ΣΤΗ ΡΟΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΔΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ GORAN SCHILDT

Μοίρασε το

O 5ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας “Goran Schildt Regatta» ανοίγει πανιά από την Λέρο, τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 με τη συμμετοχή 35 πανέμορφων σκαριών από διάφορες χώρες του κόσμου.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Ναυτικό Όμιλο Λέρου σε συνεργασία με την επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και το Ίδρυμα Cristine and Goran Schildt, τον Πολιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο “Άρτεμις”, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Λέρου.

regata

Σκάφη από Φιλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Ελβετία, Ιταλία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία και φυσικά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας θα καταπλεύσουν σε Λειψούς, Αγαθονήσι και Λέρο.

[quote text_size=”small”]

Η πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη διαδρομή έχει αρκετές δυσκολίες σε σημεία-περάσματα και αναμένεται να περιλαμβάνει θεαματικές στιγμές.

[/quote]

Η συγκέντρωση σκαφών και πληρωμάτων θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας στον πανέμορφα διαμορφωμένο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Λέρου, ενώ η τελετή έναρξης στο κινηματοθέατρο Λακκιού θα περιλαμβάνει αξιόλογο Ελληνικό και Φιλανδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Φιλανδός πρέσβης Pauli Makela και o διευθυντής του Μουσείου Ναυτικής Τέχνης της Φιλανδίας Jaako Tikka.

Ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας “Goran Schildt Regatta» διέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς ιστιοδρομιών της ISAF (RSS 2013-2016) και διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά στη μνήμη του Φιλανδού ταξιδευτή, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην εξερεύνηση όμορφων νησιωτικών περασμάτων του Αιγαίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου