ΣΟΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ

Κουμάντο στην Ελλάδα κάνουν αρχαιολόγοι ψευτο-οικολόγοι και συμφεροντολόγοι συνδικαλιστές παντός καιρού, τύπου Θύμιου. "Σόι τα κολοκύθια" new deal Κώστας Συλιγάρδρος

Μοίρασε το

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την μεγαλύτερη επένδυση σήμερα στη χώρα. Στο Αρχαιολογικό δάσος του Ελληνικού και πραγματικά αδυνατώ να βρω ποια ψυχιατρική ομάδα θα δώσει το ιατρικό της πόρισμα για τα πρόσωπα που εμπλέκονται εξυπηρετώντας αλήθεια ποιους και τι…

Απορώ σε ποια Δημοκρατία, η κυβέρνηση θα επέτρεπε να ακυρώνεται μια απόφαση υψίστης σημασίας και να διασύρεται η Ελλάδα διεθνώς, επειδή μια τύπισσα που τοποθετήθηκε με κομματικό ρουσφέτι μάλλον, αποφάσισε να τα κάνει μπάχαλο υπηρετώντας τους ΑΝΤΑΡΣΥΑ (στις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ) και δεν θα την είχε στείλει σπίτι της ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

ΣΟΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΎΘΙΑ

Αλλά θα μου πείτε… “σόι τα κολοκύθια”. Το χουμε ξαναπεί. Κουμάντο στην Ελλάδα κάνουν αρχαιολόγοι ψευτο-οικολόγοι και συμφεροντολόγοι συνδικαλιστές παντός καιρού, τύπου Θύμιου.

Αξιοθρήνητοι τύποι ευκαιριακοί καιροσκόποι και ιδιοτελείς. Σε μια σοβαρή χώρα με αντίστοιχα σοβαρούς πολιτικούς θα της έλεγαν “το συμφέρον της χώρας μας κυρία μου είναι αυτό.

“Δεν μπορείτε να το υπηρετήσετε; Σπίτι σας! Ο επόμενος που θα μπορεί.”

Σε μια σοβαρή χώρα…

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Κώστα Συλιγάρδου στο new deal

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου