Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΤΩΝ… ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !

Μοίρασε το

Θα πρέπει να…ανατριχιάσουν όσοι ακόμη νιώθουν (έστω και ελάχιστα) άνθρωποι και μας έχουν οδηγήσει μέσα απο τα δηθεν “μνημόνια” τους σε μια…κολασμένη πραγματικότητα (απο το…πουθενά), διαβάζοντας (και αυτό) το “σημείωμα” του αυτόχειρα, ο οποίος αφού έσπρωξε στο κενό την μητέρα του (με σοβαρά προβλήματα υγείας), αυτοκτόνησε στη συνέχεια και ο ίδιος.

Μέσα στην απελπισία του γιατί “έμεινε απο ρευστό”, λύση δεν εβλεπε απο πουθενά, η αξιοπρέπεια του εκμηδενιζόταν και προτίμησε τη λύση “κούγκι”.

Προκαλεί οίκτο πράγματι να βλέπεις “ηγέτες” που μας έφεραν σε αυτό το χάλι (απο το…πουθενά)να παρακαλάνε χαμηλόφωνα απο τους δανειστές μας, για μια “δήλωση” πως θα πρέπει να ψηφισει ο λαός μας! Ολοι γνωρίζουν τις δημοσκοπήσεις – και αυτές που θα βγούνε τις προσεχείς ημέρες. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι οτι πρέπει να έχουμε ΣΟΒΑΡΗ και ΥΠΕΥΘΥΝΗ Κυβέρνηση υπερ του ελληνικού λαού.

Που προφανώς θα σέβεται την συνέχεια του κράτους – εστω κι αν η προηγούμενη κατάσταση είναι “χούντα”.

Ηδη χάθηκαν πολύτιμοι μήνες – άγνωστο γιατί και για ποιόν. Παρα τα “κοράκια”, η Ελλάδα θα μείνει εντός της Ευρωζώνης (πιο εύκολο είναι να φύγει η Γερμανία απο το Ευρώ, παρα η Ελλάδα). Τουλάχιστον αυτό δεν πρόκειται να συμβεί το 2012 (χωρις να το λέει το ημερολόγιο των…Μάγιας ή του…Ακη). Το αποφάσισαν, απλά, οι G8 (ΗΠΑ,Κίνα,Ρωσία κλπ).

Σε εμας απομένει να φτιάξουμε στις 18 Ιουνίου μια σοβαρή ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυβέρνηση. Γιατί ο λαός μας κι αυτός ο τόπος θέλουν “ουσιαστική αλλαγή” και οχι “κοκορομαχίες”…(ή προτεσταντινικές τιμωρίες καθαρτηρίου). Κι αυτό θα γίνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου