ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΙΜΟ…ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ

Μοίρασε το

Βγαίνουμε οικονομικά, βγαίνουμε Άλιμο! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της πρωτοβουλίας που παίρνει ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με τα καταστήματα της πόλης μας, σε μια εποχή που είναι απαραίτητη η αλληλοϋποστήριξη.
Έτσι Κάθε Τρίτη οι πολίτες του Αλίμου και όχι μόνο, θα μπορούν να πίνουν τον καφέ τους με 2€, το ποτό τους με 5€ και να απολαμβάνουν το φαγητό τους στα εστιατόρια της πόλης με 10€ το άτομο.

Ο πολίτης αναγνωρίζει τα καταστήματα που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία από ειδική αφίσα που είναι αναρτημένη στην είσοδο των καταστημάτων, ενώ για την εστίαση δίπλα από τις αφίσες αναρτώνται και τα προσφερόμενα μενού.
Ταυτόχρονα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση, σε κατάλογο με τα καταστήματα που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Αλίμου www.alimos.gov.gr .
Το πρόγραμμα υλοποιείται πιλοτικά μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου και θα αξιολογηθεί η εφαρμογή του
Δες την αφίσα στην είσοδο, μπες στο μαγαζί.

Για να στηρίξουμε τα μαγαζιά της πόλης μας και αυτά με τη σειρά τους, όλους τους πολίτες.
Ξεκινάμε αυτή την Τρίτη 10 Ιουλίου, με τον Δήμαρχο Αλίμου Θάνο Ορφανό και Δημοτικούς Συμβούλους, να επισκέπτονται συμβολικά δύο από τα καταστήματα της πόλης μας, μετά από κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου