ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ…

Μοίρασε το

Πανηγυρίζουν περιχαρείς κάποιοι «γαλάζιοι» και «πράσινοι» βουλευτές. Πανηγυρίζουν  γιατί «νίκησαν», όπως λένε τους «σκληρούς» του Γ. Στουρνάρα, για τον φόρο (δήμευση στην πραγματικότητα) της ακίνητης περιουσίας.  Όμως όλοι όσοι πανηγύριζαν είναι οι ίδιοι για τα «πανηγύρια» (πολιτικά εννοείται).

Γιατί αυτές όλες οι περιβόητες αλλαγές που λέγεται ότι έγιναν , στην ουσία αποτελούν την ταφόπλακα της μεσαίας τάξης και της μικρομεσαίας στην Ελλάδα.

Γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι «εθνοπατέρες» ότι όλα αυτά είναι πλασματικά. Γιατί και πάλι διαλύεται από την φορολογία (επιτάσσεται ουσιαστικά) το αστικό ακίνητο.  Οι πανηγυρίζοντες ουσιαστικά επιζητούσαν και επιζητούν ένα «φύλλο συκής» για να καλύψουν την ψήφο που έτσι και αλλιώς θα έδιναν σε ένα ακόμα άθλιο και καταστρεπτικό για την οικονομία και την χώρα Νομοσχέδιο.

Οι δήθεν επαναστάτες του κάμπου και του βουνού  κατάφεραν να απαλλάξουν τις στάνες , τα καλύβια ή κάποιες αγροτικές εκτάσεις από 15 -20 άντε 50 ευρώ ετησίως, αφού όμως διέλυσαν με την ψήφο τους σε απανωτά μνημόνια και νομοθετήματα και τον  ημιαστικό και τον αγροτικό πληθυσμό.

Αυτή είναι η αλήθεια ένα «φύλλο συκής» ψάχνουν για να συνεχίσουν την άθλια φορομπηχτική πολιτική τους , την βάρβαρη και ανιστόρητη οικονομική πολιτική τους που βαθαίνει την ύφεση και στέλνει καθημερινά στην ανεργία χιλιάδες ανθρώπους.

Πανηγυρίζουν για μια πολιτική που είναι για τα πανηγύρια. Πανηγυρίζουν για μια πλασματική πραγματικότητα… Αλλά μήπως δεν είναι για τα πανηγύρια, αυτοί που πανηγυρίζουν για το κοινωνικό και οικονομικό ολοκαύτωμα της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου