“Ο ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ”

Μοίρασε το

Με μια συλλογή διηγημάτων υπό τον τίτλο «Ο ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ», ο Λουκάς Αποστολίδης , όχι μόνο «διαφεύγει» από αυτά που μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα (βιβλία επιστημονικού ή και πολιτικού χαρακτήρα) , αλλά ταυτόχρονα δίνει και ένα στίγμα μιας πιο «αιρετικής» και «αφηγηματικής» προσέγγισης  γεγονότων και καταστάσεων .

Ο συγγραφέας, με τη συλλογή διηγημάτων του που φέρει τον τίτλο «Ο θαμμένος θησαυρός» (εκδόσεις Ιωλκός, 2012) , προσεγγίζει και ρίχνει φως, με διεισδυτικό τρόπο, σε δύο ενότητες θεμάτων:
Η πρώτη, πραγματεύεται την ιστορική παθογένεια –κατάρα της φυλής μας– το διχασμό∙ και το αντίδοτό του – γιατί η ιστορική διαδρομή του λαού μας, αποδεικνύει πως υπάρχει και οι άνθρωποί του οφείλουν να φέρουν στο φως: το «θαμμένο θησαυρό».
Η δεύτερη, ασχολείται με τη γη μας, τη δική μας Ελλάδα, που ταξιδεύει στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο και αποτελεί το λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού∙ και την ειρήνη, το πολυτιμότερο αγαθό για την ευημερία των λαών.
Ο Λουκάς Θ. Αποστολίδης μέσα από την τέχνη του λόγου, που τόσο τον συγκινεί, καταθέτει την ψυχή του σε θέματα που ευωδιάζουν Ελλάδα…
Η παρουσίαση του βιβλίου «ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ» από τις εκδόσεις «ΙΩΛΚΟΣ» θα γίνει την Τρίτη το βράδυ, 10 Ιουλίου 2012,  στις 20.00 μ.μ στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθήνας (Ακαδημίας 50)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου