ΚΟΚΤΕΪΛ ΒΟΤΑΝΩΝ

Μοίρασε το

Όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, συμπτώματα που προέρχονται από τη δίαιτα, θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με τη βοήθεια βοτάνων.

Ιδίως όταν αυτά τα συμπτώματα, όπως είναι οι αϋπνίες, οι πονοκέφαλοι, η υπερένταση και η υποτονικότητα, προέρχονται από τη δίαιτα στην οποία καταφεύγουν υπέρβαροι άνθρωποι και είναι σχεδόν εξοντωτική.
Πώς θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν; Με ένα κοκτέιλ βοτάνων τα οποία έχουν δοκιμαστεί και επαληθεύσει την αποτελεσματικότητά τους.

Στέρηση

Η ξαφνική στέρηση του οργανισμού από ορισμένες «ουσίες» που έχει συνηθίσει, ενδέχεται να του δημιουργήσει συμπτώματα «στέρησης, όπως είναι οι πονοκέφαλοι και μια έκδηλη νευρικότητα.
Για να τους αντιμετωπίσει μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό βασιλικού και αψιθιάς.
Για τους πονοκεφάλους και την υπερένταση συνίσταται και το μελισσόχορτο, που θα μπορούσε να συμπληρώνει τη δράση της φυτολάκας και που συνίσταται και για όσους έχουν στομαχικά προβλήματα.
Για τη μελαγχολία και τους μυϊκούς πόνους το έγχυμα βαλσαμόχορτου θα ήταν ό,τι πρέπει, όπως και απέναντι στην υποτονικότητα, ως απόρροια, πολλές φορές μιας δίαιτας, ένα κοκτέιλ δενδρολίβανου και ιβίσκου.

Άγχος

Το άγχος και οι αϋπνίες, όπως και η υπέρταση που μπορεί να προκύψουν σε υπέρβαρους μετά από μια δίαιτα, θα μπορούσαν να βρουν… τον δάσκαλό τους από έναν συνδυασμό μαντζουράνας και ταραξάκο.
Όμως, είναι εξαιρετικά σημαντικό οι άνθρωποι να… ακούν το σώμα τους και τις ανάγκες του. Μόνο αυτό μπορεί να τους κατευθύνει σε τροφές ή βότανα που θα μπορούσαν, αντικαθιστώντας κάποια φάρμακα, να κατευνάσουν τον… πόνο τους.

 

Από το www.mediscense.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου