ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μοίρασε το

του ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΥΡΜΕΛΙΔΗ

Δημοψήφισμα για το νέο δάνειο (130 δις ευρώ) προανήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου, βγάζοντας από πάνω του το βάρος της απόφασης. Συγχρόνως ζητά από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, ψήφο εμπιστοσύνης σε συνδυασμό με την δανειακή σύμβαση και τις μεταρρυθμίσεις.

Ο Γ. Παπανδρέου με ενα ωμό εκβιασμό καλεί τους έλληνες να αναλάβουν την ευθύνη συλλήβδην για τις εξελίξεις και τις οικονομικές και τις πολιτικές.

Αν το κερδίσει αυτομάτως συνεχίζουμε με την δανειακή σύμβαση άνευ όρων. Αν η απάντηση στο Δημοψήφισμα είναι “όχι” αυτομάτως ξεκινούν πολιτικές διαδικασίες. Εκλογές.

Το Δημοψήφισμα είναι και ένας εκβιασμός προς τους ευρωπαίους τους οποίους καλεί ν αλλάξουν την δανειακή σύμβαση ώστε να υπάρξει πιθανότητα να ψηφιστεί. Η αντιπολίτευση μιλά για εκβιασμό. Ο Σαμαράς ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Προφανώς θα τους ζητήσει εκλογές.

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα ουσιαστικά και διαδικαστικά σε ότι αφορά το Δημοψήφισμα. Σε κάθε περίπτωση μπήκαμε σε νέες περιπέτειες από τον πρωθυπουργό που δεν θέλει να χάσει ή να φύγει διωκόμενος.

Από το www.dixti.net

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου