Η ALEXANDRA PERRI ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Μοίρασε το

H Alexandra Perri συμμετέχει  στο 3ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας.  Το 3ο Διεθνές  Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας θα διεξαχθεί 1 με 10 Σεπτεμβρίου 2013 με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Με πάνω από 250 υποψήφιες ταινίες από 35 χώρες και 150 προβολές στο διαγωνιστικό τμήμα, το Φεστιβάλ καθιερώνει έναν σημείο συνάντησης Δημιουργών και Θεατών του κινηματογράφου από όλες τις χώρες. Ταυτόχρονα πετυχαίνει ευθυγράμμιση της σύγχρονης κινηματογραφικής πραγματικότητας στην Ελλάδα με τις μεγάλες εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο ως προς τον Κινηματογράφο, ο οποίος σταθερά βαδίζει προς την Ψηφιακή του Εποχή. Τα εικαστικά για την Αlexandra Perri θα αποτελέσουν μια σύνδεση της ψηφιακής εποχής και του ”σώματος” που περνάει σε διαφορετική διάσταση μετά την ταχύτητα της ψηφιακής εποχής.
Αφιερώματα θα πραγματοποιηθούν σε μεγάλα Φεστιβάλ του Τόκιο, της Φινλανδίας, της Αγγλίας και της Αμερικής, δύο μεγάλα αφιερώματα στους σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες Λουκία Ρικάκη και Θανάση Ρεντζή, ενώ παράλληλα οι εικαστικές εκθέσεις σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Χρίστο Καρακάση, θα αποτελέσουν καινοτόμες δράσεις στην πόλη της Αθήνας.

H Alexandra Perri (visual/performance artist) έχει μεγαλώσει στην Κρήτη. Σήμερα μοιράζει τον χρόνο της σε Αθήνα και Λονδίνο ενώ έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις / ατομικές και έχει συμβάλλει σε δημοσιεύσεις σε τοπικά και σε διεθνή περιοδικά τέχνης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου