ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μοίρασε το

Η συσπείρωση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ δείχνει τον δρόμο της συνεργασίας για την επίλυση των πολυσύνθετων προβλημάτων της χώρας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ισχυρού προοδευτικού ρεύματος ρεαλισμού και λογικής. Μία μεγάλη προοδευτική και δημοκρατική συμπαράταξη είναι σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Σε αυτήν πρέπει να συμμετέχουν και να την υποστηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις και κινήσεις για να μπορέσει να έχει καταλυτικό ρόλο την επόμενη ημέρα.

Εμείς τολμήσαμε. Υπογράψαμε μαζί με την Φώφη Γεννηματά προγραμματική συμφωνία με 10+1 θέσεις. Ένα διαχρονικό αίτημα για σύγκλιση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής αριστεράς έγινε πραγματικότητα.
Αυτό που χρειάζεται τώρα η χώρα είναι μία κυβέρνηση σε ευρωπαϊκή και μεταρρυθμιστική κατεύθυνση.

[quote text_size=”small”]

Οι εκλογές πλέον πρέπει να οδηγήσουν σε μία αποτελεσματική και προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Να υπάρξει πολιτική και οικονομική σταθεροποίηση.

[/quote]

Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να ενισχυθούν οι δυνάμεις μας οι οποίες έχουν ένα πρόγραμμα προοδευτικό, αποφασιστικότητα, γνώση, εμπειρία, όραμα και βεβαίως, έχουν δημιουργήσει μια τομή στην πολιτική τους σε σχέση με τις αδιέξοδες πολιτικές.

Χρειάζεται να δημιουργηθεί μια μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία με ευρωπαϊκό προσανατολισμό την επόμενη μέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου