“ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ-THE START” ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ “TINOS JAZZ FESTIVAL”

Μοίρασε το

Το Βeton7 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της Μαρινέττας Κρητικού (ΜΑΚ) «Το Ξεκίνημα – Τhe Start», ένα φιλμ για το πρώτο φεστιβάλ jazz μουσικής στην Τήνο (Τinos Jazz Festival) που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2009. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 21.00 μ.μ

To Τinos Jazz Festival διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού και συνιστά μια πολυσυλλεκτική συνάντηση σύγχρονων και πιο κλασικών μορφών της jazz με καλεσμένα διεθνή και εγχώρια μουσικά σχήματα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει διαφορετικές προσεγγίσεις της jazz μουσικής.

Παρόντες στην προβολή θα είναι: η σκηνοθέτις Μαρινέττα Κρητικού, η οποία θα παρουσιάσει το σκεπτικό των ντοκιμαντέρ της για την jazz στην Τήνο και θα δεχθεί ερωτήσεις για το έργο της και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Tinos Jazz Festival Γ. Κοντραφούρης, ο οποίος θα παρουσιάσει την πορεία του Φεστιβάλ και τις θεματικές του.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσουν live jazz αυτοσχεδιασμοί από μουσικούς που έχουν λάβει μέρος στο Tinos Jazz Festival από την εκκίνησή του το 2009 έως σήμερα.

 

BETON7
Πύδνας 7, Βοτανικός – Αθήνα 11855
(στάση μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ)
τηλ. 0030 210 7512625
καθημερινές 14:30-20:30, Σάββατο 14:00-18.00
www.beton7.com – [email protected]

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου