“ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ”

Μοίρασε το

Ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της σημερινής κυβέρνησης, προέβη σε μια αναμενόμενη για πολλούς δήλωση, κοινωνικών φρονημάτων, μετά την αναταραχή που προκάλεσε η επίμαχη τροπολογία σχετικά με την απέλαση όσων μεταναστών καταγγέλλουν ψευδώς πράξεις βίας από τα σώματα ασφαλείας (σαν αυτές που βλέπαμε προ λίγων χρόνων από το ΑΤ της Ομόνοιας).

 Ο Μπαλτάκος, δήλωσε ενσυνείδητα την αντικομουνιστική του καταγωγή και πίστη, σε μία προσπάθεια ενδυνάμωσης του μεταπολιτευτικού κύματος αντικομουνιστικής προπαγάνδας που με συνέπεια υπηρετούσαν όλα αυτά τα χρόνια κυβερνήσεις και ΕΕ. Για όλα φταίει η αριστερά, η αριστερά μας αιματοκύλησε στον εμφύλιο, η αριστερά έφερε τη χούντα και η αριστερά κυβέρνησε καταστροφικά όλα αυτά τα χρόνια τη χώρα (με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν αριστερό κόμμα).

 Είναι γνωστό λοιπόν και μη αμφισβητήσιμο το κομμουνιστικό μένος πολλών κομμάτων συμπεριλαμβανομένων και των κυβερνώντων. Κρύβονται πίσω από την αριστερά, χρησιμοποιώντας το ιστορικό της μεγαλείο για να σπέρνουν τη μισαλλοδοξία, με το φόβο μη και ο λαός γύρει αριστερά και χαλάσει η ευρωπαϊκή αντικομουνιστική σούπα που με τόσο κόπο, όλα αυτά τα χρόνια μαγειρεύουν.

 Η ιστορία όμως, ως γνωστόν, γράφει και δε ξεγράφει, αυτοί που σήκωσαν στα χέρια τους μια ολόκληρη επανάσταση το 1917 και πρότειναν έναν άλλο ριζοσπαστικό δρόμο ανάπτυξης πέραν του καπιταλιστικού ήταν κομμουνιστές, αυτοί που κάρφωσαν τη σοβιετική σημαία στην καρδιά του ναζιστικού τέρατος, στο Ράιχσταγκ, ήταν κομμουνιστές, ήταν αυτοί που στην Ελλάδα οργάνωσαν αντάρτικο και ξεσήκωσαν το λαό ενάντια στη ναζιστική κατοχή και στους ντόπιους συνεργάτες αυτών και πολλά άλλα ιστορικά ντοκουμέντα, αποδεικνύουν τη συμβολή των κομμουνιστών στο χάρτη της παγκόσμιας και εγχώριας ιστορίας.

 Αντίθετα, οι αντικομουνιστές, ήταν αυτοί που βάφτιζαν φίλους τους Γερμανούς και υπονόμευαν την αγωνιστική δράση των ανταρτών με κάθε τρόπο (οι γνωστοί δωσίλογοι), ήταν αυτοί που ίδρυσαν τα τάγματα ασφαλείας για να κυνηγάνε τους κομμουνιστές, ήταν αυτοί που εκτόπισαν και σκότωσαν χιλιάδες Έλληνες κομμουνιστές ανά την Ελλάδα.

[quote text_size=”small”]

Αυτοί που έφεραν τη δικτατορία και ξεπούλησαν την Κύπρο. Πηγαίνοντας και στο σήμερα, οι αντικομουνιστές είναι αυτοί που αναγνωρίζουν τη χούντα ως επανάσταση, που θέλουν τη Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση, που έσφαζαν με τσεκούρια στα φοιτητικά τους χρόνια ή πουλούσαν βιβλία του Πλεύρη και τώρα υπουργοποιήθηκαν, που χαιρετάνε ναζιστικά και που υμνούν έμμεσα ή άμεσα τον Χίτλερ, ο οποίος κατά σύμπτωση ήταν και αυτός αντικομουνιστής.

[/quote]

  

 Όσο όμως και να προσπαθούν, αργά ή γρήγορα, η αλήθεια θα λάμψει και θα αποκαλύψει τους παρόντες και τους απόντες της ιστορίας. Φοβούνται τον κομμουνισμό, όχι μόνο οι ντόπιοι κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι, αλλά και το σύνολο της ΕΕ, αυτή που επιτρέπει την άνοδο του φασισμού (Αυστρία, Γαλλία, Ελλάδα, Κύπρος), αυτή που στηρίζει με όλα της τα μέσα τον Δεξιό Τομέα και το ναζιστικό κόμμα Σβόμποτα στην Ουκρανία, με σκοπό να αναχαιτίσει τη ρωσική απειλή, είναι η ίδια που μιλά για διεθνές δίκαιο και επιφέρει κυρώσεις σε όσους  το παραβιάζουν, μόνο που είχε σωπάσει 10 χρόνια πριν, όταν η Ράιζ, υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ έδινε τότε εντολή να εισβάλουν τα αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ και στο Ιράν.

 

Πίσω από την αριστερά και τον κομμουνισμό, κρύβεται το οπλοστάσιο του λαού για την εξέγερσή του. Αυτό φοβούνται, φοβούνται την ανατροπή, την επανάσταση, σε όποια μορφή και αν εκφραστεί. Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν, τα όνειρα να λάβουνε εκδίκηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου