…ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

Μοίρασε το

Τη Ρουμπίνα, ο Ντάνι Μπόιλ την ανακάλυψε σε μια παραγκούπολη του Νέου Δελχί. Μαζί της, ο σκηνοθέτης του Slumdog Millionaire, της ταινίας που απέσπασε 8 Όσκαρ, ανακάλυψε ένα εύκολο τρόπο για να γεμίσει το ταμείο των παραγωγών της ταινίας του με πολλά εκατομμύρια δολάρια. Μετά την ταινία, είναι η αυτοβιογραφία του εννιάχρονου κοριτσιού που θα φέρει επιπλέον ζεστό χρήμα, σε όσους βρίσκονται πίσω απ’ το νέο deal.

Τη Ρουμπίνα, ο Ντάνι Μπόιλ την ανακάλυψε σε μια παραγκούπολη του Νέου Δελχί. Μαζί της, ο σκηνοθέτης του Slumdog Millionaire, της ταινίας που απέσπασε 8 Όσκαρ, ανακάλυψε ένα εύκολο τρόπο για να γεμίσει το ταμείο των παραγωγών της ταινίας του με πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Η… καλή αρχή έγινε κι ήταν η σειρά του βρετανικού εκδοτικού οίκου Transworld να συνεχίσει τις ευφυείς ανακαλύψεις τους. Μετά την ταινία, είναι η αυτοβιογραφία του εννιάχρονου κοριτσιού που θα φέρει επιπλέον ζεστό χρήμα, σε όσους βρίσκονται πίσω απ’ το νέο deal. Σε αυτήν η μικρή θα αφηγείται την ιστορία της σύγχρονης, πλην όμως ανήλικης…, σταχτοπούτας που από τη φτώχια βρέθηκε στους προβολείς της δόξας.

Μπορεί ακόμα η μικρή να μην έχει μισήσει τη δόξα που της προσφέρθηκε απλόχερα, πλην όμως σίγουρα δεν μισούν το χρήμα που συγκεντρώνουν όσοι την αξιοποιούν. Το μάρκετινγκ επιβάλει το promotion της Ρουμπίνα. Κι οι εμφανίσεις της με τους δυο ακόμα νεαρούς συμπρωταγωνιστές της, είναι κάτι το αναπόφευκτο. Διόλου αφύσικο λοιπόν να τους βάλουν σε ένα αεροπλάνο για το Χονγκ Κονγκ όπου θα λάμβαναν μέρος σε μια φιλανθρωπική τηλεοπτική εκπομπή.

Εκεί η Ρουμπίνα και οι δεκάχρονοι συμπρωταγωνιστές της Αγιούς Μαχές Χεντεκάρ και ο Αζχαρουντίν Μοχάμεντ Ισμαήλ, ερμήνευσαν το τραγούδι Jai Hο από την ταινία και συγκέντρωσαν 100.000 δολάρια. Η παράσταση συνεχίστηκε κι αλλού, σε ένα εμπορικό κέντρο, όπου μαζί με τα ανήλικα τραγούδησαν και χόρεψαν καλλιτέχνες του Μπόλιγουντ.

Επειδή όμως όλα αυτά γίνονταν για λόγους φιλανθρωπικούς, η οργάνωση «The Community Chest» που διοργάνωσε το show, ανακοίνωσε ότι θα δώσει μικρή αμοιβή στα παιδιά, αλλά για λόγους φιλανθρωπίας πλήρωσε τα έξοδα παραμονής τους σε πολυτελές ξενοδοχείο, μέχρι να επιστρέψουν και πάλι στις παράγκες τους στο Νέο Δελχί.

Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, τα παιδιά δεν χρειάζονταν και πολύ για να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν στον κινηματογράφο. Όμως, οι συντελεστές της ταινίας τους έχουν επιφυλάξει ένα καλύτερο μέλλον. Μετά την έντονη κριτική που δέχθηκαν, επειδή επέλεξαν παιδιά χωρίς καμιά υποκριτική εμπειρία, για να τα προωθήσουν στην τρέλα των μέσων ενημέρωσης, δημιούργησαν ένα άλλο ταμείο για να στηρίξουν τις σπουδές τους και να τα βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στέγασης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να γκρεμίσει τις παράγκες όπου διέμεναν. Με στεγαστικό δάνειο υποθέτουμε…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου