Κορωνοϊός, αριστερός τραμπουκισμός: Δίδυμη απειλή

Ο Λουκάς Γεωργιάδης δεν μασάει τα λόγια του. Δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός η απειλή. Είναι και ο αριστερός τραμπουκισμός. Μια δίδυμη απειλή που προειδοποιεί: “θα λογαριαστούμε”. Πότε άραγε; new deal

Μοίρασε το

Ο Λουκάς Γεωργιάδης δεν μασάει τα λόγια του. Δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός η απειλή. Είναι και ο αριστερός τραμπουκισμός. Μια δίδυμη απειλή που προειδοποιεί: “θα λογαριαστούμε”. Πότε άραγε;


Όταν κάποια τρολ πολιτικών απατεώνων που κυβέρνησαν τη χώρα έγραφαν ότι “θα λογαριαστούμε”, όλοι καταλάβαμε. Έχουμε να κάνουμε με μια αγέλη κοινωνικά απροσάρμοστων, παρανοϊκών, βλαμμένων και ανόητων. Όλοι αυτοί στο όνομα ενός δήθεν καταπατημένου δικαιώματος, θα επιχειρούσαν να κάνουν τα πάντα μπάχαλο. Δεν θα δίσταζαν να θέσουν σε κίνδυνο εκτός από τις δικές τους ζωές και άλλων συνανθρώπων τους. Όλα στον βωμό του αγώνα για να ξανακυβερνήσει η Πρώτη Φορά Αριστερά, την οποία μάθαμε 4,5 χρόνια. Μάθαμε την αλητεία της και τους αστοιχείωτους που ασκούσαν εξουσία.

Ένα πολιτικό κατακάθι μας έχει προειδοποιήσει ότι στον… δεύτερο γύρο, θα υπάρξει… ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Αυτά τα απόβλητα και όσοι συνασπίζονται γύρω από αυτούς είναι η “δίδυμη” απειλή μαζί με τον κορωνοϊό. Κοντά σε αυτούς, έχουμε και τα κατακάθια που κινούνται ακόμη πιο αριστερά. Μιλάμε για τους ανεγκέφαλους των πλατειών. Έχουν στο μυαλό τους την ανατροπή για να βγάλουν τα πιο φασιστικά ένστικτα τους. Μιλάμε για άτομα με δολοφονικά χαρακτηριστικά που κρύβονται επιμελώς πίσω από τον μανδύα του “ανθρωπιστή”, του “αλληλέγγυου” κλπ.

Κορωνοϊός, αριστερός τραμπουκισμός: Δίδυμη απειλή

Σε τέτοιες στιγμές είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει χώρος για στείρα αντιπολίτευση. Κάτι που όμως φαίνεται ότι ακολουθούν επιμελώς οι τύποι της Αριστεράς. Αυτοί με τα πολλά ακίνητα και τα παιδιά σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Αυτοί που συγχρωτίζονται με άτομα του υποκόσμου που αυτοαποκαλούνται “αγωνιστές”.

Μιλάμε για έναν ακροαριστερό υπόκοσμο που αποτελεί τροχοπέδη στην πορεία της χώρας. Μιλάμε για τους αυτόκλητους “αγωνιστές” της οργανωμένης αλητείας που λειτουργούν ως αγέλη. Και αποδεικνύουν κάθε φορά την αλητεία της δικής τους αγέλης. Μιλάμε για τα μεγαλύτερα κατακάθια που μαζεύτηκαν σε αυτήν τη χώρα στη σύγχρονη ιστορία. Αν ζούσαν ο Κύρκος και μερικές ακόμη εμβληματικές φυσιογνωμίες της μεταπολεμικής Αριστεράς, θα είχαν ξεσηκωθεί. Γιατί αυτοί δεν είναι Αριστεροί, αλλά αριστερόστροφοι φασίστες και τραμπούκοι.

Επιθέσεις σε Τσιόδρα Χαρδαλιά

Δεκάδες “τρολ” του Διαδικτύου, με την ανοχή ή/και την παρότρυνση της ηγεσίας και των στελεχών του  ΣΥΡΙΖΑ αφού δεν τους βγήκαν οι εκατόμβες νεκρών με τον κορωνοϊό, επιτέθηκαν στον Καθηγητή και εμβληματική πλέον μορφή της σύγχρονης Ελλάδας Σωτήρη Τσιόδρα. Μετά επιτέθηκαν στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Και τώρα που καταφέραμε να μην έχουμε εκατόμβες νεκρών, απειλούν να τα ακυρώσουν όλα με τις συναθροίσεις τους και τις ηλίθιες πρακτικές τους.

Ανακαλύπτουν στέρηση των ατομικών ελευθεριών. Προασπίζονται εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Και προσπαθούν μέσα από το μπάχαλο και την αναταραχή να βγάλουν όλα τα κόμπλεξ τους. Θέλουν να αποδείξουν πόσο απροσάρμοστα όντα είναι και πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν για τη δημόσια υγεία και τη δημόσια τάξη. Θέλουν να φτιάξουν ένα αφήγημα που θα έχει μπάχαλο. Που θα έχει ψέματα, απάτη, φρούδες ελπίδες για τους πολίτες λόγω των οικονομικών συνεπών του κορωνοϊού.

Δεν ήρθε η οικονομική ύφεση από την κυβέρνηση. Ήρθε από τον κορωνοϊό και τις αναγκαστικές θυσίες για να προστατευτούν ανθρώπινες ζωές. Για να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας. Για να μη γίνουμε Ιταλία, αλλά ούτε και ΗΠΑ, ώστε να μεταφέρονται εκατοντάδες νεκροί σε ομαδικούς τάφους.

Νεο-αντιμνημονιακή υστερία

Η οργανωμένη αλητεία της αριστερής παράνοιας θέλει να στήσει ένα νέο μοτίβο αντιμνημονικής υστερίας, νομίζοντας ότι μπορεί να επαναλάβει τα εγκλήματα της περιόδου 2010-2014. “Τρώνε ξύλο” στις δημοσκοπήσες και θέλουν νεκρούς με κάθε τρόπο. Λειτουργούν σαν τους εγκληματίες του υποκόσμου και δεν υπολογίζουν τίποτα. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν η επιστήμη της Γενετικής ανέλυε το DNA τους. Για να ανακαλύψει τα χρωμοσώματα τους και τις μεταλλάξεις που έχουν υποστεί. Δεν έχουν χωνέψει ότι αυτό που πρεσβεύουν “πέθανε” πριν από κάποιες δεκαετίες. Ότι δοκιμάστηκε και αποδομήθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο. Ότι κατέρρευσε με εκκωφαντικό γδούπο.

Ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μέχρι προ 10 μηνών πρωθυπουργός, πρέπει να καταλάβει ότι μόνο αν καταδικάσει τις πρακτικές αυτών των περιθωριακών τύπων, θα έχει ελπίδες να τον πάρει στα σοβαρά η συντριπτική πλειονότητα των νοικοκυραίων και των λογικών ανθρώπων αυτής της χώρας. Από τη στιγμή που δεν τους αποδοκιμάζει, ταυτίζεται μαζί τους.

Γελοιοποίηση με τη Marfin

Επιπλέον, πρέπει να αντιληφθεί ότι με δηλώσεις του τύπου “επί 10 χρόνια τιμούσαμε τα θύματα της ΜARFIN”, απλά γελοιοποιείται στα μάτια ακόμη και των ψηφοφόρων του. Είναι το παλαιό ΠΑΣΟΚ αλλά στη χείριστη εκδοχή του. Ωστόσο, σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που μπορεί να βολεύονται οικονομικά. Αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να συμβιβαστούν με την αλητεία που εκπέμπει το κόμμα του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ το 2015. Ή που θα έσκιζε τα μνημόνια και μας “φόρτωσε” ουσιαστικά άλλα δύο στο… κεφάλι! 

Γελοιοποίηση και στον Έβρο

Η αλητεία της αριστερής αγέλης, γελοιοποιήθηκε μεταξύ άλλων και με την επίθεση της Τουρκίας μέσω της μαζικής προώθησης λαθρομεταναστών στον Έβρο. Μέχρι και πορεία από “προοδευτικούς” εθνομηδενιστές στο Λονδίνο είχαμε. Φώναζαν “Φονιάδες των λαών, Έλληνες,” και δεν ντρέπονταν. Και είδαμε και γνωστές φάτσες που μόνο αηδία προκαλούν. Τόσοι οι ίδιοι, όσο και οι πολιτικοί τους προστάτες. Πολιτικά τερατουργήματα και… αστοχίες της ανθρώπινης φύσης.

Περιφέρονται σε δρόμους, πλατείες και Διαδίκτυο για να συντηρούν και να αναβαθμίζουν το μέγεθος της ανυπαρξίας τους. Είτε αυτό αφορά δήθεν καταπάτηση των ανθρώπινων ελευθεριών σε συνθήκες πανδημίας. Είτε αφορά εθνική απειλή όπως συμβαίνει με την Τουρκία και τους λαθρομετανάστες. 

Στο μέτωπο του κορωνοϊού, οι κινήσεις της κυβέρνησης για περιορισμό της κυκλοφορίας, ώστε να αποτραπεί μια τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή, είχαν την έγκριση όλων των κομμάτων. Ή, τουλάχιστον, έτσι νομίζαμε.

Όταν στην αρχή έσκασαν τα κρούσματα, οι τύποι της αντιπολίτευσης μιλούσαν για καθυστερήσεις στον περιορισμό της κυκλοφορίας των πολιτών.

Όταν περάσαμε στα περιοριστικά μέτρα, μετά μίλησαν για ύφεση. Λες και δεν ξέρουμε ότι όταν παραλύει το σύμπαν σε παγκόσμιο επίπεδο, θα συμβεί κάτι διαφορετικό. Δεν λαμβάνουν υπόψιν τους εξελίξεις όπως στις ΗΠΑ. Εκεί όπου μέσα σε μερικές εβδομάδες, ο αριθμός των ανέργων από τα 8 εκατομμύρια εκτοξεύτηκε στα 30!!!

Βγήκαν στις πλατείες

Αφού είδαν την παγκόσμια κοινή γνώμη να υποκλίνεται στην Ελλάδα, περίμεναν την άρση των περιορισμών για να βγουν στις πλατείες βουτημένοι σε απατηλές ιδεοληψίες τους, σαν να επιθυμούν να γίνουν φορείς του κορωνοϊού και να διασπείρουν τον θάνατο. Με διάφορες αστείες δικαιολογίες. Απειλούν να τινάξουν στον αέρα ό,τι θετικό έχει χτιστεί με τόσο κόπο και με προφανές οικονομικό κόστος. Και να είστε σίγουροι ότι το ίδιο ισχύει και γι αυτούς που είναι στο άλλο άκρο.

Γενικά, όσοι δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και κάνουν του κεφαλιού τους, συγκροτούν την αλητεία της αγέλης. Δεν μας ενδιαφέρουν τα χρώματα που έχουν. Ή αν κάνουν… μεγάλους σταυρούς. Ή αν νιώθουν ότι αδικείται η ποδοσφαιρική ομάδα τους. Ή αν αντιδρούν και διαδηλώνουν για την τηλε-εκπαίδευση, επικαλούμενοι προσωπικά δεδομένα!

Η χώρα βρίσκεται σε μια πρωτοφανή κατάσταση και δείχνει να τα καταφέρνει υγειονομικά. Ενώ την ίδια στιγμή στις πλέον προηγμένες χώρες του δυτικού κόσμου ξεφτιλίζονται ηγεσίες και συστήματα με φόντο χιλιάδες φέρετρα. Μετράνε πάρα πολλές δεκάδες χιλιάδες νεκρούς. Και μόνο το γεγονός ότι πανικόβλητοι Έλληνες που ζούσαν στο εξωτερικό και είχαν μεταναστεύσει την εποχή των μνημονίων, έτρεχαν για να βρουν μια πτήση ώστε να επιστρέψουν στην ασφαλέστερη Μητέρα-Πατρίδα, τα λέει όλα…

Η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της

Η Ελλάδα, τραυματισμένη από τα χρόνια των μνημονίων, αλλά και  την καταστροφική διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δείχνει να στέκεται στα πόδια της. Αντιμετωπίζει την κόλαση του κορωνοϊού με αποτελεσματικό τρόπο και μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο, έτσι ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι πρόκειται για μια παγκόσμια συμφορά, η οποία ξεκίνησε από την Κίνα. Η χώρα του κρατικού κομμουνιστικού καπιταλισμού, αποσιώπησε τους θανάτους από τον φονικό ιό. Και άργησε να ενημερώσει τις κυβερνήσεις των υπολοίπων κρατών. Αλλά ακόμη και αυτό το αναμφισβήτητο γεγονός δεν ήταν αρκετό για να πείσει ένα πολιτικό κατακάθι να πει ότι “τον κορωνοϊό τον έφεραν οι πλούσιοι”.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχοντας δώσει μαθήματα στην πλέον δύσκολη συγκυρία των τελευταίων 80 ετών, οφείλει να βάλει μερικά πράγματα σε σειρά. Σίγουρα, για επιχειρησιακούς λόγους κάποιες φορές είναι δύσκολο να φέρεις σε επαφή τους ψευτοπροοδευτικούς της πλατείας με τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με την τήρηση της νομιμότητας εν μέσω κορωνοϊού.

Αριστερή αγέλη

Την ίδια στιγμή που βλέπουμε λαθρομετανάστες να πειθαρχούν για να μην απειληθεί η ζωή τους, διάφορα ημεδαπά βλαμμένα, είναι διατεθειμένα να σκορπίσουν τον θάνατο. Τόσο στην υπόλοιπη κοινωνία, όσο και σε αυτούς τους κατατρεγμένους, αλλά και τις οικογένειες τους. Η κυβέρνηση πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν μπορεί να αφήνει τους “πολύποδες” να εξελιχθούν σε καρκίνο…

Το καρκίνωμα της αλητείας και της αριστερής-φασιστικής αγέλης, πρέπει να συντριβεί στη ρίζα του. Προτού εξαπλωθεί. Είναι τα “φιλαράκια” του κορωνοϊού, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι οι εχθροί της κοινωνίας, της χώρας και του Έθνους. Αυτά τα “σκουπίδια” πρέπει να απορριφθούν. Είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής και θανάτου.

Η οργή για αυτούς τους τύπους που απειλούν με την αριστερή ψυχασθένεια τους τον γενικό πληθυσμό, ξεχειλίζει. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η συντριπτική πλειονότητα των νομοταγών πολιτών και των νοικοκυραίων αυτού του τόπου, δεν έχει άλλη υπομονή. Το Κράτος πρέπει να προστατεύει τους πολλούς από τις αρρωστημένες ορέξεις και την ηλιθιότητα των λίγων. Δεν πάει άλλο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου