Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ …

Μοίρασε το

Η ανατροπή είναι αναμενόμενη όταν ακολουθούνται αδιέξοδες πολιτικές και ο λαός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, ενώ οι απέλπιδες προσπάθειες να συντηρηθεί το νεοφιλελεύθερο σύστημα, πιστοποιούν το έλλειμμα Δημοκρατίας σεΕυρωπαικό και Εθνικό Κοινοβούλιο.

Όσο και αν εκβιάστηκε η ψήφος του Ελληνικού λαού, στις Ευρωεκλογές της 25ηςΜαίου 2014, με ελληνικής και ξένης παραγωγής σενάρια:

-γερμανικά σενάρια για αποπομπή της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ.Οι τελευταίες «τυχαίες αποκαλύψεις», ακριβώς πριν από τις Ευρωεκλογές,σε σχέση με την Ελλάδα, αποτελούσαν μέρος του προεκλογικού παιχνιδιού για την επικράτηση συγκεκριμένων  επιδιώξεων στην περιοχή μας. Και αυτά τα σχέδια αποτράπηκαν,  δήθεν καταλυτικά, από την ευγενή,ελεήμονα «χορηγία»  των ΗΠΑ…

-χρηματοπιστωτικά σενάρια για δήθεν ρίσκα στις αγορές. Μέχρι η περίφημη GoldmanSachsπροσπάθησε να παρέμβει στην Ελληνική ψήφο , διαδίδοντας δεξιά και αριστερά, ότι η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης δημιουργεί πολιτικό ρίσκο και κατά συνέπεια οικονομικό ρίσκο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της ευρωζώνης, όπως την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

-ελληνικά σενάρια, περί οικονομικής αποσταθεροποίησης, εάν αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Σενάρια που  υποστηρίχθηκαν με περισσή προσπάθεια, από τα media, ξεπερνώντας ακόμη και αυτά τα στοιχειώδη προσχήματα, περί χειραγώγησης της κοινής γνώμης, προκειμένου να συνεχίσουν, οι εξουσιαστές το αποτροπιαστικό έργο ξεπουλήματος και φτωχοποίησης της χώρας, ανταλλάσσοντας την πολιτική και οικονομική τους εξουσία, με το μέλλον του Ελληνικού λαού…

αποδείχθηκε ισχυρότερη ,από την πολυκέφαλο πολιτικό και οικονομικό τυχοδιωκτισμό , σχημάτων που επιχειρούν «κοινωνική εκκαθάριση» κρατών, που στέκονται εμπόδια στο δρόμο τους.

Η χώρα μας αποτελούσε και αποτελεί  πειραματόζωο της παγκόσμιας διαπλοκής αλλά και πεδίο σύγκρουσης τεράστιων πολιτικών και οικονομικών ισχυρών συμφερόντων.

[quote text_size=”small”]

Η χώρα μας αποτέλεσε και αποτελεί για κάποιους πεδίο δόξας λαμπρό, για την πραγματοποίηση των πιο σκληρών πιλοτικών προγραμμάτων, καταστρατήγησης της Δημοκρατίας, των ατομικών και συνταγματικώνδικαιωμάτων του ανθρώπου, προκειμένου να μπουν σε πλήρη εφαρμογή τα προγράμματα ενός διεθνούς οικονομικού επεκτατισμού, που έχει μουσκέψει το σάλιο του στην υποαναπτηξιμότητα, όχι μόνο του Ελληνικού λαού αλλά και αυτών που ακολουθούν.

[/quote]
Το ζήτημα είναι πολύ απλό :

-ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΑΕΠ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.

-ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΤΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΜΑΣΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ.

-ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ  Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ  ΤΑΞΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

– ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣΜΑΣ, ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ.

-ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Εκείνο που απασχολεί είναι το πώς θα ανοίξει η χώρα στα διεθνή γεωπολιτικά και οικονομικά παιχνίδια, που θα την καταστήσουν όχι ζώνη ελεύθερου εμπορίου, όπως ισχυρίζονται κάποιοι , αλλά ζώνη ελεύθερου «δουλεμπορίου»…

Για αυτό και το σύστημα,στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, θα  χτυπηθεί μοιραία εκ των έσω. Η πιο βαθιά καταγγελτική ψήφος θα είναι αυτήπου θα προέλθει από τους ίδιους τους βολεμένους του συστήματος, που δεν προσδοκούν ούτε οι ίδιοι μέλλον, σε αυτή τη χώρα για αυτούς και τα παιδιά τους.

Και όταν  τα ίδια ταστελέχη του συστήματος έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν, ότι δεν χωράνε στο σύστημα, σκεφτείτε το μέγεθος του παρά φύση βιασμού, που έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός μέχρι σήμερα, σκεφτείτε το μέγεθος  παρακμής της Δημοκρατίας μας…

Σε αυτές τις θέσεις θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες, που δεν απαντώνται μόνο με Εθνικές Εκλογές αλλά και απόδοση αντίστοιχων ευθυνών, σε επίπεδο ΕθνικήςΟλιγωρίας…

Όταν τα ναζιστικά μορφώματα καταδικάζονται ως εγκληματικές οργανώσεις, που είναι, επειδή απειλούν την Δημοκρατία, θα αφήσω στην κρίση σας, πως πρέπει να δικάζονται, τα υποτιθέμενα δημοκρατικά μορφώματα που ενεχυριάζουν την Δημοκρατία, προκειμένου να την καταργήσουν εντελώς…

Το άρθρο δημοσιεύεται στο www.nobile.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου