ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Μοίρασε το

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν ότι μαζί θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν, με μοναδικό στόχο να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού ή και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ζύγισαν τη φετινή σεζόν, είδαν και κατάλαβαν τα λάθη που έγιναν, είτε στο σχεδιασμό, είτε στην εξέλιξη της χρονιάς και αποφάσισαν ότι πρέπει να τα διορθώσουν.

 

Βασικό μέλημα της δίοικησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, να γεμίσουν τα κενά στο ρόστερ εκεί που πραγματικά υπάρχει αδυναμία και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να γκρεμίσουν όσα κομμάτια τοποθετήθηκαν σωστά. Επίσης, αυτό που θέλουν στον Ολυμπιακό είναι να διασφαλίσουν την ηρεμία στην ομάδα, λίγες ημέρες μετά το τέλος της σεζόν, ώστε να σταματήσουν οι συνεχείς φιλολογίες και οι πληροφορίες που αλλάζουν ρότα διαρκώς και δεν βγάζουν κανένα νόημα.

 

Το τι έχουν ακουστεί τόσα πολλά ονόματα μέσα σε λίγες ημέρες, έχει αποπροσανοτολίσει τον κόσμο, τη στιγμή που ο Παναγιώτης Γιαννάκης ξέρει πολύ καλά τι θέλει στο γήπεδο για την επόμενη σεζόν και προς αυτά θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει.

 

πηγη:sport24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου