ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Ναυαρχίδες της παραπληροφόρησης η ΕΡΤ και το ΑΠΕ. Οι άνθρωποι εκεί κατάντησαν παπαγαλάκια του Παππά και του Τζανακόπουλου. new deal Φάνης Ζουρόπουλος

Μοίρασε το

ΑΝ διαβάζεις και παρακολουθείς τον …Συριζαϊκό “στρατό προπαγάνδας”, τα γνωστά “παπαγαλάκια” [γύρω στα δέκα μέσα ενημέρωσης και δεκάδες site τα περισσότερα από τα οποία ανώνυμα…], θα νομίσεις ότι ζεις σε μια χώρα που όλα πάνε καλά. Σε λίγο θα πάνε ακόμα καλύτερα. Και από το Καλοκαίρι και μετά η Ελλάδα θα …απογειωθεί!

Εκεί που η προκλητική διαχεόμενη προπαγάνδα ξεπέρασε κάθε όριο είναι τα δημοσιεύματα για την επίσκεψη Ερντογάν.

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Ναυαρχίδες της παραπληροφόρησης η ΕΡΤ και το ΑΠΕ.

Οι άνθρωποι εκεί κατάντησαν “παπαγαλάκια” του Παππά και του Τζανακόπουλου. Αν δεις π.χ την Ακριβοπούλου, [που δίπλα κόλλησε και η …δικιά μας Έλλη Τριανταφύλλου], αισθάνεσαι σίγουρα ότι ζεις σε άλλη χώρα. Εγώ προσωπικά νοιώθω ότι ακούω την αείμνηστη ΥΕΝΕΔ του Γεωργαλά. Η οποία, όμως, τουλάχιστον ήξερε γράμματα. Και είχε …παιδεία επιστημονικής προπαγάνδας!

Το ΑΠΕ ακόμα χειρότερα [απορώ πως υπάρχουν ακόμα περιφερειακά ΜΜΕ που το πληρώνουν για να τα τροφοδοτεί …μόνο με ψέματα…], ούτε λίγο ούτε πολύ μας …βομβάρδισε με την θριαμβευτική εμφάνιση του Τσίπρα. Ο οποίος …κατατρόπωσε τον Ερντογάν…!

Τα υπόλοιπα φερέφωνα της Συριζαϊκής προπαγάνδας, με διαφορετικές το καθένα απολαβές [μερικά έχουν εισπράξει μόνο …υποσχέσεις και είναι ακόμα στο περίμενε…], είναι:

Το “‘Documento”. Η “Νέα Σελίδα” του Ηλία Λιβάνη, γιου του εξ απορρήτων του Ανδρέα Παπανδρέου Αντώνη Λιβάνη. Η “Εφημερίδα των Συντακτών”. Το “Έθνος” του Ιβάν Σαββίδη. Το “Κontra News” και το “Kontra Channel” του Κουρή. Η “Αυγή” επίσημο όργανο της “πρώτης φοράς Αριστεράς” που πουλάει 1.000 φύλλα, αλλά παίρνει πακτωλό διαφήμισης. Το “Κόκκινο”. Το “Left.gr”. Παραδόξως η δεξιά “Δημοκρατία”, και διάφορα ακόμα site όπως “periodista”, al tsantiri και πολλά ακόμα που ξεκίνησαν αντί-συριζαϊκά και στην πορεία …υπέκυψαν στο στενό μαρκάρισμα του Παππά. Και ελπίζουν λόγω έλλειψης εσόδων, στην κρατική διαφήμιση που χειρίζεται αποκλειστικά η Γ.Γ. Ενημέρωσης…

…ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ…

Τα περισσότερα προβάλουν και καμιά αντισυριζαϊκή είδηση, για να κρατάνε κάποια ισορροπία, σε συνεννόηση με το διοικητήριο της Γ.Γ.Ε.

Ένας ακόμα …στρατός από “σχολιαστές” ανώνυμους ή με ψευδώνυμα επιτίθενται σε όσα κείμενα ασκούν κριτική στον  ΣΥΡΙΖΑ. Χρησιμοποιούν απίστευτες ύβρεις και …τσαμπουκά.

Γραμμή παίρνουν από την Κουμουνδούρου ή εσχάτως και από το Μαξίμου. Σε αυτή την Ζούγκλα θέλει πολλή “αρετή και τόλμη” για να δώσεις αληθινή και ανόθευτη ενημέρωση.

Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που κάνουν απλά και σωστά την δουλειά  τους. Παρά το μολυσμένο περιβάλλον, την λάσπη και τις απειλές που δέχονται…

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Φάνη Ζουρόπουλου στο new deal

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου