Το “ηθικό πλεονέκτημα” της Αριστεράς, ανήθικα κάηκε

Ο Λουκάς Γεωργιάδης σημειώνει ότι δεν πρέπει να υπάρξει λήθη για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, χωρίς ωστόσο να προτείνει ποινικές διώξεις για τον Τσίπρα. Αντιθέτως, προτείνει νομιμότητα, ώστε να φαίνεται ότι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς ανήθικα κάηκε. new deal

Μοίρασε το

Ο Λουκάς Γεωργιάδης σημειώνει ότι δεν πρέπει να υπάρξει λήθη για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, χωρίς ωστόσο να προτείνει ποινικές διώξεις για τον Τσίπρα. Αντιθέτως, προτείνει νομιμότητα, ώστε να φαίνεται ότι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς ανήθικα κάηκε.


Από τα πρώτα χρόνια των προγραμμάτων διάσωσης της χώρας είχαμε επισημάνει τον κίνδυνο πρόκλησης τεράστιας ζημίας από τους τυχοδιώκτες της… Πρώτης Φοράς Αριστερά! Μάλιστα, αυτά που αποκαλύπτονται τώρα για το πώς λειτουργούσαν τα “μαγαζιά” και τα “παραμάγαζα” αυτού του εσμού, ήταν γνωστά σε γενικές γραμμές. Τουλάχιστον σ΄ εμάς που παρακολουθούμε δημοσιογραφικά και εκ των έσω τα τεκταινόμενα στη χώρα. Και κυρίως τον… βίο και την πολιτεία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Αυτά που θα έρθουν προσεχώς θα είναι ακόμη πιο σοβαρά και συγκλονιστικά. Το πιθανότερο είναι να… μην μας εκπλήξουν! Δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα με τόσα που έχουμε δει. Αυτοί που έχουν τη… φωλιά τους λερωμένη, πρέπει να ανησυχούν. Γιατί εδώ ισχύει το γνωστό ρητό “ο σώζων εαυτόν σωθήτω”. Και τα στόματα ανοίγουν σε σημείο που κάποιοι και κάποιες θα έχουν και πρόβλημα με την άνω και κάτω γνάθο! Υπομονή και κουράγιο σε όλα αυτούς… Αλλά ας πρόσεχαν όταν έδειχναν τόσο μεγάλη αφοσίωση για να εξασφαλίσουν μια αργομισθία ή μια καλή θέση…

Μπορεί να μην έχουμε αποκτήσει ανοσία αγέλης έναντι του κορωνοϊού. Ωστόσο, διαθέτουμε περίσσευμα ανοσίας στα… ανοσιουργήματα των αριστερών κατσαπλιάδων και των λαϊκοδεξιών απατεώνων που λίγο έλειψε να αποτελέσουν το 2015 την αιτία τεράστιας εθνικής συμφοράς. Τίποτα δεν μας εκπλήσσει. Οι άνθρωποι είναι πλήρως προβλέψιμοι. Πραγματική είδηση θα αποτελούσε εάν έχουν πει αλήθεια έστω μια φορά στη ζωή τους. Έστω ότι ο ήλιος βγαίνει το πρωί από την ανατολή! Θα μας αρκούσε…

Αυτοκτονίες

Το αριστερό ηθικό πλεονέκτημα ξεκίνησε με τις… χιλιάδες αυτοκτονίες που άθροιζαν από τότε που η ΕΛΣΤΑΤ παρακολουθεί τον συγκεκριμένο δείκτη. Τελικώς, αν δει κάποιος τους αριθμούς κατά τα χρόνια των… επάρατων μνημονίων οι… χιλιάδες αυτοκτονίες ήταν μερικές δεκάδες επιπλέον σε σχέση με τα έτη προ μνημονίων! Η ουσία είναι ότι ο κόσμος… τσίμπησε. Και έτσι όπως κραύγαζαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σου έδιναν την εντύπωση ότι είναι θέμα ενός ή δύο ετών για να μην μείνει άνθρωπος σε αυτήν τη χώρα!

Αλλά, τόσα κορόιδα που υπάρχουν σε αυτήν τη χώρα, ήταν μαθηματικώς βέβαιο ότι θα τους πίστευαν. Μετά, είπαν ότι θα… σκίσουν τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο. Και τους πίστεψαν τόσοι και τόσοι αφελείς. Είπαν ότι θα βαράνε τα νταούλια και στο τέλος της ημέρας, οι δανειστές θα μας παρακαλάνε για να μας δανείσουν!

Περήφανο Όχι

Τα απολειφάδια της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης, έπεισαν κατά το πρόσφατο παρελθόν εκατομμύρια αφελείς ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο. Και το “περήφανο Όχι” της 5ης Ιουλίου 2015 το έκαναν “Ναι” βάζοντας την… ουρά στα σκέλια. Αφού προηγουμένως είχαν κατηγορήσει ως “γερμανοτσολιάδες” και “Μερκελιστές” όσους τους επεσήμαιναν ότι θα φάνε τα… μούτρα τους. Αυτοί οι επικίνδυνοι τύποι στοχοποίησαν όσους τους έλεγαν ότι η γη δεν έχει σχήμα… ρόμβου, αλλά είναι στρογγυλή! Τα έκαναν…. μπάχαλο και μιλούσαν για αντίσταση. Με τις ανοησίες τους προκάλεσαν μέσα στους πρώτους μήνες του 2015 εκροή καταθέσεων περίπου €40 δισ., καθώς οι πολίτες φοβήθηκαν έξοδο από το ευρώ.

Όταν οι αριστεροί… μαγαζάτορες κατάλαβαν ότι θα έμπαιναν στη “στενή” έκαναν πίσω. Μάλιστα, έριξαν τα βάρη για το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο στους… κακούς ξένους που έχουν ζητήσει από τους λαούς τους πάνω από €200 δισ. για να στηρίξουν τους… έξυπνους Έλληνες. Οι οποίοι, Έλληνες, μονίμως πέφτουν “θύματα” των “σκοτεινών δυνάμεων” του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού! Ενώ, αν ήταν κομμουνιστική η χώρα, θα τρώγαμε όλοι με… χρυσά κουτάλια..!

Πρόσθετα μέτρα ύψους 14,5 δισ. capital controls και ζημιά 200 δισ.

Και μετά το δημοψήφισμα του 2015, άρχισαν τα… σκληρά. Υπέγραψαν νέα δανειακή σύμβαση ύψους €86 δισ. με πιο επαχθείς όρους. Και αφού ήδη, εκτός από τις εκροές καταθέσεων, είχαν επιβάλλει και capital controls. Μέχρι και πέρυσι το καλοκαίρι, η οικονομία ήταν εγκλωβισμένη στα capital controls από τις… συριζανελιές τους!

Μετά την υπογραφή της τρίτης δανειακής σύμβασης, ήρθε η τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με την πρόκληση ζημίας ύψους €40 δισ. Για το συγκεκριμένο θέμα, πολύ θα θέλαμε να αναλάβουν πρωτοβουλία οι αρμόδιες αρχές της χώρας, καθώς τα αδικήματα (σε βαθμό κακουργήματος) δεν έχει παραγραφεί. Και δεν σταμάτησαν εκεί. Έχοντας καταγγείλλει το… κατάπτυστο “e-mail Χαρδούβελη” με τα μέτρα ύψους €2 δισ. (βάζουμε και άλλο €1 δισ. για καβάτζα), έφεραν πρόσθετα μέτρα ύψους €14,5 δισ..

Αυτά ισοπέδωσαν μεσαίους, μικρομεσαίους και φτωχούς. Βύθισαν τη χώρα σε διετή ύφεση (2015-2016), ανακόπτοντας την αναπτυξιακή επανεκκίνηση του 2014 (επιστροφή στην ανάπτυξη με 0,5%). Την ίδια στιγμή το διεθνές περιβάλλον ήταν ιδανικό. Με βάση τις προβλέψεις των “σκληρών” δανειστών, η απώλεια σε όρους Ακαθαρίστου Εγχώριου Προϊόντος λόγω των… συριζιών, ανέρχεται σε €25-€30 δισ. για την περίοδο 2015-2019.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις… συριζομαγκιές με την επιστροφή των €11 δισ. του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που θα χρησίμευαν ως προληπτική γραμμή πίστωσης, τον Φεβρουάριο του 2015, τότε το “κοντέρ” της ζημιάς από αυτούς τους αχρείους και σκιτζήδες ξεπερνάει τα €200 δισ.

Στα τέλη Ιανουαρίου του 2018, ο γράφων είχε αναδείξει με βάση τα στοιχεία των προγραμμάτων στήριξης, του προϋπολογισμού και της Τραπέζης Ελλάδος ότι το πραγματικό κόστος (όχι πρόσθετο χρέος) της συριζανελικής ηλιθιότητας έφτανε στα €220 δισ.

Εκχώρηση στο Υπερταμείο

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου, ο τέως επικεφαλής του Euro Working Group Τόμας Βίζερ δήλωνε για πρώτη φορά ότι “ίσως είναι πολύ συντηρητικές οι εκτιμήσεις για κόστος €200 δισ.” από τις βλακείες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!! “Κερασάκι στην τούρτα” της συριζανελικής… τρέλας ήταν η εκχώρηση όλων των περουσιακών στοιχείων του Δημοσίου για 99 χρόνια στο Υπερταμείο.

Μάλιστα, σήμερα οι πολιτικοί απατεώνες διαμαρτύρονται για τις αποκρατικοποιήσεις που δρομολογεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και τις έχουν υπογράψει οι ίδιοι! Όπως είχαν φέρει νόμο περί νομιμότητας των ιδιωτικώς καταγεγραμμένων συνομιλιών, τον οποίο πήραν πίσω! Και ήξεραν γιατί τον πήραν πίσω…

Αυτοί οι τύποι που έδιναν ρέστα για να ανέβουν στην εξουσία με ψέματα και χυδαιότητες, άρχισαν να ονειρεύονται μια ξεχωριστή “αριστερή εξουσία” με “κούμπωμα” όλων των αρμών της. Έλα όμως που η χώρα ανήκει στις δημοκρατίες δυτικού τύπου. Και άθλια πολιτικά υποκείμενα που δρουν στο παρασκήνιο και στο σκότος, δεν τα αφήνει να κάνουν πράξη τις αρρωστημένες σκέψεις τους!

Παράλληλο παρακράτος

Σχεδίαζαν παράλληλο νόμισμα και παράλληλο τραπεζικό σύστημα. Αλλά το μόνο που προχώρησαν σε σημαντικό βαθμό ήταν το παράλληλο κράτος και παρακράτος! Αμόρφωτοι, αστοιχείωτοι και ανίκανοι, συνεπικουρούμενοι από χυδαία “τρόλια” του Διαδικτύου και βρωμόψυχους, προσπάθησαν να κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι αυτοί είναι οι ηθικοί και καθαροί. Επιβεβαιώνουν όμως ότι όσο φωνάζουν, τόσο πιο μεγάλη είναι η δυσοσμία που αναδύεται από τα έργα και τις ημέρες τους. Πιθανόν ο… βόθρος να μοιάζει με κολόνια στην περίπτωση τους!

Τα παλικάρια της άθλιας αριστεροαδέξιας συμμορίας, έστησαν τη σκευωρία της NOVARTIS. Για ένα όντως πραγματικό σκάνδαλο που όφειλαν να διερευνήσουν. Και να ξετυλίξουν την άκρη από εκεί που πραγματικά είχαν εντοπιστεί οι λαμογιές, δηλαδή από τους γιατρούς. Δεν το έκαναν. Έπρεπε να τρέξουν γρήγορα τη διαδικασία της… ρετσινιάς για όσους τους… ενοχλούσαν με τις αλήθειες τους. Ή που ήταν απέναντι στις κατά συρροή ανοησίες που λίγο έλειψαν να τινάξουν τη χώρα στον αέρα.

Ήθελαν να αποδώσουν ανύπαρκτες κατηγορίες και “άστους μετά να τρέχουν στα δικαστήρια”. Δεν δίστασαν να στοχοποιήσουν κατά τρόπο… λούστρικο, ακόμη και συζύγους πολιτικών αντιπάλων τους. Όλα μέσα στο ψέμα. Μέσα σε όλο αυτό τον βούρκο, προσεταιρίστηκαν άθλιους δικαστές που θα έπρεπε να ντρέπονται και μόνο ότι βρίσκονταν υπό την καθοδήγηση αχρείων, αμόρφωτων και αστοιχείωτων πρώην καταληψιών που λειτουργούν ως κατ΄ εξακολούθησιν και καθ΄ έξιν απατεώνες.

Λαθρομετανάστες

Οι μόνες αλήθειες που είπαν οι Συριζαίοι ήταν ότι θα γεμίσουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Και θα υπογράψουν την αδιανόητη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε όλα τα άλλα έκαναν τα ακριβώς αντίθετα. Και μεθόδευσαν ό,τι πιο χυδαίο περνούσε από το χέρι τους. Αυτά τα απολειφάδια του πολιτικού βούρκου έπεισαν έναν λαό να τους ψηφίσει. Και μπράβο τους. Μαγκιά τους. Αυτοί που θα έπρεπεν να ντρέπονται είναι όσοι τους ψήφισαν. Βόλεψαν όσους μπορούσαν να βολέψουν, μαζεύοντας τους από γιάφκες, “υπόγες”, πεζοδρόμια. Μάζεψαν ό,τι πιο σκάρτο μπορούσαν να βρουν.

Προσπάθησαν σαν κοινοί απατεώνες του υποκόσμου να επιβάλλουν την ανωμαλία και την τρέλα σε μια κοινωνία λογικών και ισορροπημένων πολιτών. Πολέμησαν την αριστεία της προόδου. Και επιβράβευσαν τους… αρίστους του μπάχαλου! Και μέσα σε όλα αυτά δηλώνουν Αριστεροί. Και έχουν στην κατοχή τους τα… μισά ακίνητα του Κτηματολογίου. Ενώ οι καταθέσεις και οι επενδυτικές τοποθετήσεις τους, κάλλιστα θα μπορούσαν να συγκροτήσουν το “Left(α) Fund”!

Λειτουργούν εις βάρος των συμφερόντων της χώρας γιατί δεν τους ενδιαφέρει. Δεν δίστασαν να υπονομεύσουν μια εθνική προσπάθεια αποτροπής εισβολής στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Δεν ντράπηκαν να υιοθετήσουν την άθλια προπαγάνδα της Τουρκίας. Όταν δίναμε μάχη για να αποτρέψουμε μαζική εισβολή και μάλιστα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτοί μιλούσαν για Έλληνες που… δολοφονούσαν αθώους. Και έκαναν διαδηλώσεις στο κέντρο του Λονδίνου φωνάζοντας “Φονιάδες των λαών, Έλληνες”. Ούτε για φτύσιμο δεν είναι…

Τα 37 δισ. μαξιλάρι

Πάμε και λίγο παρακάτω, επιστρέφοντας στην οικονομία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφυγε από την εξουσία πέρυσι, αφήνοντας ιστορικά υψηλό χρέος 181,9% του ΑΕΠ, ενώ συνεχίζουν να προκαλούν θυμηδία οι δηλώσεις του αστείου Τσίπρα με τα… €37 δισ. που άφησε στον Μητσοτάκη.

Μα, πώς του… διέφυγε να τα μοιράσει πέρυσι για να ξαναβγεί με 50%; Αδικαιολόγητος! Πιάστηκε… Τσίπρας! Παρουσιάζουν στον ελληνικό λαό “ζεστά” χρήματα €37 δισ., τα οποία μας έχουν δώσει οι δανειστές για να αποπληρώσουμε ομόλογα που λήγουν, αλλά και τα διαθέσιμα όλων των φορέων του Δημοσίου. Τα διαθέσιμα αναλόγου ύψους που τους άφησε ο Σαμαράς το 2015, τα δέσμευσαν στο πλαίσιο της “περήφανης διαπραγμάτευσης”.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να χάσουμε πολύτιμους πόρους για έργα του ΕΣΠΑ και να μην γίνουν ζωτικής σημασίας αντιπλημμυρικά έργα. Και μετά ήρθε η τραγωδία στη Μάνδρα. Και ήρθε και η καταστροφή στο Μάτι. Μάλιστα, στο Μάτι, τους απασχολούσε πότε θα πετάξουν τα Canadair, όταν την ίδια στιγμή η φωτιά… έψηνε τα αφρόψαρα στην παραλία! Και ως γνήσιοι απατεώνες έλεγαν στον κόσμο ότι φταίει γιατί έχτισε αυθαίρετα και ότι τα €2.000 θα τα… σπατάλαγε! Μιλάμε για καταστάσεις που ξεφεύγουν από τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό. Που αγγίζουν την εξέταση ψυχικών νόσων!

Τραμπούκοι

Δεν ξεχνάμε με αυτούς τους αχρείους τύπους τις εισβολές των… χαϊδεμένων τραμπούκων τους στη Βουλή ή στο Πεντάγωνο. Μάλιστα, τους έβρισκαν και… ταξί για να πάνε στα σπίτια τους ή για να επιστρέψουν στη… βάση τους στα Εξάρχεια! Και αυτό το ονόμαζαν… ακτιβισμό.

Βέβαια, τα σπίτια τους τα φύλαγαν τα ΜΑΤ και η Ασφάλεια επί 24ώρου βάσεως. Η επιβεβαίωση του αριστερού… εξουσιαστή, που όμως δεν κινδυνεύει από τους “αντιεξουσιαστές” του… πεπτικού συστήματος!  Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις όπου νόμιζες ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν σώας τα φρένας. αναλώνονταν σε φθηνές δικαιολογίες, ατάκες και συνθήματα για να καλύψουν το ανύπαρκτο μορφωτικό υπόβαθρο τους.

Τυχοδιωκτική αντιπολίτευση

Ακόμη και σήμερα που υπάρχει μια παγκόσμια ύφεση λόγω μιας εν εξελίξει πανδημίας, ως γνήσιοι απατεώνες ασκούν τυχοδιωκτική αντιπολίτευση. Κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι ο κορωνοϊός ήταν δημιούργημα του Μητσοτάκη. Κι ότι μας έκλεισε στα σπίτια, έτσι για πλάκα.

Την ίδια στιγμή, διαλαλούν ότι έχουν το μαγικό ραβδί για να επανέλθει η οικονομία στα προ κορωνοϊού επίπεδα. Σε κάνουν να απορείς αν διαθέτουν θράσος ή εγκέφαλο μύγας! Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν γι αυτό που συμβαίνει. Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν σχέδιο. Σε λίγο θα μας πουν ότι με έναν νόμο και ένα άρθρο, θα… σκότωναν τον κορωνοϊό και θα τρώγαμε με… χρυσά κουτάλια, όταν στο εξωτερικό “μυρίζει” θάνατο και οικονομική κατάρρευση. Το μόνο που δεν μας έχουν πει είναι ότι με κυβέρνηση Αριστεράς, ο κορωνοϊός δεν θα… επισκεπτόταν την Ελλάδα. Και ότι θα καλπάζαμε με… τρελή ανάπτυξη, η οποία θα προερχόταν από τον τουρισμό! Μιλάμε για τους “μαιτρ” της απάτης…

Μπροστά στα παραπάνω, τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, τα σκάνδαλα με τα βλήματα της Σαουδικής Αραβίας, οι Πετσίτηδες και οι Αρτεμίου, φαντάζουν ως…τήρηση κάθε λέξης του Συντάγματος και των νόμων! Πάντως, δεν χάνουν τη… φόρμα τους. Ποντάρουν ότι θα ξανάρθουν στο πολιτικό προσκήνιο. Υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, σε μια χώρα που φέτος επένδυε πάρα πολλά στον τουρισμό. Αλλά που δυστυχώς επηρεάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από αυτά που συμβαίνουν στις χώρες απ΄όπου περιμέναμε να έρθουν οι πελάτες μας. Κάντε εικόνα τις δηλώσεις Τσίπρα από την Ρόδο που μιλούσε για άδεια μαγαζιά και νέκρωμα της οικονομικής ζωής, την ίδια στιγμή που οι διεθνείς πτήσεις απαγορεύονταν! Αυτός ο τύπος είναι ικανός να πάει σε βραχονησίδα και να κατηγορήσει την κυβέρνηση γιατί δεν υπάρχει μαγαζί για να κινηθεί το χρήμα!

Ματζούνια

Οι… μαγαζάτορες του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματούν. Λανσάρουν νέα “προϊόντα” και υπόσχονται άφθονο τάισμα με… ζωοτροφές. Και όποιος “τσιμπήσει”. Πιστεύουν ότι διαθέτουν μια ισχυρή βάση από… κορόιδα. Τα οποία θα τους ακολουθούν ακόμη και αν πουν ότι ανακάλυψαν μαντζούνια που σκοτώνουν τον κορωνοϊό! Είναι δε, εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο, να μην έχουν καταλάβει ότι η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και ηγέτη. Ενώ ο λαός σε μεγάλο βαθμό έχει ωριμάσει. Για την ακρίβεια, έχει καταλάβει πόσες δεκαετίες χάσαμε από τη δική τους οικτρή διακυβέρνηση την περίοδο 2015-2019.

Σίγουρα, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Και θα πει κάποιος ότι πρέπει να τα αφήσουμε αυτά για να δούμε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Είναι προφανές ότι αυτό μας απασχολεί πρωτίστως.

Όχι στη λήθη

Ωστόσο, αν πέσουμε όλοι στη λήθη του παρελθόντος, τότε κινδυνεύουμε να υποσκάψουμε περαιτέρω το μέλλον μας. Ξεχνάμε πολύ εύκολα σε αυτήν εδώ τη χώρα. Και αύριο μεθαύριο είμαστε ικανοί να επιβραβεύσουμε και πάλι πολιτικούς αλήτες και απατεώνες. Αυτοί οι τύποι δεν αρέσκονται στην πρόκληση οικονομικής ζημίας και οικονομικής υποδούλωσης της χώρας για αιώνες.

Δεν… μασάνε μπροστά στην ισλαμοποίηση της χώρας, έτσι ώστε να έχουν εκλογική πελατεία στο μέλλον. Στηρίζονται στον παρασιτισμό και στο μπάχαλο. Αρκεί και μόνο να δει κάποιος τις εκλογικές επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές και θα καταλάβει πολλά… Αναπαράγουν το μίσος και τον διχασμό γιατί είναι τα… δυναμωτικά τους! Γι αυτό κάθε μέρα πρέπει να γίνεται… πλύση εγκεφάλου για το τι μπορεί να πάθει η χώρα, αν ξανάρθουν στα πράγματα οι πιο σιχαμεροί τύποι που πέρασαν στα πολιτικά χρονικά της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Τα… τζιμάνια του ΣΥΡΙΖΑ, διέλυσαν τα πανεπιστήμια. Προσπάθησαν να προκαλέσουν μπάχαλο εν μέσω κορωνοϊού με αστείες συγκεντρώσεις. Έδειξαν πόσο… λυπήθηκαν για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν είχε χιλιάδες νεκρούς από τον κορωνοϊό. Στοχοποίησαν τους επιστήμονες γιατί τους… πόνεσαν με τις επιτυχίες τους. Δεν τους… επέτρεψαν να κάνουν μικροπολιτική πάνω σε ομαδικούς τάφους!

Δεν έκρυβαν μάλιστα τη… συντριβή τους από το γεγονός ότι στα ελληνοτουρκικά σύνορα αποδείξαμε ότι είμαστε ένα σοβαρό κράτος. Κράτος που λαμβάνει μέτρα για να προστατευτεί από την αθρόα εισβολή – ομολογουμένως – εξαθλιωμένων ανθρώπων που κατευθύνονταν από την Τουρκία προς την Ελλάδα και δεν προέρχονταν από εμπόλεμες ζώνες. Πλην των Σύριων που έχουν προσφυγικό προφίλ, όλοι οι υπόλοιποι αποτελούν εν δυνάμει αποσταθεροποιητικό παράγοντα για την Ευρώπη αλλά και για εμάς. Αλλά, θα πει κάποιος, ότι τόσα ακίνητα που διαθέτουν οι Αριστεροί, θα έπρεπε να τους αποδώσουν και καλά μισθώματα. Είναι γνωστή η υπόθεση Παπαδημούλη, τον οποίο δεν θέλουν να δουν στα μάτια οι περισσότεροι σύντροφοι του.

Θα ξαναβγούν στους δρόμους

Η χώρα πρέπει να διαχειριστεί τις οικονομικές συνέπειες ενός υγειονομικού σοκ. Το οποίο αφήνει το αποτύπωμα του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Αυτό το σοκ αποτελεί έναν παραπάνω λόγο για να λάβουμε τα μέτρα μας. Οι αριστεροκομμουνιστές της συμφοράς δεν ενδιαφέρονται για τίποτα υγιές. Δεν δίνουν… μία για το καλό της χώρας.

Απλά, έχουν εύκολη τη λέξη “φασίστες” για όσους υπερασπίζονται το λογικό, το ρεαλιστικό και το νόμιμο. Δεν θα διστάσουν να ξαναβγούν στους δρόμους για να δώσουν την εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι ο κορωνοϊός αφορά μόνο την Ελλάδα και τον έφερε ο Μητσοτάκης, για να “φρενάρει” την οικονομία και να εφαρμόσει …νεοφιλελεύθερες πολιτικές με μειώσεις μισθών και περιορισμό παροχών. Είναι “μαιτρ” στην απάτη οι άνθρωποι!

Οι κατάπτυστοι τύποι που πέρυσι πέρασαν στην αξιωματική αντιπολίτευση, έχασαν το… μαγαζί. Και δεν ξέρουν τι να πουν. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Χάθηκε η κουτάλα. Και επειδή τους πήραμε χαμπάρι τι τύποι είναι λόγω της άσκησης εξουσίας, ξεφεύγουν καθημερινά ολοένα και περισσότερα. Λένε ασυναρτησίες και αυτο-γελοιοποιούνται. Προσπαθούν να μπερδέψουν τη λειτουργία των νόμων με την ανηθικότητα τους.

Μιλάνε για… μαφιόζους που στήνουν μονταρισμένους διαλόγους, ενώ οι ίδιοι αποτελούν τους “μαιτρ” της κομμουνιστοφασιστικής πρακτικής. Αλλά, αφού θίγονται γιατί δεν προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη; Μάλλον γιατί έχουν… λερωμένη τη φωλιά τους. Μάλιστα, διαθέτουν και τα ανάλογα “ντόπερμαν” στην κοινοβουλευτική τους ομάδα αλλά και στο διαδίκτυο, προκειμένου να σπείρουν τον διχασμό και να συντηρήσουν σε υψηλά επίπεδα το know how της αλητείας τους! Απέναντι σε αυτόν τον ανεπανάληπτο βούρκο, η συντεταγμένη Πολιτεία οφείλει να δώσει καίριες απαντήσεις. Συντριπτικές και αναμφισβήτητες.

Κλοιός

Τα στοιχεία για τα απίστευτα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάρα πολλά και θα έρθουν ακόμη περισσότερα. Όλο το προσωπικό της συμμορίας είναι πέριξ του τύπου που ως κοινός τυχοδιώκτης του συρμού, επιστράτευσε κάθε ψέμα για να πείσει όσο γίνεται περισσότερους αφελείς.

Ίσως θα ήταν καλύτερο, να μείνει αυτός ο τύπος στο απυρόβλητο. Και απλά να αισθάνεται ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω του, από αυτούς που ήταν δίπλα του. Μην τον κάνουμε και ήρωα! Η μεγαλύτερη καταδίκη του θα είναι να τον “φωτογραφίζουν” ή να τον… δίνουν οι γύρω του, αλλά να μην μπλέξει σε δικαστικές περιπέτειες. Να παρακολουθεί καθημερινά να τον εκθέτουν. Δεν χρειάζεται να κατηγορηθεί για αδικήματα. Αρκεί να πιστεύει ότι εκπροσωπεί το “αριστερό ηθικό πλεονέκτημα” για να “καεί” μέσα στην ανηθικότητα του με τον πλέον… όμορφο τρόπο. Με τον… αριστερό τρόπο!

Ηθικό πλεονέκτημα ανήθικα κάηκε

Η χώρα, αυτή τη στιγμή, έχει μια άξια ηγεσία που πρέπει να… τρέξει ταχύτατα ένα νέο πλάνο οργάνωσης και διοίκησης της χώρας με αφορμή και τις συνέπειες της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, οι οποίες προκαλούν τεκτονικό σεισμό στην οικονομία.

Η κυβέρνηση πρέπει να απαντά στην κοινωνία με έργο. Να επιδεικνύει σύνεση, σοβαρότητα και ορθολογισμό. Να πείθει και να δημιουργεί προοπτική. Να επισημαίνει τους κινδύνους και να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Οφείλει να επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις και να υλοποιήσει όλες τις εκκρεμείς αποφάσεις που απορρέουν από τις υπογραφές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης. Να τους… τρολάρει καθημερινά, δείχνοντας τις υπογραφές τους! Να τους κάνει να χοροπηδάνε σαν… μπαμπουίνοι!

Παράλληλα, η Πολιτεία οφείλει να είναι αμείλικτη σε αυτούς που έσπρωξαν τη χώρα πιο βαθιά στην οικονομική κρίση. Που ταυτόχρονα δεν σεβάστηκαν τους θεσμούς. Στον υπόκοσμο απαντάς με νομιμότητα. Πρέπει να τους… ταράξουν στη νομιμότητα! Να τους… λιώσουν με την εφαρμογή κάθε λέξης του ποινικού κώδικα…

Ο υπόκοσμος και το παρακράτος των επικίνδυνων και αχρείων πρέπει να αποκαλυφθεί. Είναι θέμα τιμής και υποχρέωση έναντι των πολιτών και των ερχόμενων γενεών. Η έννοια του “αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος” πρέπει να καταστεί συνώνυμο της αλητείας και της ανηθικότητας. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο πολιτικός υπόκοσμος αποτελεί τη “μαγιά” για να καταστραφεί μια ολόκληρη χώρα μέσω μιας καταστροφικής ψήφου. Η γεύση που πήραμε από το 2015 είναι πικρή. Ο λογαριασμός είναι πάρα πολύ “φουσκωμένος”. Οι λαοί που θέλουν να προοδεύσουν δεν μπορούν να εμπιστεύονται τις τύχες τους σε τυχοδιώκτες, κατσαπλιάδες και κατακάθια. Γιατί τότε δεν θα έχουν χώρα. Θα έχουν”μαγαζί” και “μαγαζάκια” που θα τους καταδυναστεύουν ασκώντας εξουσία με μαφιόζικους τρόπους…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου