Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ

Μοίρασε το

Είναι φανερό ότι «η στρατηγική του φόβου» που είχε επιβληθεί στην Ελλάδα, εχει τελειώσει. Overdose. Η παραλυσία μαζί με τον κυνικό αμοραλισμό ενός διεφθαρμένου και “ερασιτεχνικού πολιτικού προσωπικού” μας έφθασε στο Ναδίρ. Επειδή – ως γνωστό – δεν υπάρχει “παρθενογέννηση”, θα πρέπει να επανεφεύρουμε σχέσεις, ανθρώπους, δυνατότητες, πολιτικές, το κράτος μας.

Η αστική τάξη της Ελλάδας μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή μέχρι και σήμερα, ζει και εργάζεται ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΤΟΣ Ελλάδας. Στην Ελλάδα διατηρεί “μια στοιχειώδη βάση” κυρίως για…διακοπές(ή για “οικογενειακούς λόγους”). Οι “μικρομεσαίοι” που δημιουργήθηκαν από τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1982-1988, σήμερα είδαν μέσα σε δυο χρόνια (2009-2011) απο τον γιό του Γιώργο, να διαλύονται και να καταστρέφονται σε ρυθμούς “terminator”.

Η «οκταετία Σημίτη»(1996-3/2004) υπήρξε η πιο κραυγαλέα και σκληρή “κλεπτοκρατική περίοδος” (πχ μέχρι και ο…Άκης βαρέθηκε να κλέβει) από τους κάθε λογής “εργολάβους”, “μεσάζοντες” και “τραπεζίτες”(η ληστεία του Χρηματιστήριου θα μείνει “ιστορικό παράδειγμα”) ενώ η πενταετία “κωστάκη Καραμανλή” στη συνέχεια (που ετοιμάζεται να…επανέλθει μετά τις 17 Ιουνίου ως…σωτήρας της δεξιάς πολυκατοικίας)υπήρξε σαν “ενδέκατη πληγή του Φαραώ”. Ξηλώθηκαν μέχρι και τα πόμολα από τις πόρτες(δεν άφησαν ούτε σκόνη ευρώ απο τα ταμεία του κράτους που τα άδειασαν με απίστευτη μανία και δανείσθηκαν όσα δις μπόρεσαν από τους ξένους για να τα εναποθέσουν στα θησαυροφυλακια τους – όλα αυτά ΤΩΡΑ ήρθαν ως…λογαριασμός προς εξόφληση, στον ελληνικό λαό – δηλαδή στα μόνιμα υποζύγια).

Ο Ελληνικός Λαός δεν εχει να χάσει ΤΙΠΟΤΑ άλλο. ΔΕΝ έχει να πληρώσει ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο. Οσες φοβέρες κι αν επικαλούνται, όσες καταστροφές κι αν του επισείουν επάνω απο το κεφάλι του, γνωρίζει καλά και τους κλέφτες και τα ψέμματα τους και…αδιαφορεί παντελώς. Το “αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων” φαντάζομαι το θυμούνται. Γι αυτό και…φυγάδευσαν “οι έχοντες και κατέχοντες” όλα τα λεφτά τους και ό,τι άλλο μπορούσαν, στο…εξωτερικό(τόοοοσσσοοοο φιλέλληνες – σαν τα ποντίκια). Και αφού βγάλανε όλα τα λεφτά τους και τις εταιρείες τους στο εξωτερικό, καταρτίσανε σχέδια…σωτηρίας του “λαού”.

Ανησυχούν τώρα όσοι (από τους “έχοντες και κατέχοντες”) δεν μπορούν να φύγουν απο την Ελλάδα. Αλλά αυτοί που θα μείνουν “ούτως ή άλλως” ΤΙ έχουν πλέον να χάσουν; Ότι το 1 ευρώ θα έχει 700 δραχμές; Και; Οτι “το λόμπυ της δραχμής” θα μας αγοράσει “τζάμπα”; Γιατί το “λόμπυ του ευρώ” τρία χρόνια τώρα που μας…ανασκουλωπώνει και μας κατακαίει, μας…καθαγιάζει στην κόλαση μας;

Στο χωριό μου τα χωράφια μετά το καλοκαίρι τα καίμε για να καθαρίσουν, μετά τα οργώνουμε και τα σβαρνίζουμε, μετά τα σπέρνουμε και την άνοιξη φυτρώνει η νεα σοδειά… Ευρώ, για να είμαστε καλά και να αναπτυσσόμαστε. Οχι απλά να καιγόμαστε στην κόλαση της ανέχειας και τους φόβου. Ο καθένας διαλέγει το μέλλον του. Και ο καθολικισμός της Ιερας Εξέτασης, δεν κάνει για την Ελλάδα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου