ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ;

Μοίρασε το

Τελικά θ´αρχίσω να πιστεύω ότι πράγματι οι Ευρωπαίοι νοιάζονται πιο πολύ για μας απ ότι εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας.

Το έχουμε δει αρκετές φορές τελευταία σε θέματα οικονομίας.

Ωστόσο πέρασε μάλλον απαρατήρητο όταν λίγες μέρες πριν μας έκοψαν τον δρόμο για τον τελικό της Eurovision.

Καλύτερα σύντροφοι η ξεφτίλα μας εκεί που έλαβε χώρα (πριν την τελική φάση) που δεν την παρακολουθούν και πολλοί,παρά να πάμε με το ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ φιάσκο του  μέτριου τραγουδοποιού Τσακνή που εσχάτως παριστάνει τον Πρόεδρα της ΕΡΤ του Τσίπρα.

Δεν εξηγείται αλλιώς το πως δεν μας επέτρεψαν να ξεφτυλιστούμε εντελώς. Κι αφού την γλιτώσαμε από κει …αντί να σωπάσουν, έβγαλαν και ανακοίνωση.

Για τέτοια επίγνωση των πραγμάτων…

Αντί να κάνεις τουμπέκα για το Βατερλώ σου,προσπαθείς να βγεις κι από πάνω.

Είναι άγνοια υπαγορευμένη από συμβούλους τύπου Καρανίκα ή θρασύδειλο αριστερό θράσος ;

Η αλήθεια είναι ότι αίσθηση μέτρου και καλαισθησίας δεν υπάρχει εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα ταν λογικό να υπάρξει και σε επίπεδο Eurovision.

Ομως το χειρότερο απ όλα είναι, ότι συνειδητά πορεύονται με μια μνημειώδη συναίσθηση για το τι πραγματικά συμβαίνει όπως και στα θέματα οικονομίας. Κι αυτό φαίνεται ακόμα και στην περίπτωση όπου οι εκλεκτοί διορισμένοι της ΕΡΤ έβγαλαν μια ανακοίνωση πιστοί στην τακτική τους να βαφτίζουν το κρέας ψάρι ,να αυτοαναιρούνται και να  (εξ)αυταπατούνται,στην προσπάθεια τους να μας δείξουν ότι πάλι κάποιος άλλος φταίει και ποτέ οι ίδιοι.

Κρίμα που στην Ελλάδα τελικά ο αριστερός  “Κοφτης” έχει μπει στην καλαισθησία, στο αυτονόητο, και στο πάθος για διάκριση ακόμα και στην μουσική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου