ΙΔΕΑ ONLINE ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Μοίρασε το

Είναι μια χαρούμενη ιστορία. Νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι πολύτιμο για τον καταναλωτή, κάτι πολύτιμο για το ελληνικό φαρμακείο, κάτι αξίας για τον ίδιο τους τον εαυτό.

“Η φωτιά με φωτιά σβήνει. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να μαζέψουμε όλους τους διαθέσιμους πόρους, που υπάρχουν σήμερα στο χώρο του ελληνικού φαρμακείου και να δημιουργήσουμε μια εκπτωτική υπηρεσία που θα απευθύνεται σε όλους. Χωρίς κανένα κόστος η κάποια επιπλέον υποχρέωση”.

Έτσι λοιπόν δημιούργησαν το pharmasave.gr. Ένα εκπτωτικό ιστότοπο ο οποίος κοινοποιεί την καλύτερη προσφορά που υπάρχει σε προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο. Εισήγαγαν στην Ελλάδα την έννοια του ψηφιακού κουπονιού, δηλαδή του άυλου, αυτού που δεν χρειάζεται να το εκτυπώσουμε ( αν και κάποιος μπορεί αν το θελήσει) και να πετάξουμε το χαρτάκι η την πλαστική κάρτα που συνδέεται με αυτό. Ο χρήστης μετά την έγγραφη του στην υπηρεσία με μια μόνο επιλογή, κατοχυρώνει την έκπτωση και αυτή αυτόματα τον περιμένει στο ταμείο του φαρμακείου. Τόσο απλά!

Ο καταναλωτής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε αμέτρητα εκπτωτικά κουπόνια και με τα σωστά για αυτόν κριτήρια · έκπτωση, κοντινότερο φαρμακείο σ αυτόν, είδος προϊόντων και αρκετά αλλά.

“Πιστεύουμε ότι τα εκπτωτικά κουπόνια του pharmasave.gr θα συνεχίσουν να αυξάνονται σε δημοτικότητα. Είναι μια υπηρεσία που σχεδιάστηκε να βοηθήσει τον καταναλωτή και όχι να τον χαλιναγωγήσει. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να πείσουμε τον έλληνα καταναλωτή να προτιμήσει το δικό μας, ελληνικό φαρμακείο , οι προμηθευτές προϊόντων θα βρουν αναμφίβολα ένα νέο τρόπο για να προσελκύσουν τους πελάτες να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους. Και όλα αυτά σε καλύτερες τιμές και χωρίς να έχουμε ένα βουνό με πλαστικές κάρτες και χάρτινα κουπόνια στην τσάντα μας!”.

“Εμείς οι δημιουργοί του pharmasave.gr πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας κρίνεται σε τρία σημεία”. Πρώτον, στην αποδοχή του καταναλωτικού κοινού. Ο καταναλωτής και οι ανάγκες του σε προϊόντα και ειδικές, καλύτερες τιμές οδηγούν την προσπάθεια μας. Δεύτερον, στην πληθώρα και διαφορετικότητα των προτεινόμενων προϊόντων. Στόχος είναι το pharmasave.gr να μας καλύπτει όλες μας τις ανάγκες. Από καλλυντικά προϊόντα έως συμπληρώματα διατροφής. Από βρεφικά είδη και βρεφικές συσκευές μέχρι ειδικά υποδήματα. Δηλαδή τα πάντα που δεν είναι φάρμακα και μπορεί κάποιος να βρει σήμερα στο φαρμακείο. Και τέλος, τα συνεργαζόμενα με το pharmasave.gr φαρμακεία. Στόχος είναι να υπάρξει ένα συνεργαζόμενο φαρμακείο σε μια λογική απόσταση με τον κάθε μας χρήστη.

Έτσι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτό που οραματιστήκαμε. Μια υπηρεσία όπου θα μπορεί να βρει αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε από το φαρμακείο, στην καλύτερη τιμή και στο κοντινότερο σε εμάς φαρμακείο. Όλοι εμείς στο pharmasave.gr δουλεύουμε για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα και δεν κάνουμε “σκόντο” στα όνειρα μας… επισκεφτείτε μας στο pharmasave.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου