ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ “ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΑΣΜΟΥ”

Μοίρασε το

Χωρίς “σάλτσες”: Ας πετάξουμε στα σκουπίδια την…τρόϊκα και ό,τι (και όσους) κουβαλάει μαζί της. Να πετάξουμε στον τενεκέ των αχρήστων τους τοκογλύφους (ανήθικους  και αμοραλιστές) “τροϊκανούς”. Απαιτούν ΔΗΜΕΥΣΗ και της πρώτης κατοικίας και εκποίηση ΟΛΗΣ της (ακίνητης) περιουσίας των Ελλήνων(επι της ουσίας).

Αθλιοι “τύποι” που παριστάνουν τους εκπροσώπους της…Ευρωπαϊκής Ενωσης “έρχονται” για να δώσουν ΟΔΗΓΙΕΣ (ως…γκαουλάϊτερ) σε μια περιδεή (στην ουσία) κυβέρνηση – που είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ όπως πάει, οτι (τελικά) “θα χαθεί στο σκοτάδι”(κι αυτό, αν προλάβει…).

Μπορεί η ψηφοφορια στη βουλή (για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ) να έδωσε το…αναμενόμενο αποτέλεσμα(153 περιδεή ΝΑΙ με την αποχώρηση της Τζάκρη – γιατι ΠΟΙΟΣ τολμάει να πάει σε εκλογές) αλλά η συνέχεια εμφανίζει σημάδια ..τυφώνα(ούτως η άλλως θα έχουμε ευρωεκλογές,περιφερειακές και δημοτικές εκλογές τον Μάϊο).

Δεν θα σώσει καμμιά “προεδρία” κανέναν, με αυτά τα μυαλά. Ο Ελληνικός λαός αρκετά “μάσησε” 4 χρόνια. Εαν η…σπίθα ανάψει(καθώς οι ανήθικοι και απάνθρωποι τροϊκανοί τα θέλουν τώρα όλα), δεν θα μείνει τίποτα και κανένας όρθιος. Ούτε καν αυτό το…κράτος. Η ερώτηση ειναι αυτό “θέλουμε” και θέλουν; Η απάντηση είναι…εξαρτάται, ποιός δίνει την απάντηση. Αλλά δεν αφήνουν ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο στον έλληνα εργαζόμενο(ή και μικροεπιχειρηματία) να σκεφτει διαφορετικά. Μας έχουν πιάσει σφιχτά το λαιμό με τη θηλιά, απο τότε που μας την πέρασε ο Γιωργ-άκης, μαζί με εκείνο το απίστευτο “τσίρκο” που είχε διορίσει στην κυβέρνηση “του”(συνειδητά και μεθοδευμένα)

Η δήμευση της πρώτης κατοικίας μαζί με την κατάσχεση της περιουσίας των ελλήνων(γιατί περι αυτού ΑΚΡΙΒΩΣ πρόκειται – όσα ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΣΟΒΑΡΑ αυτη η κυβερνηση με τους τοκογλύφους κατοχικούς γκαουλάϊτερ εκπροσώπους της Γερμανίας και άλλων τραπεζικών “κύκλων”) θα αποτελέσει την απαρχή….μεγάλων ανατροπών για τον τόπο. Κάποιοι επιδιώκουν εσκεμμένα και μεθοδευμένα την κοινωνική έκρηξη(και οχι μόνο). Και προκαλούν τόσο και τόσο πολύ,ώστε να μην αφήνουν κανένα περιθώριο. Προφανώς έχουν τους λόγους τους(και τους σπόνσορες τους).

Πάντως ΑΥΤΗ την Ευρώπη,τι να την κάνουμε; ΑΥΤΟ το ευρω,τι το χρειαζόμαστε; Η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν νόημα ύπαρξης,οχι σαν αυτοσκοπός,αλλά για το καλό και την ευημερία του ΛΑΟΥ(τον οποίο -υποτίθεται- οτι εκπροσωπούν). Αλλο νόημα ή σημασία ύπαρξης ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ(ούτε νομιμοποίηση). Απο τη στιγμή που πρόδωσαν συνειδητά την εμπιστοσύνη του λαού (και στην ουσία λειτουργούν ως το μακρύ “κατοχικό χέρι” των διεθνών ληστών και τοκογλύφων), οι συνέπειες θα είναι…ανάλογες,προσεχώς. Για όλους…

Ολα -ως γνωστόν- έχουν και ένα (κρίσιμο) όριο(κλασσικός κανόνας της φυσικής).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου