ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

Μοίρασε το

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΕΝΤΗ

Τελευταία έχουμε γίνει μάρτυρες πολλαπλών επιθέσεων σε αλλοεθνείς πολίτες του κόσμου, που μένουν στην Ελλάδα από τους αυτόκλητους «προστάτες» της φυλής και της ιστορίας μας με ένα χυδαίο και εγκληματικό τρόπο, που αν δεν σταματήσει εδώ και τώρα, πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη ζημιά που θα προκληθεί.

Για να γίνω σαφέστερος, τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής  επιτίθενται,  κτυπούν, τραυματίζουν διάφορα άτομα γιατί τους θεωρούν διαφορετικούς είτε στο χρώμα, την φυλή, τις προτιμήσεις κ.ο.κ. αποφεύγοντας επιμελώς να συγκρουστούν με ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος, που προέρχονται από τις προαναφερόμενες ομάδες για «άγνωστους λόγους».

Μαζί με την επιβολή με φασιστικό τρόπο των απόψεων τους για όλα τα θέματα (από τα πιστεύω μέχρι τον πολιτισμό) έχουν εξαπολύσει τις επιθέσεις τους εναντίον υπηκόων μουσουλμανικών κρατών καθώς και λατρευτικών χώρων τους.
Με αφορμή τα γεγονότα που προκαλούνται από την Χρυσή Αυγή, θεωρώ αναγκαίο να θέσω  κάποια άλλα θέματα που αφορούν τον εκτός των συνόρων μας ελληνισμό.

Είχα την τύχη να γεννηθώ, να μεγαλώσω και να σπουδάσω στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου (1963-1987) την πόλη που έκτισε ο Μέγας Αλέξανδρος και ανέδειξε τον Κωνσταντίνο Καβάφη και ασχολούμαι μέχρι σήμερα εθελοντικά με τον ελληνισμό της διασποράς.
Όλα αυτά τα χρόνια, τα  πέρασα σε μια αραβική, μουσουλμανική χώρα, με ένα ελληνισμό αριθμητικά πολύ μικρό σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες των δύο τελευταίων τουλάχιστον αιώνων. Όμως ούτε μία στιγμή δεν αισθάνθηκα ρατσιστική συμπεριφορά ή χλευασμό για την καταγωγή μου ή τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις  είτε στη λαϊκή γειτονιά που έμενα, είτε στο Πανεπιστήμιο που σπούδασα.

Ακόμα και σήμερα και μετά την αραβική άνοιξη και την επικράτηση ισλαμιστικών κομμάτων οι έλληνες μπορούν σήμερα να διαβιούν ελεύθερα, να ασκούν δημόσια τα θρησκευτικά τους καθήκοντα (περιφορά Επιταφίου, Ανάσταση, εβδομαδιαίες λειτουργίες στις ελληνικές εκκλησίες κ.λ.π.), τις εθνικές εορτές (με παρελάσεις μαθητών), ανεμπόδιστη λειτουργία  όλων των κοινοτήτων και οργανώσεων της ομογένειας και πολλά άλλα.

Τα ίδια συμβαίνουν σε όλες σχεδόν τις χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, Εκεί ακριβώς όπου υπάρχουν και δραστηριοποιούνται τα δύο Ελληνορθόδοξα Πατριαρχεία Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων με έλληνες Πατριάρχες και με σημαίνουσα πολιτική διάταση για την Ελλάδα.
Αυτά πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι αυτόκλητοι ανιστόρητοι  εγκληματίες, αν βέβαια μπορούν να καταλάβουν το οτιδήποτε, πέρα του φανατισμού και του φασιστικού πνεύματος από το οποίο διέπονται.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι  οι πράξεις τους αυτές, έχουν άμεσο αρνητικότατο αποτέλεσμα για τον ελληνισμό που παραμένει ακόμα σε όλες αυτές τις χώρες, αγωνιζόμενος για την καθημερινότητά τους, τη στιγμή, που η μητροπολιτική Ελλάδα με κάθε τρόπο διώχνει τα παιδιά της και αναγκάζει για άλλη μια φορά το μέλλον της χώρας σε μετανάστευση.

Επιβάλλεται σε όλους τους νοήμονες πολίτες  όχι μόνο να καταδικάσουμε απερίφραστα τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής και των αυτόκλητων προστατών του έθνους και της φυλής μας αλλά άμεσα να δράσουμε ατομικά και ομαδικά για να σταματήσει αυτός ο κατήφορος πριν είναι πολύ αργά και προτού γίνει η κατάσταση μη αναστρέψιμη τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών της Ελλάδας .
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας να γυρίσει στο Μεσαίωνα ούτε να επικρατήσουν  νέοι  ιεροεξεταστές των ιδεών μας.

Από το ecoleft.wordpress.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου