“ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” ΜΕ ΜΠΟΣΤ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ

Μοίρασε το

Ένα διαφορετικό και πρωτότυπο ημερολόγιο σκέφτηκε  να προσφέρει φέτος η ιστορική εφημερίδα  “ΑΥΓΗ”, στηριγμένη στην αξεπέραστη αλλά και διαχρονική αξία του Μποστ.
Για να θυμηθούν οι λίγο μεγαλύτεροι και να “μάθουν” οι νεότεροι, τώρα που η μαμά Ελλάς είναι “πανί με πανί”, η “ανεργίτσα” φουλάρει και ο “πειναλέων” γίνεται επίκαιρος.

Τα σκίτσα του Μποστ θα μας συνοδεύουν  στους μήνες του 2010 που θα είναι μήνες δοκιμασιών, αλλά και ελπίδων. Στο ημερολόγιο γράφουν για τον Μποστ ο Διευθυντής της “Α”, Νίκος Φίλης, τρεις από τους “διαδόχους” του στην “Α”, οι Ανδρέας Πετρουλάκης, Τάσος Αναστασίου, Βαγγέλης Χερουβείμ. Επίσης, περιλαμβάνονται κείμενα των γνωστών δημοσιογράφων Σοφιανού Χρυσοστομίδη, Νίκου Σαραντάκου και της Πέγκυς Κουνενάκη.
Το ημερολόγιο του 2010 διανέμεται με την “Κυριακάτικη Αυγή” στις 10 Ιανουαρίου 2010. Είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που η “Α” εκδίδει ημερολόγιο με αναφορές στη διαχρονική επικαιρότητα. Το 2008, το ημερολόγιο ήταν αφιερωμένο στα 40χρονα από τη χρονιά-ορόσημο του 1968 και το 2009 στην εξέγερση των νέων πέρυσι το Δεκέμβρη (2008) στη χώρα μας.

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου