ΚΟΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΕΣ ΤΟΥ INTERVIEW!

Μοίρασε το

 

Φωτιές ανάβουν έντεκα διάσημα μοντέλα που φωτογραφήθηκαν για το νέο τεύχος του περιοδικού Interview!

Η Miranda Kerr, η Candice Swanepoel, η Constance Jablonski, η Andreea Diaconu, η Alessandra Ambrosio, η Cameron Russell, η Behati Prinsloo, η Doutzen Kroes, η Karlina Caune, η Jourdan Dunn και η Toni Garrn – το νέο αμόρε του Leonardo DiCaprio- καλύπτουν το γυμνό τους κορμί με γούνες και πέρλες…

Είναι οι “θεές” του Interview, που πόζαραν στο φακό του Fabien Baron.

Η “καυτή” φωτογράφιση έχει τίτλο “The Goddesses” και οι 11 καλλονές εξομολογούνται στο περιοδικό πότε αισθάνονται όμορφες!

“Συχνά δέχομαι κομπλιμέντα για την ποιότητα του δέρματός μου”, δήλωσε η Miranda Kerr, που από το 2009 είναι το πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών Kora Organics. Η 30χρονη σύζυγος του ηθοποιού Orlando Bloom είναι το πρώτο μοντέλο από την Αυστραλία που φόρεσε τα σέξι εσώρουχα της Victoria’s Secret.

“Αισθάνομαι πιο όμορφη όταν είμαι μαυρισμένη και γυμνή ή όταν βρίσκομαι σε ένα υγρό μέρος”, είπε άλλος ένας Άγγελος της Victoria’s Secret, η Candice Swanepoel, που το 2012 κατετάγη στην 10 θέση με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

“Η απόλυτη σεξουαλικότητα δεν μπορεί να είναι προφανής”, τόνισε η Γαλλίδα Constance Jablonski και εξήγησε ότι χρειάζεται να είναι ντυμένη με ένα πέπλο μυστηρίου, που θα προκαλεί την επιθυμία για το άγνωστο. Πρέπει να βάλεις τον άλλον σε πειρασμό”.

“Τι θεωρώ σέξι σε έναν άντρα; Το ύψος του, το χιούμορ του και την ειλικρίνειά του”, δήλωσε η Andreea Diaconu. Κι αν κάνει σερφ, τότε κερδίζει έξτρα βαθμούς, τόνισε η Ρουμάνα καλλονή.

“Η ομορφιά έχει να κάνει με την ψυχική διάθεση του καθενός”, τόνισε η Βραζιλιάνα Alessandra Ambrosio. “Μία γυναίκα θα πρέπει να αισθάνεται άνετα με το σώμα της. Κανείς δεν είναι τέλειος, όμως εγώ πραγματικά λατρεύω τα πόδια μου. Φοράω πάντα ψηλοτάκουνα, γι΄ αυτό κι έχω καλοσχηματισμένες γάμπες”.

“Αισθάνομαι πιο σέξι κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Κυριακή, στις 3:47 τα ξημερώματα”, είπε η 26χρονη Αμερικανίδα Cameron Russell.

“Αισθάνομαι πιο σέξι όταν είμαι χαρούμενη – γιατί τότε βγάζω το 100% του εαυτός μου, όταν κάνω στριπτίζ και όταν βρίσκομαι στην παραλία”, αποκάλυψε η Behati Prinsloo, που από το 2009 πρωταγωνιστεί στις επιδείξεις της Victoria’s Secret. Τον Ιούλιο η 24χρονη Prinsloo αρραβωνιάστηκε με τον τραγουδιστή των Maroon 5, Adam Levine, και σύντομα θα παντρευτούν.

Η σεξουαλικότητα που εκπέμπει ένας άνθρωπος είναι υποκειμενική για την Toni Garrn. “Δεν υπάρχει τρόπος να την προσδιορίσεις…”, δήλωσε το κορίτσι του χολιγουντιανού σούπερ σταρ, Leonardo DiCaprio.

“Όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, εκπέμπεις μια αύρα που μπορεί να είναι σέξι”, εξήγησε η 28χρονη Γερμανίδα καλλονή, Doutzen Kroes.

“Οι καμπύλες είναι σέξι”, είπε στο περιοδικό η Karlina Caune.

Τέλος, η 23χρονη Βρετανίδα Jourdan Dunn αποκάλυψε ότι τρελαίνεται για άνδρες με τατουάζ.

Το περιοδικό Interview κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο με επτά διαφορετικά εξώφυλλα καθώς φιλοξενεί επτά κυρίες που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του ’90 στις διεθνείς πασαρέλες! Linda Evangelista, Christy Turlington, Naomi Campbell, Kate Moss, Amber Valletta, Stephanie Seymour και Daria Werbowy, οι οποίες επιδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί τους και θυμούνται τα πρώτα τους βήματα στην πασαρέλα. (Δείτε τις εδώ)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου