξικότητας, τον ψυχο-νευρο-ενδοκρινο-ανοσολογικό άξονα (αύρα) που παίζει τεράστιο ρόλο στη φυσιορρύθμιση του οργανισμού μας.
Τέλος, με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας μπορούμε να εντοπίσουμε χρόνια και μη μιάσματα (μικρόβια, ιούς κ.λπ. που ίχνη τους υπάρχουν ακόμα μέσα μας), τα οποία με αιματολογικές εξετάσεις δεν ανιχνεύονται, οπότε ο οργανισμός μας μπορεί να υποτροπιάσει ανά πάσα στιγμή. Ακόμη, με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και το ενεργειακό προφίλ μπορούμε να ελέγχουμε την ποιότητα της θεραπείας του γιατρού ή κάποιου εναλλακτικού θεραπευτή.

Θεραπευτικό σχήμα- Βιοσυντονισμός

Εκτός από το διαγνωστικό μέρος, η τεχνολογία των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων-βιοσυντονισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και θεραπευτικά, μιας και επιστήμονες παγκόσμιας εμβέλειας έχουν αποκωδικοποιήσει τις θεραπευτικές συχνότητες για όλες τις ασθένειες και με προγράμματα που έχουν επινοήσει, μπορούν να παρέμβουν χωρίς να προκαλέσουν παρενέργειες.
Με άλλα λόγια, ο βιοσυντονισμός, πρόσφατη εξέλιξη στην ιατρική, εξυπηρετεί την ανάγκη για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση και προσφέρει μια εξατομικευμένη προσέγγιση του αρρώστου, λαμβάνοντας υπόψη τις βαθύτερες αιτίες εκδήλωσης των ασθενειών.
Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι ένας διαφορετικός, μη υλικός, τρόπος εκδήλωσης της ενέργειας. Με παρόμοιο τρόπο τα κύτταρά μας εκπέμπουν και λαμβάνουν, ταχύτατα, ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Ωστόσο, αυτή η επικοινωνία μπορεί να διαταραχθεί, προκαλώντας ασθένειες, όπως ακριβώς η τηλεόρασή μας έχει «χιόνι», όταν χάνει το σήμα της. Το «χιόνι» στον οργανισμό προκαλείται όταν η συχνότητα στην οποία εκπέμπουν ορισμένες ουσίες (π.χ. οι ιοί, τα τρόφιμα, τα μέταλλα, η γύρη, τα φυτοφάρμακα, ακόμη και το αμάλγαμα των σφραγισμάτων) συντονιστεί με τη συχνότητα των κυττάρων, «μπερδεύοντά τα».
Ο βιοσυντονισμός, λοιπόν, είναι μια μέθοδος που προσπαθεί να «καθαρίσει» το ατομικό δονητικό σήμα κάθε ανθρώπου από τις παθολογικές «παρεμβολές» διαφόρων ουσιών.

Συνδυασμός με κλασική και εναλλακτικές θεραπείες

Επίσης, ως συμπληρωματική μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τις μεθόδους θεραπείας της «κλασικής» ιατρικής όσο και με «εναλλακτικές» μεθόδους, όπως η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία κ.λπ.
Ακόμα και στον τομέα της διάγνωσης, που έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα, η ανίχνευση των πρώιμων σημείων της νόσου δεν είναι ικανοποιητική για τις περισσότερες και τις συχνότερες παθήσεις.

Το αποτέλεσμα είναι η διάγνωση να καθυστερεί σημαντικά και με μεγάλο κόστος σε νοσηρότητα για τον ασθενή. Ο βιοσυντονισμός, λοιπόν, καλύπτει την ανάγκη της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού, η ανίχνευση των πρώιμων σημείων της νόσου δεν είναι ικανοποιητική για τις περισσότερες και τις συχνότερες παθήσεις.
Το αποτέλεσμα είναι η διάγνωση να καθυστερεί σημαντικά και με μεγάλο κόστος σε νοσηρότητα για τον ασθενή..
Αναλυτικά, θα λέγαμε ότι ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα φιλτραρίσματος διαχωρίζει τις υγιείς από τις παθολογικές δονήσεις που συνιστούν το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του οργανισμού. Οι υγιείς δονήσεις μπορούν να ενισχυθούν, ενώ οι παθολογικές αντιστρέφονται με σκοπό την εξουδετέρωσή τους.

Το σώμα αντιδρά αμέσως στις νέες ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες. Με την αντιστροφή των παθολογικών σημάτων, η δύναμη αυτοθεραπείας τούσώματος ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται. Το σώμα επανακτά τον έλεγχο στους μηχανισμούς ρύθμισης και αποτοξίνωσης, οι οποίοι είναι ζωτικοί για την καλή λειτουργία του αμυντικού συστήματος.
Σε μια θεραπεία βιοσυντονισμού χρησιμοποιείται μια ειδική συσκευή που λαμβάνει το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του σώματος και το φιλτράρει. Διαχωρίζει δηλαδή τις επιβαρυντικές ταλαντώσεις των ξένων ουσιών από το φυσιολογικό φάσμα συχνοτήτων του οργανισμού. Στη συνεχεία επεξεργάζεται τις δονήσεις, ενισχύοντας ή μειώνοντας την έντασή τους, ή ακόμη και αντιστρέφοντας τα κύματα των επιβαρυντικών δονήσεων, με σκοπό την εκμηδένισή τους. Κατόπιν στέλνει πίσω στο σώμα τις τροποποιημένες δονήσεις. Αυτή η αλλαγή του μοτίβου των συχνοτήτων θεωρείται θεραπευτική.

Ο Γιάννης Ζωιτάς είναι συνεργάτης της Green life, υπεύθυνος του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου φυσικών θεραπειών και εναλλακτικών αγωγών υγείας  «Φυσιορρύθμιση»

 

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου