ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Μοίρασε το

Θα ήταν εγκληματική αφέλεια και ερασιτεχνική αντιμετώπιση του πολιτικού προβλήματος στην Ελλάδα, εαν παρασυρόμασταν απο την εύκολη δημαγωγία(γενικώς). Απο την άλλη βέβαια, είναι παντελώς αδύνατο να γίνουν αποδεκτοί πολιτικοί και πολιτικές που έστειλαν στο “εκτελεστικό απόσπασμα” ΟΛΟΥΣ τους μικρομεσαίους Ελληνες.

Ηταν εξαιρετικά σοβαρο σφάλμα στρατηγικής (επίσης) της ΝΔ που δεν ανέλαβε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ την διακυβέρνήση του τόπου πέρυσι το καλοκαιρι οταν την πρόσφερε ο ΓΑΠ (με συνολική κοινοβουλευτικη πλειοψηφια πάνω απο 200 βουλευτές)και να οδηγούσε τη χώρα σε εκλογές με τη συνταγματική λήξη της θητείας της βουλής – δηλαδή το 2014 όταν όλα θα είχαν κριθεί. Αντί αυτών “εξαφάνισε” τον ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ, έβαλε στη βουλή με πανίσχυρα ποσοστά τους φασίστες της ΧΑ, δημιούργησε ενα ισχυρό “δεξιό κόμμα” απο τα σπλάχνα της και εκτίναξε απο το 4% σε ποσοστά…αυτοδυναμίας αυτούς που ονομάτιζε ως “μπαχαλάκηδες” ενω η ίδια έπεσε στο…18%!!

Κι όλα αυτά ενω πίστευε ακράδαντα οτι “χτυπάει αυτοδυναμία”! Την Κυριακή το βράδυ (λογικά) πρέπει να έχουμε κυβέρνηση ΑΥΤΗΝ που θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να την είχαμε την 6η Μαίου (με 5 κόμματα) αλλά «θέλαμε» πάλι…εκλογές! Είναι προφανές οτι βαδίζουμε εδω και καιρό “χωρίς πυξιδα, χωρις καπετάνιο, χωρις αξιωματικούς, χωρις πορεία πλεύσης μέσα στην μανιασμένη καταιγίδα και το…τσούρμο απελπισμένο και μπαϊλντισμένο, χωρις ελπίδα και προοπτική, θέλει να στασιάσει και απειλεί να καταλάβει το καράβι – και ό,τι ήθελε να γίνει, ας γίνει…”. Ας ελπισουμε να ΜΗΝ θελήσουν να το καταλάβουν και άλλοι…

ΥΓ: Το οτι οι Γερμανοί δίνουν “τράτο” μέχρι τον Σεπτέμβριο, ας ελπίσουμε να το εκμεταλευτούμε “για καλό”…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου