“ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ”

Μοίρασε το

Το παρόν έδωσαν για άλλη μια φορά πλήθος κόσμου που κατέφθασε στα κέντρα των μεγάλων πόλεων για να διαδηλώσει κατά των νέων μέτρων, της νέας μαρμαρόπλακας που καλούμαστε πάλι να πληρώσουμε για πολλοστή φορά για τον ίδιο μας τον τάφο.

Βέβαια η συγκέντρωση, αυτή τη φορά είχε κάτι το διαφορετικό από τις άλλες, αυτή τη φορά ο κόσμος δε συγκεντρώθηκε μόνο για να δοξάσει με τον τρόπο του να νέα μέτρα αλλά για να υποδεχτεί την καγκελάριο της Γερμανίας την γνωστή με την κακή έννοια Μέρκελ, η οποία ήρθε στη χώρα μας για να συνδράμει τον πρωθυπουργό Τσολάκογλου και τους λοιπούς δοσίλογους συνεργάτες της που κάνουν ό,τι μπορούν για να μας εξαφανίσουν, όπως πριν από 68 χρόνια, το 1944, την ίδια ακριβώς μέρα με τη χθεσινή οι Γερμανοί-ναζί βομβάρδιζαν την Αθήνα.

Η Μέρκελ ήρθε με ένα και μόνο σκοπό, να εξασφαλίσει αιώνια πίστη και υπακοή στα αντισυνταγματικά, απολυταρχικά, απάνθρωπα πλην όμως τρομερά κερδοφόρα για κάποιους μέτρα-αγχόνες της κοινωνίας μας. Ο σύγχρονος κατακτητής ήρθε με σκοπό να στηρίξει το νέο πακέτο μέτρων, να τονώσει το ηθικό των προδοτών και να διασώσει τα συμφέροντά της. Γι αυτό και συναντήθηκε μόνο με το διακοσμητικό πλέον και ανύπαρκτο θεσμικά Πρόεδρο της ρημαγμένης Δημοκρατίας καθώς και με τον πρωθυπουργό, ενώ αργά το απόγευμα συνάντησε τους άλλους στυλοβάτες του καθεστώτος, τον επιχειρηματικό κόσμο που έχει αυξήσει θεαματικά τα κέρδη του ειδικά την τελευταία τριετία. Γιατί άραγε;

Εμπόδιο σε όλο αυτό το απαράδεκτο εγχείρημα ένθερμης υποδοχής της καγκελαρίου στάθηκε τα εκατομμύρια κόσμου που προσπαθήθηκε να ποδοπατηθούν από τα δρακόντεια μέτρα της χουντικής χωροφυλακής καθώς και από τους εξωτερικούς συνεργάτες τους, τους λεγόμενους γνωστούς-άγνωστους που χρόνια κυνηγά η αστυνομία. Όμως δεν τα κατάφεραν, ο κόσμος που ήταν πολύ περισσότερος από τους 7 χιλιάδες αστυνομικούς δεν μπόρεσε να συμπυκνωθεί και να χωθεί κάτω από το χαλί, με σκοπό να το διαβεί η Μέρκελ και οι ντόπιοι συνεργάτες της, πολιτικοί και μη. Δεν κατόρθωσαν να τιθασεύσουν και να φιμώσουν τη δίκαιη, οργισμένη φωνή του κόσμου.

Η κυβέρνηση, η οποία δε διαφέρει ούτε στο ελάχιστο από την προηγούμενη , ως προϊόν της αυταπάτης των εκλογών έφερε νέα πρόσωπα αλλά όχι νέες επιλογές και κατευθύνσεις. Αν συνεχίσει σε αυτό το βηματισμό η κυβέρνηση, γρήγορα θα τερματίσει πάνω στον τοίχο του κόσμου. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο και δεν έχει λόγο να αντέξει, δεν την ενδιαφέρει πλέον ο φόβος της επόμενης δόσης για να κερδοφορήσουν οι τράπεζες και να συνεχίσουν οι εγκληματίες πολιτικοί ανενόχλητοι να σπέρνουν το θάνατο.

Όπως την Μέρκελ και τα δωσίλογα μέλη της κυβέρνησης δεν τους ενδιαφέρουν το ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι, οι άλλοι τόσοι που ζουν στο δρόμο, οι φοιτητές που δεν έχουν πλέον λέσχες σίτισης και στέγασης και από το Φεβρουάριο θα κοπεί και το ένα σύγγραμμα που δικαιούνταν, οι ελλείψεις σε σχολεία και νοσοκομεία, οι καρκινοπαθείς που δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους και πολλά άλλα παραδείγματα της χρεοκοπημένης μας χώρας, έτσι και εμάς δε μας ενδιαφέρουν  τα μέτρα τους και οι σκοποί τους και ακόμη και σήμερα αν έχουμε την πολυτέλεια να τρώμε ένα πιάτο φαί και να κοιμόμαστε σε ένα σπίτι, αύριο θα εξαφανιστεί και αυτό το φαινόμενο και αμέσως η αντίδραση θα γίνει δράση, δράση για να πέσει η απάνθρωπη κυβέρνηση της τρόικας και των ντόπιων εντολοδόχων τους, να πέσει το σύστημα που μας καταδικάζει πριν καν γεννηθούμε.

Και μετά από την πτώση θα γεννηθεί ένα κράτος δίκαιο, μία κοινωνία πολιτών που το δικαίωμα δε θα είναι πολυτέλεια. Ο δρόμος είναι μακρύς μα ο τερματισμός θα δικαιώσει τον αγώνα όλων. Όταν η δημοκρατία θα αναστηθεί μέσα από τα χέρια των εξοργισμένων ανθρώπων που δε θα ζητούν αλλά θα απαιτούν κοινωνικό κράτος, τότε πια θα μπορούμε να μιλάμε για ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα, αξιοπρέπεια και άλλες έννοιες τις οποίες δεν ποδοπατούνται ούτε παρασύρονται σε περικοπές, καταργήσεις και συγχωνεύσεις. Πρέπει να σταματήσουμε τη λαίλαπα πριν μας κάψει ολοκληρωτικά.

Να πάψουμε να εμπιστευόμαστε αυτούς που μας πρόδωσαν και μας προδίδουν, αυτούς που μας αποπροσανατολίζουν μεγεθύνοντας κοινωνικά προβλήματα, όπως αυτό της λαθρομετανάστευσης, και βαφτίζοντας τους εαυτούς τους αντισυστημικούς, προωθώντας παράλληλα ένα παρελθοντικό μοντέλο του γερμανικού επεκτατισμού, αυτό του φασισμού.Η λύση είναι στα χέρια μας, να πάψουμε να περιμένουμε και να ελπίζουμε εθνοσωτήρες και απελευθερωτές, να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε παντού με κάθε τρόπο…

Όσο για αυτούς που μας ξεπουλάνε να ξέρουν πως, όταν οι Γερμανοί κατακτητές αποχωρούσαν ηττημένοι από τη χώρα μας, σκότωσαν τους Έλληνες συνεργάτες τους με το φόβο της προδοσίας ,αφού τόλμησαν να προδώσουν την πατρίδα τους γιατί να μην πρόδιδαν και μετέπειτα τους Γερμανούς…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου