Τζογάρουν στην τσογλανοκρατία!

Ο Λουκάς Γεωργιάδης σημειώνει ότι από την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκη έχει "κλέψει" πλήρως την αριστερή ατζέντα ο Τσίπρας. και εμφανίζεται ως... νταβατζής ενός τμήματος του εκλογικού σώματος που συνιστά την "τσογλανοκρατία". new deal

Μοίρασε το

Ο Λουκάς Γεωργιάδης σημειώνει ότι από την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκη έχει “κλέψει” πλήρως την αριστερή ατζέντα ο Τσίπρας. και εμφανίζεται ως… νταβατζής ενός τμήματος του εκλογικού σώματος που συνιστά την “τσογλανοκρατία”. 


 

Το 2019, ένα κρίσιμο τμήμα του Ελληνικού λαού που διαθέτει ορθολογική σκέψη έστειλε στην αντιπολίτευση το κόμμα-έκτρωμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015 ισοπέδωσε τη χώρα, προκάλεσε τεράστιο ρήγμα στο κύρος και τη διεθνή εικόνα της και εν τέλει οδήγησε σε ζημία άνω των 200 δισ. ευρώ, με αρνητικότατες οικονομικο-κοινωνικές συνέπειες. 

Το κόμμα των τυχοδιωκτών που έπραξε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που είχε υποσχεθεί, έχει εξελιχθεί σε γάγγραινα για τη χώρα, προσεταιριζόμενο προβληματικά και παρασιτικά τμήματα της Ελληνικής κοινωνίας. Ουδείς μπορεί να υποδείξει στον άλλον, τι θα ψηφίσει. 

Ωστόσο, οφείλει να του αναλύσει τι πρέπει να έχει υπόψιν του για να μη φάει τα… μούτρα του. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μοσχαναθρεμμένος γόνος μιας οικογένειας κατασκευαστών που είχε “φορτωμένους” ισολογισμούς επί Χούντας, έχει την υποστήριξη ενός τμήματος του εκλογικού σώματος, το οποίο δεν έχει πρόβλημα με τα ψέματα και τις απάτες του. 

Κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε σεισάχθεια, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και αύξηση συντάξεων και έπραξε τα ακριβώς αντίθετα. 

Κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα, όταν ο αρχηγός τους τους… φτύνει κατάμουτρα, κοροϊδεύοντας τους, ούτε αν αυτός ήταν… επισκέπτης μαθητής στο δημοτικό και… τουρίστας στο πανεπιστήμιο! 

Δεν έχει πρόβλημα που αυτός ο τύπος κολλάει ένσημα στο πεζοδρόμιο. Και φυσικά αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα είναι… ούνα φάτσα, ούνα ράτσα με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν στο μυαλό τους τον παρασιτισμό και πιστεύουν ότι με αυτόν τον τύπο, θα βολευτούν ή θα αποφυλακιστούν ή θα τα σπάσουν χωρίς συνέπειες. 

Δεν έχουν πρόβλημα ούτε με τις αποφυλακίσεις κακοποιών, ούτε με τις χαριστικές ποινές επί των ημερών του Τσίπρα.

Δεν έχουν πρόβλημα για το γεγονός ότι ο Τσίπρας θέλει την Ελλάδα ένα απέραντο… χαμαιτυπείο όπου θα μπαινοβγαίνουν ελεύθερα διάφοροι κατατρεγμένοι, οι οποίοι προσφέρονται για σούπερ… λαθρομπίζνες! 

Δεν έχουν πρόβλημα όταν καίγεται η χώρα από “ευάλωτους” και δικαιωματιστές.

Δεν έχουν πρόβλημα που ο Ερντογάν θέλει να προκαλέσει ζημιά στην πατρίδα του. 

Την περασμένη Δευτέρα ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, αφού ζήτησε συγγνώμη από τον Μητσοτάκη για τη φράση που εκστόμισε ότι “η Ελλάδα εξαπάτησε την Ευρώπη”, τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο Έλληνα πρωθυπουργό. Όσο για τον Τσίπρα, αυτόν τον χαρακτήρισε ως… φίλο. 

Οι εκλογές που έρχονται είναι υψίστης σημασίας για τη θέση της χώρας τα επόμενα χρόνια. 

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εν μέσω πρωτοφανών καταστάσεων (πανδημία, ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, υβριδική απειλή από Τουρκία κλπ.) η Ελλάδα έμεινε όρθια οικονομικά. Αποκατέστησε το κύρος της στο εξωτερικό. Εξοπλίστηκε για να ενισχύσει την εθνική της ασφάλεια. Και έχει κερδίσει ένα… εισιτήριο στην πρώτη θέση του νέου γεωπολιτικού και οικονομικού χάρτη, που διαμορφώνεται στην περιοχή μας. 

Από την άλλη πλευρά, τα επιτεύγματα της σημερινής κυβέρνησης συνοδεύονται από παροχές και ενισχύσεις προς τους πολίτες. Έγινε σωστή, συστηματική και αξιόπιστη δουλειά. Τώρα, όλοι εταίροι μας αναγνωρίζουν την τεράστια πρόοδο και για τον λόγο αυτό ενέταξαν την Ελλάδα στις κανονικές χώρες από πλευράς οικονομικών στοιχείων. 

Η οικονομία επανήλθε στον δρόμο της κανονικότητας και η κοινωνία έχει λαμβάνειν το μέρισμά της, χωρίς να παραβιάζονται οι δημοσιονομικοί στόχοι και κανόνες. 

Σήμερα, ο Μητσοτάκης έχει “κλέψει” πλήρως την αριστερή ατζέντα και δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης στον Τσίπρα. Ο τελευταίος “τζογάρει” και εμφανίζεται ως… νταβατζής ενός τμήματος του εκλογικού σώματος που συνιστά την “τσογλανοκρατία”. 

Τόσο ο Τσίπρας όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία πολύ μικρή… τρίχα από τα… φρύδια του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας! 

Στην τελική ευθεία θα ποντάρει όλα του τα λεφτά σε καταστάσεις τοξικότητας, γιατί “η κανονικότητα δεν είναι υπέρ της Αριστεράς”, όπως έχει πει η… συντρόφισσα Έφη Αχτσιόγλου, η οποία ζει τη δική της… κανονικότητα με μηνιαίο εισόδημα τουλάχιστον 14.000 ευρώ, μαζί με τον σύζυγο της, Δημήτρη Τζαννακόπουλο, λόγω των βουλευτικών αποζημιώσεων που λαμβάνουν. 

Ο Τσίπρας αποτελεί ό,τι πιο άρρωστο έχει περάσει από το εγχώριο πολιτικό σύστημα. Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση με τον Μητσοτάκη, ο οποίος αποτελεί τον κυρίαρχο του παιχνιδιού σε όλους τους τομείς. Η μόνη… υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στη χώρα ο Τσίπρας είναι να συνεχίσει να προκαλεί γέλιο με τις… παραστάσεις του!

Οι απίστευτες καταστάσεις των τελευταίων ημερών με το μπάχαλο στη χώρα, γίνεται υπό τις… αφανείς ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ. Αν μη τι άλλο, δεν βγήκε να καταδικάσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητώντας παράλληλα να μπει τέλος στο μπάχαλο για το καλό της χώρας. 

Άλλωστε αυτό δεν τον ενδιαφέρει. Την επιστροφή στην εξουσία θέλει ο άνθρωπος και θα κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν για να αποφύγει  απανωτές εκλογικές ήττες, μέσα στο επόμενο έτος. Τα παίζει όλα για όλα. Ως ανεπαρκής, άχρηστος και ανίκανος κυβερνήτης προσπαθεί να διασώσει το τομάρι του στην αρχηγία του κόμματος. 

Με 4+4 εκλογικές ήττες, θα είναι για λύπηση. Επειδή βλέπει να έρχεται με φόρα η ήττα, το μόνο που του απομένει, είναι η υπεράσπιση της ανομίας, του μπάχαλου, της φθοράς και της καταστροφής. 

Γουστάρει τοξικό κλίμα. Θέλει να εξαπατήσει κόσμο και θέλει να ρίξει το βάρος της ήττας του αλλού. Αν αυτόν τον τύπο που υπηρετεί την τσογλανοκρατία, τον θέλουμε για πρωθυπουργό, τότε να πάμε να κάνουμε ομαδικό χαρακίρι. 

Μια δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη θα οδηγήσει τη χώρα με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα στη νέα εποχή. Η εκλογή του μπορεί να σημάνει και το τέλος της τσογλανοκρατίας, έτσι όπως τη βιώνουμε τα τελευταία πολλά χρόνια με πρωταγωνιστές τον Τσίπρα και το κόμμα του. 

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου